Fiv in Ungaria 81

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Goldi
Egifilinul are concentratie de 50 mg. Eu luam 1/2 la 2 zile, acum iau 1/2 la 3 zile. Scuza-ma nu stiu ce inseamna NK, te rog sa-mi explici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Natural killer.
Nu-ti bate capsorul, tu ai trecut de faza asta, acum esti o graviduta fericita

Intrebare pt fetele care au folosit pen la gonal sau puregon: in cartus raman 37,5 UI, chiar daca este "golit" de toate dozele; le folositi ?

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

ok Goldi Merci.

Mergi la inceput

In legatura cu Gonalul din pen eu de fiecare data l-am folosit ptr. ultimele 2 zile mi-a dat 37,5 de unitati.

Mergi la inceput

L-ai scos cu o alta seringa ?Ca pistonulesteimpinspana lacapat

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Goldi fixez pen.-ul la 37.5 il incarc si apoi mi-l fac

Mergi la inceput

Am incercat, am rotit scala la 37,5,dar pistonul nu se mai trage ca sa pot face injectia.
Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Z12 de la ET rezultat Bhcg=282,80 mIU/ml
Evolutia este buna adica in Z8 era 69,41 si acum s-a cublat la fiecare 2 zile.
Peste 2 saptamani mi-a zis Dr K ca ar trebui sa fac un eco pentru confirmare dar totusi sa mai repet Bhcg in 3-5 zile.O "problema"ar fi ca ma paste o raceala imi curge putin nasul .Bineinteles ca beau ceai la greu ,sper sa treaca usor.Am voie sa beau Vit C ?Ce doza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

goldi,mie mi-a zis dr in felul urmator cu puregonul
sa zicem ca mai ramine ceva dar nu deajuns pt doza necesara
incarc pistonul la cite ui am nevoie pt ziua respectiva (ex 200ui) fac cit este din fiola respectiva (pistonul se opreste exact la doza care a mai ramas de introdus),schimb fiola si fac continuarea fara a mai regla odata penul,iti baga din a2a fiola exact continuarea de care mai este nevoie,eu asa am procedat de fiecare data
si apropo ,mie la fiola de 300ui puregon de fiecare data mi-a ramas 125ui,ceea ce mi-a confirmat si dr

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui goldi

Am incercat, am rotit scala la 37,5,dar pistonul nu se mai trage ca sa pot face injectia.
Multumesc,

cind nu mai e ser deobicei nu se mai impinge pistonul

a mai ramas in fiola?

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput