oligoastenoteratozoospermie 6
Raspunsuri - Pagina 5
Maya_I spune:
Buna
Tveety,
, FELICITARI!!!! Iti doresc sarcina usoara! 
Ce minune! Imi doresc si eu pentru mine dar si voua, celorlalti, sa avem parte de aceeasi minune.
Zuzet spune:
Tveeety....FELICITAAAAAARI! Sa fie intr-un ceas bun si sa fie foarte bine pana la sfarsitul sarcinii si nu numai.
Tocmai ce spuneam ca la subiectul nostru nu au fost reusite pana acum si ia uite ce veste primim.
BRAVO, ai reusit sa spargi gheata!
Tannoo...GURA MARE "care esti"
. Te asteptam si pe tine cu vestea!
tveety spune:
Cora din pacate 1,8 milioane/ml sau 3 milioane nu sunt rezultate bune
Ai grija cu branca ursului, Tannoo imi spunea, ca poate face mai mult rau decat bine, restul insa sunt ok
Din pacate la numar este mai greu de lucrat mai repede obtii imbunatatiri la calitatea si mobilitatea lor. De fapt astea sunt mai importante, pot sa ai si 50 mil daca majoritatea au forme aberante sau sunt imobili. Spermocultura a avut una la noi in tara + o analiza profunda la Szeged si nu i-au gasit nimic. Urologul nici el nu a depistat o posibila problema.
Imi pare rau pentru esecuriel voaste. N-am ajuns pana acolo dar psihic incepusem sa ma obisniues cu idea unei FIV, inseminare pica la noi din start din cauza numarului mic.
ucamm spermograma in sine este buna, insa are leucocite care pot indica o infectie. Avand in vedere volumul tau in proba data au fost sperme destule 5,2 * 9,6 mil = 49,92 miloane/ejacuat (valoare de referinta 40 milone la laboratorul de la Bioclinica). Mobilitatea este la limita inferioara, deci nu este grav. Morfologic chia sunt ff buni, valoare de referinta este peste 15% fiind considerat ok.
Insa doar medicul iti poate spune ce e cu leucocite. Infectiile duc la deteriorarea spermogramei. Oricum daca la tine nu sunt probeleme aveti sanse la natural. Luand eventual si un tratament ele se pot imbunatatii, in plus nu poti sa dai un verdict dupa o singura spermograma. Barbatii si ei au peroioade mai fertile si mai infertile de aceea trebuie repetat analizele sa vezi evolutia lor.
Maya_I Zuzet sa nu renuntati nici voi, daca noi am reusit de ce sa nu fiti voi urmatorii!!!!!!!
Tannoo azi dupa masa n-am fost pe net, sper ca sunteti bine 

http://lbdf.lilypie.com/PcT5p2.png
Zuzet spune:
Tveety, te asigur ca nu voi renunta la lupta. Am un feeling ca vom reusi. E doar o chestiune de timp.
Tveety care au fost rezultatele spermogramelor voastre? Hai ....sa prindem si mai mult curaj
.
Pup fata cu inceput de burtica.
Zuzet spune:
Tveety, am vazut rezultatele spermogramelor voastre. Dar chiar a fost luptator mititelu'.![]()
ianna2002 spune:
Fetelor, noi nu avem de loc vesti bune!
Am ajuns iar de unde am plecat, adica 100/ml
Nu stiu ce sa mai facem, in momentul asta chiar mi s-a luat de tot...
Nici in Matei nu mai am incredere: 2mil. spermograma si nu i-a analizat-o pe loc ca avea alta treaba!
Acum 2 luni avea 40.000 cu 40% forme normale(la Medsana)
ianna2002 spune:
Cred ca la numarul asta nici la FIV nu putem spera.
O sa-i trimit mail-ul dr.-ului Kovacs, sa vedem ce zice.
tveety spune:
Iannaa nu te da batuta, pentru FIV cu ICSI ajunge sa ai atatea sperme viabile cate folicule ai, si gata deci chia si cu 10 buc per total poate fi fetilizat ovulul.
Chiar si la un barbat sanatos poate sa iasa o spermogram cu sperme putien, aste i-a explicat cineva de la laborator la al meu. La barbati cantitatea spermei fluctueaza, ca un grafic, daca ai analiza des se poate observa cresteri si descresteri. Continuati cu taratmente naturiste, aveti incredere ca de avut bebe ve-ti avea in final.

http://lbdf.lilypie.com/PcT5p2.png
vulturas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tveety Mersi Mirela Deci verdict final: in cn.33, DPO 18 beta HCG 2.482,29 mUI/ml ![]() ![]() ![]() sarcina confirmata!http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png |

felicitari din suflet!!!!!!!!!!!!!!!
sarcina usoara si la termen!!!!!