oligoastenoteratozoospermie 6
Raspunsuri - Pagina 17
tveety spune:
Dupa ce am lenevit de joi pana duminica acasa luni m-am prezentat la lucru, la fel si marti. Nu pot sa raman in urma in aceasta perioada e muult de lucru. Asa ca ziua nu apuc sa intru pe net iar seara pana termin cu mancarea si papam adorm.
Tanno azi la 5 am programare pt uh, sunt ff curioasa ce vom gasi. Seara promit ca vin si va pun si voua 

O zi buna tuturor!!!!
http://lbdf.lilypie.com/PcT5p2.png
+ 9
tannoo25 spune:
tveety, sau lasi mesaj pe mess ... crezi ca e bine sa mergi la firma, sa te stresezi ? oricum, incearca sa te detasezi de activitatea asta
...
astept o veste de la tine
dupa-amiaza
; va fi bine...

ianna2002 spune:
Tannoo, pt. prima consultatie nu stam nici o noapte, ca ne-am hotarat sa mergem cu trenu', vagon de dormit, care ajunge la 8:47 in Budapesta.
Sa speram ca va fi vreme buna, ca SNCFRu' asta are intarzieri si pe vreme buna, nu mai vorbesc de zapada, inghet...
Pentru cand va fi cazul de cazare, m-am interesat eu de cateva oferte, se pare ca e mai convenabil sa stai la un particular, am auzit ca ar fi in gara gazde care cauta musterii...![]()
De intors ne intoarcem cu trenul in aceeasi zi.
ianna2002 spune:
Stiti ceva de contraindicatii referitoare la vaccinul AH1N1 pentru cei ce se pregatesc de FIV?
Fetele de pe forumul cu FIV in Ungaria zic ca nu ar trebui facut inainte de FIV!
Si noi l-am facut deja amandoi!
Da' n-avem nimic, ne simtim bine!Deocamdata!![]()
Ne-am gandit sa nu ne inbolnavim inainte sau, Doamne fereste!, dupa ET...
tveety spune:
Scuze dar dupa eco ne-am plimbat prin mall, am papat si nu de mult am ajuns acasa.
Bebele este bine a crescut are deja 27,6mm
si conform calculelor are 10 saptamani in loc de 9 sapt si 4 zile. Si la prima consultatie parea mai mare, sper ca nu va fi un bebe urias ca tata (el are 1,92). Este atat de mica incat din prima i-am confundat fundul cu capul
. Dar mi-a aratat doctorul care esta capsorul iar mainile desi sunt inca ff mici le-am recunoscut ca dadea din maini nici nu se oprea, era tare dulce. Peste 2 saptamani mergem la urmatorul eco la 12 saptamani, atunci deja va fi mult mai mare si va avea forma de bebe.
Pupici tuturor 

http://lbdf.lilypie.com/PcT5p2.png
+ 9
ianna2002 spune:
Uf, mai Tannoo, nu mai zice si tu asa!
Sa stii ca l-am facut pt. ca eu ma vad deja anul acesta insarcinata
, si pentru ca lucrez in mediu de risc si nu vreau sa contactez gripa cand mi-e lumea mai draga!
tannoo25 spune:
in ce mediu de risc lucrezi, ianna ? ca eu sunt in vanzari ... si daca aici nu este risc, ce sa mai zic ... si tot nu m-am vaccinat 
abia astept sa ajungi la kovacs sa imi povestesti ce impresie ti-a facut ... cum stati cu emotiile ?
vulturico, iar ai disparut ? ai perioade si perioade ... de data asta, sper sa fie ceva bun; sa ne tii la curent cu rezultatul la spermograma ... 
a-propos de spermograme ... pe unde le fac sotzii vostri ?
eu mergeam la matei inainte, insa nu mai am asa mare incredere in ea, ca dr ...
Zuzet spune:
Si noi ne-am decis sa incercam pentru spermograma in alta parte. Nu stiu inca unde. Nimeni nu mi-a zis un loc concret. Toata lumea mi-a spus doar unde sa nu mergem, dar unde sa mergem...????![]()
Asa ca...Tannoo, fetelor, daca ati testat sau ati aflat de un alt loc unde putem face spermograma (ma rog....sotii nostri), va rog, luminati-ne si pe noi.
Mentionez din nou ca nu mai vrem sa facem spermograma la DR. Matei.

voinic si sanatos