Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(49)
Raspunsuri - Pagina 8
guzelnico spune:
Libruta, e de bine, stai linistita!![]()
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana am zis io cevaaaaaaaaaaaaa?? pardon!!!! nici usturoi nu am mancat,....inca! v-am auzit de la buca!!! tarzan doarme! ![]() e atat de obosit,saracul..... a muncit ieri fffffffff mult,asa de mult, ![]() incat a venit la 3-4 dimineata acasa.... astept inca o minune in viata mea!!! |
_Of, nu intelegi nimic! Acum se munceste mai mult, ca dupa aia vin sarbatorile si ian-feb sunt luni moarte.
made in Romania, '73
guzelnico spune:
Libra, stii ce n-am inteles io? De ce ti-ai schimbat hotelu'?
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
Libra spune:
MONA, Doamne ajuta sa fie puii lipiciosi!
Te asteptam cu vesti bune, impresii, senzatii!
Brunadria, mai zi-ne cum esti. Multumesc pt ca ai postat intrebarea la FIV.
Galli, vino-ti in fire, avem nevoie de tine! Trebuie sa aduni iar fetele ca s-au cam imprastiat.
_
made in Romania, '73
galliciana spune:
monaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,macar 2 sa fie lipiciosi!!!![]()
![]()
da de stire ceva,si tu!!!!!!!!!!
eu parca vad,ca iar e pe malul marii....![]()
![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
Ellyshor spune:

Aoleuuu....v-am lasat mai libertine oleaca si gata....va si gasesc agatate de liane, i-auzi!!!
Mai gagici.....noi mai pune sau nu anul asta de bebici?!![]()
![]()
![]()
Eu sper sa am o ultima ovulatie in zilele urmatoare...asa ca o sa-mi adjudec si eu o liana...LIANA mea

![]()
Pooop burticile cultivate cu bebici. Sa va ajute Dumnezeu, Bruni si Libra, sa puna si El manutza Lui miraculoasa peste burtica, sa-i dea viata!

Moni
...bafta multa si tie azi. Sa fie cu mult mult noroc. Abia astept testuletzele pozitive. Doamne ajuta!!!
Adutza
...mai imunizeaza-ti sufletelul sa nu mai fie atins de toate relele :). Poooop youuuu! Cum merge stimularea cu dl Viteaz? Eu imi astept a doua portie...am comandat-o si inca n-a ajuns...mai am doar o pastila!
Galli, Nico, Amy, Lyly, Baby pooopici grasi pt voi si pt toate inimioarele cu dor de bebici! 

Eu sutn la job, cu nervi ca inca nu s-a stabilit programul de sarbatori....toata lumea are ceva de spus, nu se ajunge la un compromis...si uite asa.....
Babyboom
...vino la mami...acum
Libra spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Libra, stii ce n-am inteles io? De ce ti-ai schimbat hotelu'? _ FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
Ei, asta e o intrebare!!!!
Duminica ne-am cazat la hotelul ministerului, pentru ca mai fusesem acolo, pentru stiam zona, pentru ca nu era f. scump, conditiile suportabile etc. Am dat 50 lei ciubuc si ne-a dat cea mai buna camera care arata sub orice critica. La receptie am zis ca stam pana joi, dar cand am ajuns in camera am hotarat ca a doua zi ne mutam. A doua zi a fost punctia si n-am mai fost in stare sa ma mut, insa a luat sotul Domestos si s-a apucat de curatat baia. Iar am hotarat sa stam. Joi dimineata cand mergem la ET a zis ca tre sa plecam ca a expirat rezervarea. Si asa am ajuns sa ne mutam.
_
made in Romania, '73
guzelnico spune:
Oooooffff, ce ma oftic
... nu sunt in RO. Zau daca te lasam sa stai vreun minut la hotel.
_
Libra spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Oooooffff, ce ma oftic ... nu sunt in RO. Zau daca te lasam sa stai vreun minut la hotel._ FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
Multumesc frumos, dar asta cu hotelul a fost tabu. Am prieteni si rude in Buc dar tre sa-mi bag de 3 ori pe zi ovule, sa iau pastile, sa fac figuri, sa stau tarziu sau sa ma trezesc tarziu etc.
_
made in Romania, '73