FIV in Europa - 26

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Brunadria imi pare nespus de rau. Te imbratisez si iti doresc multa putere sa mergi mai departe si sa nu renunti pana nu iti vei tine copilasul in brate. Pupici

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Brunadria imi pare nespus de rau. Te imbratisez si iti doresc multa putere sa mergi mai departe si sa nu renunti pana nu iti vei tine copilasul in brate. Pupici

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

elenada din pacate se mai intampla , dar nici o secunda nu m am gandit sa renunt...si voi reusi ,eu cred, sunt convinsa...
mamica si piticii ei...sunt superbi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Neata fete,
Bryny,
pentru tine...de dimineata..

http://en.wikipedia.org/wiki/Couscous
asta gatesc eu pt weekend.
pup tuturor

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Mona sarmana da nam inteles mare lucru fiind in engleza,si sincer vroiam sa stiu cum se gateste cuscusu,dar sa nu suparam pe nimeni paote vb la un subiect special de pe forum despre bucataria asaiatica,cand ai tu timp.brunadria eu ma gandeam sa treaca sarbatorile si voi trimite un mail la goldenes.acum am stat cumintica ca sotul meu nu mai vroia fiv,nu stiu ce se intamplase dr nu mai vroia sa auda de un alt fiv,acum mia spus deunazi ca nu plecam din tara de revelion ca vreau si fiv la anu si asa ca mai bine stam acasa si mergem la viena in februarie!

Mergi la inceput

bryny,
Un lucru e clar..
A fost yammmy
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Mona - maine este 16.
Te asteptam cu beta.
Ce faci? Cum te simti? Vreun semn, ceva..?

Bruna luptatoare -

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Elena - m-am uitat la pozele cu puiutii tai. Ce mari au crescut! Sunt atat de frumosi ghemotocii mici. Sunt dulci si adorabili. Abia astept sa inceapta si Maia sa stea in fundulet.

Esti o mamica fericita. Imi imaginez insa cat de greu este sa cresti 2 bebei si pentru asta am o admiratie deosebita pt mamicile de gemeni. Sunt femei cu adevarat puternice si luptatoare.

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Hepilica, nu am nici un semn...nimic , nimic, dar nimic...
Doar la bibilica...putin
Oricum, eu am o senzatie interna, ca e prea frumos sa fie cu II.
Deci, deja am vazut partea buna a lucrurilor.....ma imbat de revelion...tare... si apoi o luam de la capat.
Rad si eu evident...ca daca nu ar trebui sa plang.
Avem si noi vreo 3 ani de cand tot incerca, e adevarat ca un an a fost natura, apoi am inceput analize, apoi ne-am lungit cu 6 IUI nereusite si acum suntem la primul fiv. Eu deja 41 de ani.
Noroc ca posed una bebelina frumoasa de 14 ani si jumatate. Foliculul meu castigatoe...ehei...da atunci eram tinerica,...a iesut la prima "bataie din palme". Deh....
Deci maine dim fac testul si pe la 17:00 am raspunsul...daca nu-mi vine CM pana la ora aia
Pup la toate gagicutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

hai Mona40 hai sa ne bucuram si noi...descretestene fruntea si dane o veste buna,ca tare sunt dezamagitasi trista pt brunadria alora la tine trebuie sa fie un beta mare da mare auzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui bryny

hai Mona40 hai sa ne bucuram si noi...descretestene fruntea si dane o veste buna,ca tare sunt dezamagitasi trista pt brunadria alora la tine trebuie sa fie un beta mare da mare auzi

bryny iubita , nu fi trista ! sunt bine! astept sa intru iar in actiune!!
hepilica
monaliso te rog frumos sa salvezi tu asteptarile si sa vi cu vesti bune!!
ma rog sa fii gravi

Mergi la inceput