oligoastenoteratozoospermie 6
Raspunsuri - Pagina 2
ANI.G spune:
tannoo va tin pumnii si daca va place aerul pe acolo mai stati
, dar musai sa vii cu vestea cea mare ![]()
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
ianna2002 spune:
Vulturico, Tannoo, Tveety, va multumesc pentru incurajari!
Zuzet, sa stii ca alti oameni cu aceleasi probleme ne ajuta cand au un "mood" atat de pozitiv.
Pentru mine forumul asta, si faptul ca vorbesc cu voi e de un real ajutor!
ianna2002 spune:
Auravenin, daca esti pe receptie, ai facut si tu analize genetice in vederea ICSI?
Daca da, spune-mi si mie, ce analize ai facut?
Tabitha spune:
Buna.
Sper sa ma primiti in mijlocul vostru. Dupa ce vreme de 5 ani am stiut ca sotul are azoo, am aflat ca de fapt are oligoastenoteratozoospermie severa. Voi incerca sa citesc ce s-a scris in urma referitor la acest subiect, astfel incat sa reusim sa luptam cu acest diagnostic si sa facem la anul ICSI.
Bafta tuturor
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tabitha Buna. Sper sa ma primiti in mijlocul vostru. Dupa ce vreme de 5 ani am stiut ca sotul are azoo, am aflat ca de fapt are oligoastenoteratozoospermie severa. Voi incerca sa citesc ce s-a scris in urma referitor la acest subiect, astfel incat sa reusim sa luptam cu acest diagnostic si sa facem la anul ICSI. Bafta tuturor ![]() Tabitha Si maine e o zi |
avnd in vedere ca ati facut un "salt" destul de maret de la azoo la oligo, te felicit

si, bine ai venit aici, insa ai face bine sa stai cat mai putin

vreau sa te intreb: unde ati facut spermograma cand ati primit rezultatul de azoo si unde cand l-ati primit pe cel de oligoastenoteratozoospermie severa ?
auravenin spune:
da ianna, chiar azi am fost la recoltare.
am facut cariotip (ambii) si cromozomul y (el).
am fost la genetic lab. am avut de ales intre medlife, bios diagnostic si genetic lab.
medlife- nu am avut incredere in prelucrarea analizelor (din experienta), pret vreo 1700 ron...
bios d.-pret urias 3000 ron, rezultatele peste o luna
genetic lab-1250 ron, rezultate in 10 zile.
Maya_I spune:
Buna, 
Tabitha, bine ai venit, ne intalnim si aici. E bine ca ati scapat de azoo, si noi am trecut prin ceva asemanator, si am ajuns la oligo.
Aura, sa fie intr-un ceas bun cu analizele, sa primiti rezultate bune.
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANI.G tannoo va tin pumnii si daca va place aerul pe acolo mai stati http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI... |
Doamne Ajuta !

ianna2002 spune:
Auravenin, si sotul meu tot la genetic lab le-a facut.
Voua cum vi s-a parut atmosfera de acolo? Si asistentele care v-au facut recoltarea?!
Va doresc sa aveti rezultate bune!