Fiv in Ungaria 81
Raspunsuri - Pagina 22
goldi spune:
Mirela, sa fie bine !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui goldi Mirela, sa fie bine ! ![]() ![]() ![]() ![]() "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !... In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza |

samira33 spune:
buna dimi
rubia,patricia...felicitari pentru rezultatele frumoase.
sa aveti sarcini usoare si sa fie bine totul pana la capat.
mirela...Doamne-ajuta sa treci cu bine peste ziua de azi.
o zi buna tuturor 
mami_vreau spune:
| citat din mesajul lui dia_na As dori sa va intreb pe fetele care au fost la Budapesta la Dr K, cam cum decurge prima consultatie. Daca avem toate analizele de acasa mai trebuie sa refacem ceva acolo? Sincer eu as mai reface pt siguranta spermograma sa nu cumva sa fie ceva surprize care sa ne dea planurile peste cap (adica cel putin sa luam toate datele problemei in consideratie, chiar daca aici a iesit bine) si eventual AMH daca e necesar (asta nu a fost prea bun). Ce ma sfatuiti? |
Eu pot sa iti spun cum a decurs prima mea consultatie... Am ajuns acolo cam cu 15-20 min inainte de ora programarii, m-am dus la receptie, le-am spus ca am programare si m-au rugat sa astept... exact la ora la care am fost programata m-au chemat si m-au condus la cabinetul lui p.k. Am intrat impreuna cu sotul si am discutat despre procedura fiv anterioara si problemele pe care le avem si bineinteles s-a uitat pe tabelul pe care il aveam facut cu rezultatul analizelor (in engleza)... a urmat consultatia propriu-zisa si deoarece a vazut ceva in uter mi-a facut si histerosonograma... mi-a recoltat si pentru chlamydia deoarece ei vor sa fi siguri ca nu e nici o problema in acest sens... Daca tu vrei sa faci acolo si spermograma si AMH-ul banuiesc ca este ok dar nu iti cer ei sa faci nimic altceva acolo daca le ai deja facute...
| citat din mesajul lui dia_na Dupa aceasta consultatie primesti deja o schema de tratament si trebuie sa iti cumperi si medicamentele cu care sa incepi acasa sau mai ai de mers o data pina la inceperea tratamentului? Daca trebuie luate atunci, de unde se cumpara, exista ceva farmacie linga clinica care sa le aiba pe toate sau trebuie mers la mai multe? Incerc sa imi dau seama de cit timp mi-ar lua, pt ca voi merge cu trenul, consultatia e de la 12.30 si trenul e de la 17.45. Daca timpul e prea strins sa revenim doar a doua zi acasa. |
Da, eu la prima consultatie am stabilit tratamentul... nu mai trebuie sa mergi la ei decat dupa ce incepi stimularea (cam in ziua 5-6) pentru monitorizare... medicamentele le poti cumpara si din ungaria dar si din romania... eu le-am luat din ungaria, de la o farmacie care este relativ aproape de clinica si pe care mi-a recomandat-o K. Am inteles de la alte fete ca se pot lua medicamente si de la clinica... am gasit toate medicamentele la acea farmacie... mi-am cumparat doar pentru primele 6 zile deoarece pe urma voi merge acolo si voi vedea daca imi ajusteaza doza si cat mai trebuie sa iau...
| citat din mesajul lui dia_na De asemenea, nu am inteles prea bine cum e se recomanda si anticonceptionale inainte de a incepe FIV propriu zis sau doar uneori? |
Mie mi-a recomandat... Le recomanda in functie de rezultatul hormanelelor si de istoricul medical...

Laura
dia_na spune:
multumesc mult pt info, mami_vreau
cit a durat consultatia la voi?
spermograma as reface-o pt ca e deja din iunie 2009 facuta si cred ca ar fi bine sa fie mai recenta si in plus am mai mare incredere in rezultatele lor; noi abia in febr mergem acolo
pt amh stiu ca in fc de cum e, conteaza si cit de puternica se face stimularea - sau poate nu, oricum a fost mic
si poate e destul sa stie atit