La barfa cu fosta prietena

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hehehe, stiam eu sigur ca vik o sa-ti dea cel mai bun sfat
asa sa faci

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

draga mimi, poate ca eu sunt din alt film (vad ca fetele dinaintea mea au fost mult mai tolerante) dar mie chiar nu mi-au placut o sumedenie de intamplari.

1. cand ea a venit in vizita la el si tu ai INSISTAT sa nu o lase singura, sa iasa cu ea la parc, etc. Nu as face niciodata asa ceva...n-am atata putere de sacrificiu. Nu stiu cum ai reusit si pe de alta parte nici nu stiu daca pe termen lung un astfel de comportament (uite sunt toleranta, te poti intalni oricand cu fosta ta iubita, eu nu ma supar si stau cuminte si astept) aduce ceva beneficii.

2. cand trebuia sa va asezati la masa sau sa faceti ceva impreuna, trebuia sa ASTEPTI sa termine el conversatia cu ea.

3. de ziua ta a adus laptopul la masa sa-i mai spuna 2 vorbe.

4. faptul ca foloseste acelasi diminutive, apelative si dragalasenii pentru amandoua si un ton dragastos

5. chestia aia cu poza ei peste tot care pop-up cand ti-e lumea mai draga

ca sa n-o mai lungesc, nu este o relatie de amicitie. punct.
eu as fi intrerupt relatia lor de mai demult...acum mi se pare oarecum tarziu, pentru ca ei si-au facut tabieturile lor - deschis calculator, zambit la poza, ce faci copilu'?, mai plangi pe umarul meu?, of course, pupici - si mi se pare tarziu sa si le schimbe. nici macar n-as avea chef sa ma imprietenesc cu ea? pentru ce?

si nici macar nu mi-ar fi frica sa dau ultimatumuri. adica tot el sufera ca i-ai luat cel mai bun prieten????? si nici macar nu m-as mai deranja sa controlez daca-si creaza conturi secrete pentru discutii cu amicul...

am scris f greu mesajul pentru ca nu vreau sa te supar si mi-am tot schimbat vorbele - nu si parerile - pana am ramas in pana de sinonime, asa ca la final arunc artileria grea: eu as fi continuat etapa cu facutul bagajelor lui si as fi mers in acea directie...si daca era iubire asa de mare din partea lui, trebuia sa vina el cu ideea ca gata! nu mai vorbeste cu ea...nu sa insisti tu, el sa se simta aiurea, etc. repet: nu e o relatie de amicitie normala cum a fost cea descrisa de bee, cu care sunt total de acord, nu este vorba despre o fosta sotie cu care are un business cum a fost la vikinga, si care presupune anumite comportamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_miruna spune:

Buna Mimi
pe sotul meu il tot accesa o fosta, dar cu care nu era chiar prieten, mai mult amici, adica doar un ”buna” ”buna”. Asta pana cand tipa a ainceput cu faze de genul” iti mai aduci aminte cum era cand...”, ”e mai buna ca mine...”... si altele. Asta pana cand am citit din ”greseala” in arhiva lui de mess. I-am spus sotului ca ma deranjeaza discutiile lor si daca chia asa mult ii place e liber sa se duca la ea ca eu nu am de gand sa mai raman cu el in conditiile astea, in plus am inceput sa vb eu cu ea dar de pe id-ul lui, fara ca ea sa stie cu cine vb. Si s-a lasat sa-l mai caute. In acelasi timp el a sters orice mes de la ea, id, sau mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Cred ca prietenul tau a ramas la nivelul asta:
"...am inceput relatia de un an, nici unul dintre noi cu ganduri serioase."

iar tu ai trecut singura la nivelul urmator:
"Intre timp relatia noastra a devenit serioasa...."

din partea mea iti doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui ymca nu este vorba despre o fosta sotie cu care are un business cum a fost la vikinga, si care presupune anumite comportamente.
Fosta iubita nu sotie, nu ca ar conta dar nu-mi pica mie bine la ego si nu-s parteneri de afaceri ca iar nu-mi pica mie prea bine sa aiba atitea de impartit, ea e angajata si chiar isi face treaba excelent, ba chiar am muncit impreuna printre sarcinile mele si totul a decurs ok profesional. Dar pp ca aici e si alta lume, nu e asa un capat de tara sa fii prietena/amica cu fosta iubita, de ex si fosta iubita a sotului e intr-o relatie amicala cu fosta actualului ei, de fapt ele doua chiar au fost colege de clasa in liceu. Si la fel si ex-ii barbati pot avea o relatie normala.De ex dupa ce s-au despartit de comun acord, sotul meu cu fosta iubita, ea si-a gasit un partener in cercul de prieteni ai sotului meu si nu au fost deloc probleme intre ei doi.Bine asta se intimpla in orasele mici ca in astea mari nu e neaparat sa stai atit nas in nas, dar noi suntem pe o insula de 20.000 de oameni si nu ai cum sa nu dai nas in nas oriunde te-ai duce si pica aiurea sa stai sa arunci cu rosii dupa ala, aia, mai bine un buna ziua si un ce mai faci.Ba chiar am observat ca mie mi s-a dat timp in voie sa ma acomodez cu starea asta de lucruri, nu s-a bagat fosta iubita cu forta in aerul meu sa-mi pice draga:), ca la inceput imi dadeam niste ochi peste cap si ma minunam si-mi ziceam ca-s nebuni cu civilizatia asta a lor cu tot. De fapt stiu si ei oarecum ca poate fi ciudat si ca altii din alte civilizatii/mentalitati ar putea vedea lucrurile altfel. Nu e vb de romani ori est europeni, pot fi si latini, arabi nu mai zic:)). Cind ii ziceam mamei mele ca parintii fostei iubite a sotului care-mi sunt de fapt si vecini la o strada diferenta, au trimis chiar cadouri de craciun copiilor sa vedeti ce ochi mari facea, cum nu au nepoti si le sunt dragi copilasii mici le-a facut placere gestul si de ce nu, la urma urmei? Doar nu era sa le trimit inapoi ba chiar le-am multumit frumos, is niste oameni extraordinari chiar, batrinei la locul lor cu lopatica in mina la aranjat florile in gradina. Si la vremea respectiva au avut o relatie f buna cu sotul meu. Si acum au si cu mine si nu se ofenseaza nimeni.Oricum una peste alta mai bine o anumita deschidere decit o asemenea relatie incordata, viata e prea frumoasa pt asa un stres. Deschiderea asta(ca nu e acum neaparat ori de indicat s afie marea prietenie pe subiecte intime intre ex-i acum) poate clarifica multe lucruri si odata clarificate viata merge inainte mai asezata, mai fara dureri de cap. Dar asa e, in cazul lui mimi e ceva mai altfel povestea, poza ei peste tot, la parinti, pe comp, nein nein asa nu fac nici nemtzii ca zboara cu totul in aer:)Vikinga 36+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 4 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

vikinga, mii de scuze pentru eroarea de citire (nu stiu unde am vazut sotie) si de interpretare personala (am dedus eu cu mintea mea ca au un business impreuna), dar imi luase mintile "amica" asta pe care mi-o inchipuiam (iar imaginatia mea) rasarind de peste tot din calculatorul meu. foarte frumos si curat exemplul tau. nu aceeasi curatenie imi inspira amica iubitului lui mimi.

in ciuda erorilor mele de mai sus, parerea tot nu mi-o schimb: ca ea nu are comportament de amica, oricat de mult vrea sa para asa ceva si ca nici el nu o trateaza ca pe o amica. iar in situatii de-astea, eu cred ca e mai bine sa se rupa tot raul deodata: ori inceteaza el relatia daca nu e in stare sa amicizeze corect cu ea (barfa iubitei nu intra la pachetul amicitional), ori inceteaza relatia cu iubita si-si continua iubirea amicala cu amica. se intelege oare ceva din atatea amicitii?

mie mi-a placut ideea lui lilib cu nivelul la care a ramas el, si nivelul unde a ajuns mimi singura din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimi251 spune:

Va multumesc din suflet pt raspunsuri. Unele dintre ele m-au facut sa ma detasez un pic de situatie si sa vad lucrurile diferit. Am scris aici si am vb cu 2 prietene, sperand sa gasesc ceva care sa ma faca sa nu-i mai pun lui aceleasi intrebari in fiecare zi. Ieri am hotarat sa nu mai deschid subiectul, dar aseara m-a vazut plangand si a zis ca e mai bine sa vb decat sa plang singura si sa-mi imaginez totul felul de lucruri, care sunt numai in capul meu. Sper sa fi fost ultima discutie pe acest subiect. Sunt sigura ca ma iubeste, ca-i pare rau si ca vrea sa ramana cu mine, dar nu e suficient sa ma faca sa am incredere in el din nou.

O sa incerc sa raspund la intrebarile voastra, nu am dat f multe detalii prima oara, nu am stiu exact ce anume poate sa fie relevant.

Bee, ai dreptate in totalitate cand spui ca siguranta mea ameninta relatia. Nu am crezut ca am avut motiv sa ma simt asa pana cand am citit mesajele. Am incredere in mine ca persoana, am o cariera de succes, casa, masina si in general tot ce poate sa-si doreasca cineva la varsta mea. Poate asta este si o parte din problema. El a ramas fara job de cateva luni si locuim la mine, eu platesc tot, de la apartament, mancare pana la vacante. Stiu ca se simte frustrat si poate a simtit ca ea il intelege mai bine, fiind intr-o situatie asemanatoare. Asta vara am avut o cearta serioasa si mi-a reprosat ca ma cred mai desteapta decat restul lumii, ca toata lumea e la cativa pasi in urma mea.

Pt fetele care m-au sfatuit sa ma imprietenesc cu ea...Nu pot sa spun ca am facut exact asta, dar am fost draguta si amabila cu ea cand a fost aici. Am iesit o singura data in oras, am vb cu ea si chiar am luat-o la dans cand statea singura la masa...n-am vrut sa se simta prost ca nu cunostea pe nimeni in afara de el si prietenul lui. Cred ca de atunci au inceput problemele. El mi-a zis zilele trecute ca ea a venit aici in decembrie pt ca s-a despartit de prieten si avea nevoie sa vb cu cineva. Probabil s-a asteptat ca el sa stea acasa cu ea si s-o ajute cumva. Mi-a zis ca a plecat plangand inapoi, ca s-a suparat rau pe el...nu se astepta ca dupa atatia ani el sa aleaga sa stea cu mine, pe care ma cunostea de cateva sapt.

Vikinga, ea nu are iubit acum. Cat timp a avut si a fost fericita, nu prea i-a scris. Asta ma pune pe ganduri. Stiu ca el s-a despartit de ea fiindca era f instabila. Poate se simte vinovat sau poate e altceva ce nu stiu eu. Cred ca el o vede slaba si neajutorata. Nu stiu de ce barbatii se simt mai macho daca sar in ajutor unei astfel de femei.

Lilib72 cred ca e tocmai invers. El a trecut la partea serioasa, el a vrut sa ne mutam impreuna, el mi-a spus ca ma iubeste primul, el isi face planuri de viitor cu mine. Cand l-am cunoscut eu tocmai m-am despartit de cineva. Nu mai vroiam in nici un caz sa trec din nou printr-o despartire, prin mutat, prin inceput de la zero. Am crezut ca mor cand l-am auzit ca vrea sa ne mutam impreuna, dar am zis ca nu vreau sa-l pierd doar ca pt ca era bad timing.

O sa incerc s-o las mai moale si sa-i dau benefit of the doubt deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Mimi251 te inteleg!
Si eu am trecut prin ceva asemanator insa eu n-am permis sa se mearga asa departe!
Ca o paranteza vreau sa va spun ca eu nu inteleg(accept) prietenia gen amicitie intre un barbat si o femeie! Nu exista!

Relatia noastra a inceput cand el era cu ea! Ei ba ii placea de el ba de altu', ba ca sunt impreuna; apoi ca nu mai sunt; genul de persoana care nu te lasa nici sa mori nici sa traiesti!
Ne-am cunoscut oarecum pe internet,noi locuiam la cateva blocuri distanta, un prieten de al lui locuia pe aceeasi scara cu mine, i-a dat adresa mea si intr-o dupa amiaza m-am pomenit cu el la usa
La inceput vreo 2,3 saptamani se întâlnea cu amandoua! Nu prea am dat importanta ..pana intr-o zi cand dupa o plimbare (ochi dulci, strans de mana, pupici pe o banca---na ca la inceput) m-a invitat la el...vroia omu' mai mult

Am acceptat! Am ajuns la el si surpriza --- fosta il astepta in camera lui (fratele lui ii deschise usa) ...cu o sticla cu vin.
Am baut toti 3 din vin insa la urmatoarea întâlnire i-am zis ca nu se poate sa plecam din start asa: ori eu, ori ea!
M-a ales pe mine, toate bune si frumoase! A trecut timpul!De la vecini aflam ca el mai sta cu ea la o tigara , uneori il vizita ....
eu ma suparam pe moment apoi imi trecea!Pe timpul ala eu locuiam cu parintii mei, el cu fratele lui! Am hotarat sa ne mutam in garsoniera lui!Dragoste mare, mare!Totul era frumoas numai ca el mai primea telefoane de la ea "ca are chef de o tigara, ca vrea sa bea un suc, ca are un CD de imprimat ...nu stiu cu ce!" Treaba asta o facea numai cand ramanea singura, fara iubit!
I-am spus iubitului ca ma deranjaza enorm!Sa faca ceva ca nu accept, nu-mi convine...mie nu-mi plac genul asta de "lalaieli"!N-a facut nimic!Nu avea taria ...sau nu stiu ce se petrecea in mintea si in sufletul lui, cert este ca treaba a continuat cateva luni! Ea suna, eu ma enervam, el se enerva, ne certam ...apoi ne impacam si tot asa!

Intr-o seara (tin minte perfect seara aia, aveam si probleme la servici din cauza unui terorist de sef..) m-am pus in pat sa adorm mai devreme, el mai avea ceva de facut la calculator! Atipisem! Era ora 12.30 noaptea...suna ea disperata ca vrea sa cumpere a 2-a zi o componenta de calculator (hard-disck) si vroia ceva info!
El vorbea incet! O auzeam prin telefon cum zbiera "hai mai ce te-ai bosorogit asa, gata te insori, te-a vrajit aia :)) "

M-am ridicat buimaca si plina de draci din pat, am aruncat ceva intr-o punga, mi-am luat geaca, chei si in papici si pijamale am plecat la ai mei!GATA!
A venit la mine in seara aia; la ora 3 AM -- noaptea faceam consiliu' de familie si nu vroiam in ruptul capului sa ma intorc inapoi pana "nu finalizeaza treaba cu ea!"
M-am intors! Din seara aceea NICIODATA nu la mai cautat! Nu stiu ce i-a zis (daca i-a zis ceva), nu stiu ce si cum s-a intamplat insa fosta nu mai suna cat timp el este acasa!Ce o face in lipsa mea Dumnezeu stie, eu am incredere in el oricum! De atunci au trecut aproape 5 ani! Intre timp ne-a fost sparta casa, furate telefoanele,calculatoarele,laptop-ul lui....s-au dus toate impreuna cu EA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Alinutza , exista prietenie intre 2 pers. de sex opus.
Dovada vie sunt eu , pe tot parcursul liceului am avut 2 prieteni buni care erau colegi de-ai mei.
A , mi-a mai povestit o amica de prietenii ei cei mai buni : erau o trupa 2 sau 3 baieti si ea , non stop impreuna , in fiecare marti si sambata se intalneau , petreceau in club si dormeau la unul dintre ei acasa. Niciodata nu au avut alta relatie in afara de asta.

Referitor la fosta prietena am citit intr-un Cosmo mai vechi marturia unui barbat care spunea ca actuala prietena i-a pus atatea intrebari despre fosta , de la ce carti ii placeau pana la cum se imbraca incat i-a retrezit acestuia interesul pt. respectiva.

Si tot referitor la foste , cand m-am despartit de prietenul meu din cauza "actualei" nu ne-am mai intalnit, am plecat si eu in vacanta , ei la fel , nu l-am sunat , nu am dat nici un semn de viata si cand ne-am intors si ne-am revazut s-a aprins totul intre noi si s-a stins intre ei .
Pe langa asta am aflat de la o prietena ca respectiva era literalmente obsedata de mine : statea fostul meu pe terasa , se uita la copaci si ea ii spunea repede " ce faci? te gandesti iar la ea?". Mancau toti , incepea o melodie la radio , ea il intreba ce , isi aminteste de mine?

De-asta spuneam ca daca il freci la cap cu fost ...poate-l freci prea tare si se intoarce la ea . Totul se rezolva cu calm si gandire.

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

XIO ---amicitie intre un barbnat si o femeie nu exista si punct!
Perioada adolescentei este altceva, atunci suntem cei mai buni preteni (amici) cu sex-ul opus! Deci din punctul meu de vedere un barbat matur cu o femeie matura nu pot fi amici! Ori se "iubesc" la un moment-dat ori ea sau el simte o iubire platonica...ceva este insa amicitie nu! Este punctul meu de vedere si nu te chinui sa mi-l schimbi ca n-ai sa reusesti fiindca este ceva din felul meu de a fi!

Obsedata de fosta lui iubita nu am fost niciodata!Nici nu se pomenea de ea! Totul era frumos, locuiam singuri...primeam zilnic , eu imi exersam "talentele" culinare in voie fara sa mai fiu stresata "daca nu iese ma mustruluieste mama ca am stricat oua,lapte...zahar, etc " ...deci toate bune si frumoase pana cand suna EA!Si tot timpul fara nicio treaba anume doar asa hodoronc-tronc..."hai la o tigara in fata blocului!"
El o refuza insa intr-un mod foarte politicos ceea ce probabil o facea sa revina cu telefoane!

XIO---la noi totul s-a rezolvat si nu de acum ci te atunci!

Mergi la inceput