Fiv in Ungaria 81
Raspunsuri - Pagina 19
goldi spune:
da, am mai ramas cca 0,5 ml 
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
georgetani spune:
Salut fete dragute
Goldi eu am facut Gonal f300 pen si dr. mi-a explicat ca acela e un plus in pen care se scoate cand faci prima inj deci: pentru prima data trebuia sa scot aerul din pen si incarcam la 37.5-prima gradatie si pur si simplu o aruncam ( e ceva ser in plus) astfel scoteam aerul si imi ramanea exact 300ui. Atentie scoteam aerul doar cand desigilam penul la prima injectare din el (faceam 225ui), apoi ramaneau 75ui pe care ii faceam direct( fara a mai scoate aerul) la urmatoarea injectare + 150ui din alt pen si tot asa...sper ca te-am lamurit 
pamy spune:
rubia si patricia felicitari 

.De asa vesti mai mai avem nevoie.... 

rubia spune-ne te rog unde ai stat la Budapesta ?
ALRAK spune:
Dragele mele,
Ma bucur mult de tot ca am reusit sa ajung la intalnirea cu voi (cu unele dintre voi) si ca ne-am cunoscut.
Va pup pe toate si DD sa ajute sa avem numai vesti bune si reusite, ca doar Kitta asa ne-a prezis 

Doamne Ajuta!
KITTA spune:
RubiaBRAVO! Te previn ca la valoarea asta s-ar putea sa fie gemeni
Poti sa iei Vitamina C 1000 mg pe zi maxim.
Fetelecum vi s-a parut la intalneala? Aglomeratie mare
De-abia daca am putut sa vorbim la topic, dar ne-am hlizit! Ma bucur ca v-am cunoscut si poate data viitoare facem una numai cu Unguroaice ![]()
ALRAK spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rubia Z12 de la ET rezultat Bhcg=282,80 mIU/ml Evolutia este buna adica in Z8 era 69,41 si acum s-a cublat la fiecare 2 zile. Peste 2 saptamani mi-a zis Dr K ca ar trebui sa fac un eco pentru confirmare dar totusi sa mai repet Bhcg in 3-5 zile.O "problema"ar fi ca ma paste o raceala imi curge putin nasul .Bineinteles ca beau ceai la greu ,sper sa treaca usor.Am voie sa beau Vit C ?Ce doza? ![]() |
SUPEEEEEER REZULTAT, FELICITARI !!!
Este bun ceaiul cu multa, multa lamaie si miere.
Vitamina C ia-o din fructe nu din tablete.

Doamne Ajuta!
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALRAK Dragele mele, Ma bucur mult de tot ca am reusit sa ajung la intalnirea cu voi (cu unele dintre voi) si ca ne-am cunoscut. Va pup pe toate si DD sa ajute sa avem numai vesti bune si reusite, ca doar Kitta asa ne-a prezis ![]() ![]() Doamne Ajuta! ![]() |
ce ti a prezis kitta?
si eu ma bucur tare ca ne am intalnit

poate ne mai vedem si alta data
mirela2 spune:
kitta, asa i ingramadeala mare, dar a fost cat de cat relaxant, o iesire din cotidian, mie mi a placut, data viitoare poate vin mai multe unguroaice, 

7+