oligoastenoteratozoospermie 6
Raspunsuri - Pagina 3
ianna2002 spune:
Tabitha, primele 2 spermograme facute de sotul meu au fost, una cu
1 spz/4 campuri, imobil, malformat, alta cu 20 spz/ml, imobili, malformati.
Apoi am avut inbunatatiri nesperate, am ajuns si la 80.000/ml, intr-una din spermograme.
La inceput nimeni nu ne-ar fi dat vreo sansa sa fim parinti vreodata, dar incet-incet, informandu-ne, mergand din doctor in doctor, dar mai ales nedezarmand, lucrurile s-au mai inbunatatit...
Fruntea sus deci, nu sunteti singuri!
ianna2002 spune:
Tabitha, poti sa-mi spui daca sotul tau a avut interventii chirurgicale legate de testicule, sau a facut in copilarie radioterapie/ lucreaza in mediu toxic/ cu radiatii crescute?!
vulturas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 tveety, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... stii tu pentru ce ![]() ![]() |
vreau si eu sa stiuuuuuuuuuu

tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui vulturas vreau si eu sa stiuuuuuuuuuu ![]() ![]() ![]() ![]() "Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks |
te asigur ca merita felicitari

iti va spune ea

tu ce vesti mai ai ?
tveety spune:
Tannoo vad ca nu ai rezistat
oricum tu urmezi la apel....
Bine public oficial, dar inca nedovedit, ca sunt GRADIVA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da asa natural, fara niciun medicament si nicio speranta ca vom concepe noi natural un
Sunt in z.33, deci sarcina este inca ff la inceput, dar testul este frumos pozitiv.
Asteptam valoare beta HCG si dupa ce si analiza mi-ar dovedi ca voi fi mamica vroiam sa va spun si voua, sa va incuarajez, sa vedeti ca minuni sunt, chiar si atunci cand credi ca est intr-un tunel intuneric fara sfarsit.
Fetelor capul sus relax, barbatii astia pot face minuni, si nu sunt singura caci mai este si AdrianaBuc.
Sa nu credeti, ca nu m-am gandit mult la o posibila sarcina, poate doar nu am mai avut puteri sa cred in minuni. Secretul meu este multa rugaciuna la Maica Domnului si romano catolicii o mai au pe Sfanta Rita, care te poate ajuta in situatii imposibile. Acestor doua sfinti m-am rugat cu mama si bunica, pentru a ne ajuta sa avem cat mai curand un bebe. Bine nu a fost cu prima luna, dar noi nu am renuntat. Bunica mea este fff credincioasa, de cand i-am spus ca vom face FIV se tot ruga pentru mine si ma indruma sa fac si eu la fel. Se pare ca rugaciunile noastre au fost ascultate.
http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui tveety Tannoo vad ca nu ai rezistat Bine public oficial, dar inca nedovedit, ca sunt GRADIVA!!!!!!!!!!!!!!!!! Da asa natural, fara niciun medicament si nicio speranta ca vom concepe noi natural un Sunt in z.33, deci sarcina este inca ff la inceput, dar testul este frumos pozitiv.Asteptam valoare beta HCG si dupa ce si analiza mi-ar dovedi ca voi fi mamica vroiam sa va spun si voua, sa va incuarajez, sa vedeti ca minuni sunt, chiar si atunci cand credi ca est intr-un tunel intuneric fara sfarsit. Fetelor capul sus relax, barbatii astia pot face minuni, si nu sunt singura caci mai este si AdrianaBuc. Sa nu credeti, ca nu m-am gandit mult la o posibila sarcina, poate doar nu am mai avut puteri sa cred in minuni. Secretul meu este multa rugaciuna la Maica Domnului si romano catolicii o mai au pe Sfanta Rita, care te poate ajuta in situatii imposibile. Acestor doua sfinti m-am rugat cu mama si bunica, pentru a ne ajuta sa avem cat mai curand un bebe. Bine nu a fost cu prima luna, dar noi nu am renuntat. Bunica mea este fff credincioasa, de cand i-am spus ca vom face FIV se tot ruga pentru mine si ma indruma sa fac si eu la fel. Se pare ca rugaciunile noastre au fost ascultate. http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png |
mamaaaa ce veste minunata, felicitari, asa vesti sa tot auzi, nu degeaba e luna cadourilor.
sa ai grija de tine, fara efort sau eu mai stiu ce

tveety spune:
Mersi Mirela
Deci verdict final: in cn.33, DPO 18 beta HCG 2.482,29 mUI/ml 

sarcina confirmata!
http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui tveety Deci verdict final: in cn.33, DPO 18 beta HCG 2.482,29 mUI/ml ![]() ![]() ![]() sarcina confirmata!http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png |