La barfa cu fosta prietena

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Ramiris,si ca sa-ti raspund provocarii:in primul rand,nu intra in discutie cum se simte ea fata de sot(si este strict alegerea si problema ei),dar eu,una,cred ca as intra in pamant de rusine,plina de vinovatie,in momentul in care mi-as atinge copilul(copiii),stiind de unde vin...si cam atat,sincer,nu vreau sa intru in alte detalii...poate sunt eu mai ciudata,dar asta sunt!...O zi(seara) buna iti doresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenyy

Ramiris,si ca sa-ti raspund provocarii:in primul rand,nu intra in discutie cum se simte ea fata de sot(si este strict alegerea si problema ei),dar eu,una,cred ca as intra in pamant de rusine,plina de vinovatie,in momentul in care mi-as atinge copilul(copiii),stiind de unde vin...si cam atat,sincer,nu vreau sa intru in alte detalii...poate sunt eu mai ciudata,dar asta sunt!...O zi(seara) buna iti doresc...

Eu cred ca atata vreme cat ea e mama pentru copii ei nu are nici un motiv pentru care sa se simta vinovata fata de ei.
Si eu cred ca e ceva care nu functioneaza in relatia cu sotul si ca relatia cu prietenul din tinerete nu a fost total inchieiata. Eu una nu deschid o usa pana nu o inchid pe cea din urma. Iar daca decid sa o redeschid o inchid pe celalalta. Insa nu toti oamenii sunt ca mine.
Iar o femeie care nu este implinita total sentimental, asa cum cred ca este dna la care ne referim, poate fi o mama excelenta pentru copii ei si atata timp cat asta se intampla si escapadele nu priveaza copii de nimic nu vad de ce s-ar simti vinovata. Asa vad eu lucrurile. Altfel decat tine, nu neaparat gresit.

Mergi la inceput