cand impodobiti bradul?
Raspunsuri - Pagina 5
dry_votka spune:
Noi il impodobim in general in seara de 23, caci sunt o gramada de pregatiri de facut pe 24, si sa nu ii dam zor, iar copila se bucura si ma ajuta la impodobire
http://verze.ro
simtul umorului inca nu a murit
femei cu simtul umorului
Tisina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama , daca ai noroc de copilasi "harnici" prin imprejurimi colindatori pot sa vina si cu o saptamana inainte de sarbatori Insa, normal este sa vina in Ajunul Craciunului (dimineata sau seara) si apoi in ziua de Craciun. Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009) Poze Vladut la 9 luni www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni |
Am cativa copilasi pe scara si ma gandesc ca poate vin. Mi-e jena insa sa ii intreb DACA si CAND vin. Credeam ca e o regula, ceva, o data fixa. Dar cred ca ar trebui sa am oricum in casa ceva dulce de dat. Nu?
Tala spune:
Si eu ma gandeam ca 'traditia' ar spune ca e mai ok sa impodobim pe 24, dar nu sunt deloc de acord ca acest lucru sa se faca in lipsa copiilor - unde mai este farmecul?
Acum insa, nu regret deloc ca l-am impodobit seara pe 5 pentru ca acum puiutul meu are certitudinea ca vine Mosul, nu trebuie sa-i mai reconfirm din 2 in 2 minute...
Sper sa avem si noi colindatori anul asta (suntem pe o straduta usor de ratat, nepopulata pana de curand), daca nu, mergem noi cu colindul (doar David canta incontinuu "floooorile, floooorile" - preluat de la vestitul Hrusca - fundalul sonor din timpul impodobitului).
Am lasat insa pentru seara de 24 pusul bomboanelor in brad caci sunt sigura ca n-ar fi rezistat nici 2 zile si parca as vrea sa aman cat pot momentul imbuibarii cu dulciuri....
mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!
silvi_2005 spune:
De Mos Nicolae impreuna cu piticul sa simta si el admosfera de sarbatoare, cu cantece de iarna si miros de scortisoara in casa. Doar in Ajun mi se pare prea scurt timpul...
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
chiccutza spune:
noi il impodobim maine,dupa traditia de aici,de Immacolata,si il desfacem pe 7 ianuarie.
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE
ALTE POZE
mistral spune:
Noi l-am impodobit in Ajun de Mos Nicolae in acest an.Pana anul trecut il impodobeam in Ajunul Craciunului,insa acum fetele au insistat sa-l impodobim mai devreme.Dulciurile nu le-am pus inca nici noi.Il tinem pana prin 15 ianuarie.
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
lia popescu spune:
Probabil ca voi, care impodobiti bradul atat de devreme , aveti bradut sintetic, insa mie imi place tare mult mirosul de brad viu, asa ca astept pana in seara de Ajun.
De abia astept sa cresca bradutul din curte , sa fie suficient de falnic pt a il impodobi (asta va fi tare placut si pt pisicile de afara, noroc ca s-au inventat globurile de plastic), pentru ca mi se pare tare nedrept sa arunci in fiecare an o mandrete de brad la gunoi.
anna-mama spune:
Tisina, nu stiu ce sa zic, eu dau numai bani la colindatori, nu prea mai este obiceiul pe la noi prin bloc cu dulciurile. Si ei tocmai de aia sunt asa de "harnici" cu uratul, ca sa aiba timp sa stranga cat mai multi bani.
MihaelaV spune:
Noi il impodobeam de obicei pe 24 decembrie seara, dar anul acesta il vom face de saptamana viitoare pentru ca vrem sa ne bucuram mai mult de el.
dana d spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ardeiash obligatoriu in seara de ajun, toata familia participa la impodobire.. iar noaptea mosul aduce cadourile sub pom .. in Belgia Mos Nicolae vine pe 6 dec ... la fel ca mos craciun la noi.. si arata asa http://www.onepagewonder.com/stnicholas.jpg s-auzim numai de bine! si |
IDEM si ce s-ar alege de traditiile noastre daca fiecare aduce "imbunatatiri" asa cum ii place? Traditia e sfanta si noi avem datoria sa o pastram si sa o dam mai departe copiilor nostri. Un popr fara traditii...... e varza
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA