Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(50)
Raspunsuri - Pagina 9
danny1 spune:
pup fetele.
mie nu mi-a adus mosu nimic,ca nu mai incap de pitica.dar nu-i bai,oricum ne jucam impreuna.![]()
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danny1 pup fetele. mie nu mi-a adus mosu nimic,ca nu mai incap de pitica.dar nu-i bai,oricum ne jucam impreuna. mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dansavort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah |
Buna Danny. Eu daca as avea o fetita, mai ales dansatoare, n-as mai astepta nimic nimic nimic de la niciun mos.

_
made in Romania, '73
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui Libra Dedicatie de pranz pentru toate fetele dar mai ales pentru sefa http://www.trilulilu.ro/Gabriel1926/ba05debf256ca0 (de pe trilulilu, Nico!) _ made in Romania, '73 |

Galli chiar s-a dus la cumparaturi pt mancare. P.S. Saru' mana ca va ganditi si la mine cu trilulilu. Parca as fi in lumea a3-a si n-am acces la informatii.

guzelnico spune:
| citat din mesajul lui danny1 pup fetele. mie nu mi-a adus mosu nimic,ca nu mai incap de pitica.dar nu-i bai,oricum ne jucam impreuna. mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dansavort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah |
Ce-ar fi sa ne-o dai noua pe pititca sa ne jucam cu ea si tu sa te joci cu sotu' de-a mama si de-a tata.

galliciana spune:
bruuuuuuuuuuuuuuuuuniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
monaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?
unde puii nostri sunteti??![]()
fata! ce faceti?
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
elly,ada,danny
libruto, multam de melo,dar nu pot asculta,
tarzan urmareste stirile![]()
nico,paracioasa mica!![]()
lumyyyyyyyyyyy! ce face trupa??
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
disparute