Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(50)
Raspunsuri - Pagina 8
amy2007 spune:
Buna dimineata si de la mine. Acum sunt mai bine, ce sa zic. Azi-noapte iar am avut febra 38,9, m-am trezit din somn ca nu mai ma suportam de cat de tare frigeam. L-am expediat pe D in sufra, sa nu ii dau gripa de tot, am luat cun NUrofen si a incput sa-mi scada febra, pana pe la 37,7. Apoi a inceput sa urce iar
. La 38 am decis sa iau un Paracetamol sinus si dupa vreo ora a inceput sa coboare. Cred ca pe la 3 aveam 37 asa ca am adormit.
Problema e ca maine noi plecam la Viena (biletele sunt comandate de vreo 2 saptamani). Sper sa ma simt mai bine, ca daca sunt asa bolanda numai de vizitat nu-mi arde.
Intru si mai scriu azi, ca sper sa nu mai zac. Trebuie sa fac si putin curat pe aici ca daca am zacut atatea zile e vraiste si tre sa fac si bagajele.
Aaaa, si sa nu uit: Mona, te trag de mot, cum sa nu-ti iasa din prima? FIV-ul e calea cea mai anevoioasa, agatatul simplu de liana e cea mai usoara. ![]()
toate surioarele mele dragi.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
guzelnico spune:
Ada29- Z7 CM, stimulare cu Vitex
Amy2007- Z7 CM, laparoscopie pe 12.11
Ancamac- Z??
AniG- Z31 CM
Babyblue- Z9 CM, HSG pe 12.11, se pregateste pt. IA 
BlueFlower-
+30
Brunadria- Z11 de la PUNCTIE
, Z7 de la ET cu 2 SUPER-BLASTO
Camy1002- Z31 CM
Cinezee- Z25 CM
Danny1- Z12 CM
Ellyshor- Z17 CM, instilatii pe 01.09, stimulare cu Vitex;
Galliciana- Z25 CM
Guzelnico- Z14 CM, laparoscopie pe 7.11
Libra- Z7 de la PUNCTIE
, Z5 de la ET cu 2 EMBRIONI
Lumy_Clt-
+11

Luminita42- Z14 CM; DO NOT DISTURB!
Lyly_mar- Z12 CM
MayanMistica- Z27 CM
Menics- Z??
Micomic- Putere si curaj!
Mona40- Z6 de la PUNCTIE
, Z4 de la ET cu 3 EMBRIONI
Simonia- Z2 CM, se pregateste de IA 
Sorinake- Z25 CM, HSG pe 29.09
Soricica- Z??
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!
O ruga puternica si fierbinte catre Doamne-Doamne: sa le dea rabdare si curaj surorilor noastre dragi aflate in procedura FIV si sa vina cu rezultate BHCG mari:
BRUNADRIA- 9 decembrie
LIBRA- 15 decembrie
MONA- 16 decembrie
GHIDUL GRAVIDUTELOR
Lectia 1- Mult somn 

Lectia 2- Multa mancare buna
, servita de sot![]()
...
Libra spune:
Amy, speram sa te faci bine pana maine si sa-ti tihneasca excursia! Cat stati la Viena?
Nico, buna dimineata! Multumim pt lista. Abia astept sa pui graviduta si la Brunadria!
Mona, ai multa treaba la serviciu? Zi-ne si tu ceva.
_
made in Romania, '73
Ellyshor spune:
'Neata!
LA MULTI ANI Nico si Lumy Sa fiti fericite si implinite!
Bruni bafta multa multa! Mai e un pic![]()
Adutza poop you!
Poopicei dulci si pt celelalte inimoase frumoase: Nico, Amy, Lumi, Galli, Baby, Floricica, Mona, Libra, Simonia, Lyly
Eu sunt la job.
Pentru ca am fost cumntica si anul acesta Mosul m-a cinstit in weekend cu multa dragoste si prajitura mea preferata![]()
Pooop you all!
Mai vorbim

Babyboom
...vino la mami...acum
ada29 spune:
Lumy,multa sanatate,imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori
Amy,tu o sa te faci bine si stii de ce?pt.ca miercuri o sa te plimbi prin Viena
sa faci poze mullteee
Nico
multumim de listuta.
Libra si daca simti ceva si daca nu simti tot graviduta esti
melodia nu avea legatura directa cu soacra,eu imi respect soacra si universul ei
Bru,asteptam direct bhcg atunci
Galli
multam de cafea,ce faci?
Bebita????
Libra spune:
OOOO, Elly, se pare ca ti-a priit prajitura... Pari foarte zglobie. Ada nu mi se pare la fel, are ceva... nu stiu ce... poate ne spune?
BRUNADRIA, MONA - unde sunteti?
_
made in Romania, '73
ada29 spune:
Ellyshor
crezi sau nu si mie mi-a adus mosul prajitura
restul saptamana asta ca nu a avut loc de rusi
Ce week-end dulce ai avut,sa dea DD sa apara paralelele.O zi usoara la serviciu.
Libra fata frumoasa,n-am nimic,doar cativa pitici pe creier,(n-ar trebui sa spun asta dar am si eu emotii pt.voi,off,grea asteptarea asta,dar imi spun in gand,osafiebine,osafiebine,osafiebine)
Hai ca mai editez o data,Libra vad ca tu esti inregistrata inaintea mea pe forum,ai apucat sa citesti postarile lui Darael?acum parca nu mai scrie,mie f mult imi placea cum scrie,iti transmitea o stare asa de pace, de senin.
Libra spune:
Nu stiu cine e Darael. Eu am fost pe forum in 2005, la Odisee. Tot in 2005 am iesit si m-am intors anul asta la aspirante.
_
made in Romania, '73
guzelnico spune:
Lumy
, insanatosire grabnica! Poate da DD si te faci bine doar cu miere si lamaie.
Amy
, DD ajuta sa-ti treaca gripa, sa fii voioasa si zglobie la Viena! Drum bun si distractie maxima!
Elly
, multumesc pt urari. Si care-i prajitura ta preferata?
Libruta
, nu te forta sa simti ceva. Lasa totul sa decurga de la sine. 9 luni tot o sa inghioldeasca...
Libra spune:
Dedicatie de pranz pentru toate fetele dar mai ales pentru sefa
http://www.trilulilu.ro/Gabriel1926/ba05debf256ca0
(de pe trilulilu, Nico!)
_
made in Romania, '73