cand impodobiti bradul?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana d

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

obligatoriu in seara de ajun, toata familia participa la impodobire.. iar noaptea mosul aduce cadourile sub pom ..

in Belgia Mos Nicolae vine pe 6 dec ... la fel ca mos craciun la noi.. si arata asa http://www.onepagewonder.com/stnicholas.jpg

s-auzim numai de bine! si

IDEM si ce s-ar alege de traditiile noastre daca fiecare aduce "imbunatatiri" asa cum ii place? Traditia e sfanta si noi avem datoria sa o pastram si sa o dam mai departe copiilor nostri. Un popr fara traditii...... e varza

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

legat de acel ...poate Ardeiash nu are copii dar cred ca traditia spune ca Mos Craciun vine si aduce darurile, doar mos Nicolae le lasa pe furis in ghetute. Eu cred ca nu-i asa un mare pacat sa aduci <<imbunatatiri>> traditiilor infaptuind astfel o traditie de familie de dragul copiilor. Pana sa am copil bradul il faceam pe 24 (daca apucam), dar acum sunt mai constienta ca suntem in luna sarbatorilor, ca daca pot sa-i aduc o bucurie in plus puiului meu si nu ma costa decat sa modific putin o traditie...de ce nu?
Suntem tare fericiti ca am impodobit bradul inainte de venirea lui Mos Nicolae, asa vom face in fiecare an - asa e traditia la noi...

mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Toata copilaria mea parintii puneau bradul in casa in Ajunul CRaciunului si eu cu sora mea il decoram cu ceea ce faceam noi inainte (ghirlande, fel de fel de cutii de chibrite in staniol, etc.) si cateva globulete de plastic. Eram incantate la extrem ca dupa ce terminam noi treaba asta culmea venea si mosul in persoana sa vada daca am impodobit bradul si sa ne aduca cadouri. N-i se taia respiratia cand auzeam niste batai in usa. (cum numai Mos CRaciun batea). Dupa vizita mosului se asternea linistea in sufletele noastre si bucuria cadourilor era citita pe fetisoarele noastre. Dupa asta plecam cu colinda cu parintii pe la rude si prietenii alor mei. Ne intorceam fericiti si noi copii ne culcam cu ghetele noi in picioare si portocalele pe langa noi.
PArintii ramaneau si impodobeau bradul cu stelute, globuri de toate felurile si bineinteles niste dulciuri . In dimineata de Craciun aveam o alta bucurie cand vedem bradul minunat impodobit.
Dupa ce am crescut tot in Ajun puneam bradul numai ca-l impodobeam noi si asteptam sa apara cadourile sub brad. Asa am tinut traditia pana am venit in State. Primul an l-am pus tot de Ajun si dupa aceea l-am facut si eu mai devreme deoarece peste tot este ornat de CRaciun si vrei ca si acasa sa fie la fel.
Este minunata aceasta sarbatoare stralucitoare si plina de amintiri !
Scuze ca m-am lungit atat de mult, dar m-a luat valul amintirilor din copilaria mea atat de draga si pentru faptul ca atunci parintii mei erau tineri si in preajma noastra !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

eu in toate desenele animate sau in filme in care apare si scena Craciunului vad cum familia impodobeste bradul si Mosul aduce cadourile... copilul meu vede asta si singur m-a intrebat cum ar putea saracu sa faca brazii pt toata lumea, plus ca este fun sa-l impodobim impreuna sa-si aduca si el aportul:-)

Mai este o varianta, persoanele care nu doresc brad taiat sau de plastic, care-si impodobesc bradul din curte ce sa faca?

Noi il facem sambata si o sa ne bucuram impreuna de moment.

daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

http://www.youtube.com/watch?v=BSupMS70H5g&feature=related

desene care merita vazute in fiecare an de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

, nu stiu ce sa zic, eu dau numai bani la colindatori, nu prea mai este obiceiul pe la noi prin bloc cu dulciurile. Si ei tocmai de aia sunt asa de "harnici" cu uratul, ca sa aiba timp sa stranga cat mai multi bani.

Mda, m-am gandit si eu, insa copilasii de pe scara mea au intre 3 si 6 ani, si mi se pare cam aiurea sa le ofer bani. Nu sunt cam mici pentru a primi bani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Mda, m-am gandit si eu, insa copilasii de pe scara mea au intre 3 si 6 ani, si mi se pare cam aiurea sa le ofer bani. Nu sunt cam mici pentru a primi bani?

Tisina
[/quote]

In general nu prea vin copii asa mici cu colindul. Copiii care vin se strang in grupuri si colinda la mai multe blocuri. Probabil pt cei de gradinita merg dulciurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Bradul nostru dodolot, in ghiveci, asteapta nerabdator pe balcon sa fie adus in casa si sa fie impodobit. La fel de nerabdatori suntem si noi.
Pana sa avem copiii, il impodobeam in Ajun, acum o facem cu 1 saptamana inainte, impreuna cu copiii, ca sa intre in atmosfera asteptarii Mosului si sa ne bucuram mai mult timp. Il tinem pana de Sf. Ioan, cand se incheie perioada sarbatorilor de iarna si apoi il mutam la loc in balcon pana la anu'.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Impodobim bradul in seara de ajun. Fetita mea ma ajuta cu mare bucurie sa-l impodobesc.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am impodobit bradul ieri, de obicei il facem foarte devreme sa ne bucuram de el mult si bine :). Are suport in care se pune apa asa ca tine o luna de zile, cam pana pe 6-7 Ianuarie.

Aici e bradutul nostru frumos! :)
http://picasaweb.google.com/blackpanterro/ChristmasTree#5413328293669350322

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

noi il impodobeam cu cateva zile inainte de craciun.
insa anul asta am primit cerere sa il facem deja si ni s-a acordat o amanare plina de intelegere de inca o saptamana
cica la scoala l-au facut dar noi acasa putem sa il facem si mai tarziu
asa ca sambata dam copacu' jos din pod si punem globuri pe el!

Mergi la inceput