Fiv in Ungaria 81
Raspunsuri - Pagina 21
violeta70 spune:
Kitta super pentru Florinela 
. Saru-mana pentru stire, am vrut sa o sun inainte de a pleca de la servici, dar am plecat in graba. Dar o voi suna maine sa o felicit.
Si mie mi-a placut intalnirea, parca mi-ati mai dat sperante. Sa dea Dumnezeu sa ne implinim toate visele (mai ales ca ne-a "prezis" Kitta)
Ma bucur mult ca v-am cunoscut si sper sa ne mai intalnim.
Mirela tinem pumnii pentru maine. Va fi bine, eu nu cred ca nu vor face anestezie, in asa fel incat sa nu simti nimic.
Pupici 
Dumnezeu este alaturi de noi 
mirela2 spune:
vio daca nu mi face anestezie nu stau.
mi a zis sa nu manc nik maine, la 12 am programarea.
violeta70 spune:
mirela asta inseamna ca-ti face anestezie, daca ti-a zis sa nu mananci nimic. Dar unde mergi sa faci interventia?
Daca nu-ti fac ei, ceri tu, si tot o sa-ti faca.
Pupici
Dumnezeu este alaturi de noi 
balanta_tm spune:
mire
, mult succes azi!
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui balanta_tm mire , mult succes azi!mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota insuficienta venoasa cronica bilaterala |
merci

cornelia1172 spune:
buna dimineata fetele
mi-a placut foarte mult inatalnirea!

sper s-a repetam.
Mirela iti tin pumnii azi.
Patricia Rubia Felicitari!!!!!Sa dea Dumnezeu sa fie bine.
pe toate
mami_vreau spune:
Mama, ce de fete ati mers la intalnire!!!! Ma bucur tare mult pentru voi si imi pare bine ca v-ati distrat! Sper sa ajung si eu la una din urmatoarele intalniri... eeee... da' pana una alta poate imi "prezice" si mie kitta ceva asa pe "blind" macar ca sa imi ridice moralul! ca dau o bere la urmatoarea intalnire! ![]()
mire multa bafta astzi! 
Laura

felicitari si sa iti creasca bebei mari, sanatosi si frumosi.