FIV in Europa - 26
Raspunsuri - Pagina 3
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria rezultat negativ multumesc pt sustinere ![]() lupta continua!! |
data viitoare o sa reusim pana la capat

brunadria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
data viitoare o sa reusim pana la capat ![]() ![]() ![]() |
mirelus
bine ca ai scapat cu bine..fetelor nu am murit !!e greu , dar pe 22 dec am programare si la anul cat de repede sunt pe baricade!!
o sa reusim!!
hepilica spune:
bruna, abia acum am reusit sa intru (nu am avut acces la net, de fapt am avut laptopul la "devirusat" si abia acum l-am primit).
m-am gandit la tine toata ziua si abia asteptam sa vad vestile.
imi pare rau ca nu a fost sa fie de aceasta data.
ia-o de la capat, nu renunta. ce nu ne omoara, ne intareste. stiu ca e greu, dar uite tu deja ti-ai facut o alta programare si esti decisa sa continui.
sunt alaturi de tine si te imbratisez de un milion de ori.

h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
brunadria spune:
| citat din mesajul lui hepilica bruna, abia acum am reusit sa intru (nu am avut acces la net, de fapt am avut laptopul la "devirusat" si abia acum l-am primit). m-am gandit la tine toata ziua si abia asteptam sa vad vestile. imi pare rau ca nu a fost sa fie de aceasta data. ia-o de la capat, nu renunta. ce nu ne omoara, ne intareste. stiu ca e greu, dar uite tu deja ti-ai facut o alta programare si esti decisa sa continui. sunt alaturi de tine si te imbratisez de un milion de ori. ![]() ![]() h. minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD. |
hepilica multumesc draga mea

nu e momentul sa cad acuma ,trebuie sa lupt pt ce imi doresc si voi lupta
o sa intorc pagina, s a terminat cu fiv ul 2 si trebuie sa fac alte planuri planuri pt fiv3 cel norocos!!
sunt plina de sperante inca si stiu ca d zeu ma va ajuta, asa cum numai el m a ajutat si pana acuma...
deci cu siguranta nu renunt!!!
pe tine si fetita minunata..
hepilica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui brunadria
hepilica multumesc draga mea ![]() nu e momentul sa cad acuma ,trebuie sa lupt pt ce imi doresc si voi lupta o sa intorc pagina, s a terminat cu fiv ul 2 si trebuie sa fac alte planuri planuri pt fiv3 cel norocos!! sunt plina de sperante inca si stiu ca d zeu ma va ajuta, asa cum numai el m a ajutat si pana acuma... deci cu siguranta nu renunt!!! pe tine si fetita minunata.. |

h.
minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD.
balanta_tm spune:
brunadria
, imi pare tare rau
.
E bine insa ca, chiar si in conditiile astea, ai o atitudine pozitiva.
mona
, sper din toata inima sa reusesti. Multa bafta!
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
balanta_tm spune:
| citat din mesajul lui bryny balanta_tm ce mai faci? ![]() |
bryny, ce sa fac, am inima cat un purice zilele astea, ca maine, prietena mea de-o viata face testul beta sa vada daca i-a reusit FIVul. Am niste emotii de parca ar fi vorba de mine.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
brunadria spune:
| citat din mesajul lui balanta_tm brunadria , imi pare tare rau . E bine insa ca, chiar si in conditiile astea, ai o atitudine pozitiva. mona , sper din toata inima sa reusesti. Multa bafta!mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota insuficienta venoasa cronica bilaterala |
balanta musai atitudine pozitiva ...mergem mai departe si vom reusi!!
bryny spune:
of ma... bruna of... ca tare naspai situatia asta cand chiar nu sti ce sa mai spui, stiu ce simti, am fost si eu pe acolo, dar o sa treaca in scurt timp si sti de ce ca mai avem o speranta intodeauna, urmatorul fiv in cazul tau.sunt alaturi de tine sufleteste.
balanta_tm bafta prietenei tale dragi
mona sa ne mai trimiti retete deastea ca eu sunt inebunita dupa mancarea asiatica.curand o sa fac supa siti spun cum m ia iesit
brunadria spune:
| citat din mesajul lui bryny of ma... bruna of... ca tare naspai situatia asta cand chiar nu sti ce sa mai spui, stiu ce simti, am fost si eu pe acolo, dar o sa treaca in scurt timp si sti de ce ca mai avem o speranta intodeauna, urmatorul fiv in cazul tau.sunt alaturi de tine sufleteste. balanta_tm bafta prietenei tale dragi mona sa ne mai trimiti retete deastea ca eu sunt inebunita dupa mancarea asiatica.curand o sa fac supa siti spun cum m ia iesit![]() |
bryny las ca trece , deja ma gandesc f tare la urmatorul pas , nu vreau sa gandesc in trecut..
tu cand incepi , poate mi ai spus dar sunt uituca..