Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Libruta, e de bine, stai linistita!

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

am zis io cevaaaaaaaaaaaaa?? pardon!!!!
nici usturoi nu am mancat,....inca!

v-am auzit de la buca!!!
tarzan doarme!
e atat de obosit,saracul.....
a muncit ieri fffffffff mult,asa de mult,
incat a venit la 3-4 dimineata acasa....

astept inca o minune in viata mea!!!

_Of, nu intelegi nimic! Acum se munceste mai mult, ca dupa aia vin sarbatorile si ian-feb sunt luni moarte.
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Libra, stii ce n-am inteles io? De ce ti-ai schimbat hotelu'?

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Mergi la inceput

MONA, Doamne ajuta sa fie puii lipiciosi!
Te asteptam cu vesti bune, impresii, senzatii!

Brunadria, mai zi-ne cum esti. Multumesc pt ca ai postat intrebarea la FIV.

Galli, vino-ti in fire, avem nevoie de tine! Trebuie sa aduni iar fetele ca s-au cam imprastiat.

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

monaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,macar 2 sa fie lipiciosi!!!

da de stire ceva,si tu!!!!!!!!!!

eu parca vad,ca iar e pe malul marii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Aoleuuu....v-am lasat mai libertine oleaca si gata....va si gasesc agatate de liane, i-auzi!!!

Mai gagici.....noi mai pune sau nu anul asta de bebici?!
Eu sper sa am o ultima ovulatie in zilele urmatoare...asa ca o sa-mi adjudec si eu o liana...LIANA mea

Pooop burticile cultivate cu bebici. Sa va ajute Dumnezeu, Bruni si Libra, sa puna si El manutza Lui miraculoasa peste burtica, sa-i dea viata!

Moni...bafta multa si tie azi. Sa fie cu mult mult noroc. Abia astept testuletzele pozitive. Doamne ajuta!!!

Adutza...mai imunizeaza-ti sufletelul sa nu mai fie atins de toate relele :). Poooop youuuu! Cum merge stimularea cu dl Viteaz? Eu imi astept a doua portie...am comandat-o si inca n-a ajuns...mai am doar o pastila!

Galli, Nico, Amy, Lyly, Baby pooopici grasi pt voi si pt toate inimioarele cu dor de bebici!

Eu sutn la job, cu nervi ca inca nu s-a stabilit programul de sarbatori....toata lumea are ceva de spus, nu se ajunge la un compromis...si uite asa.....

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Libra, stii ce n-am inteles io? De ce ti-ai schimbat hotelu'?

_

Ei, asta e o intrebare!!!!
Duminica ne-am cazat la hotelul ministerului, pentru ca mai fusesem acolo, pentru stiam zona, pentru ca nu era f. scump, conditiile suportabile etc. Am dat 50 lei ciubuc si ne-a dat cea mai buna camera care arata sub orice critica. La receptie am zis ca stam pana joi, dar cand am ajuns in camera am hotarat ca a doua zi ne mutam. A doua zi a fost punctia si n-am mai fost in stare sa ma mut, insa a luat sotul Domestos si s-a apucat de curatat baia. Iar am hotarat sa stam. Joi dimineata cand mergem la ET a zis ca tre sa plecam ca a expirat rezervarea. Si asa am ajuns sa ne mutam.

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Oooooffff, ce ma oftic... nu sunt in RO. Zau daca te lasam sa stai vreun minut la hotel.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Oooooffff, ce ma oftic... nu sunt in RO. Zau daca te lasam sa stai vreun minut la hotel.

_

Multumesc frumos, dar asta cu hotelul a fost tabu. Am prieteni si rude in Buc dar tre sa-mi bag de 3 ori pe zi ovule, sa iau pastile, sa fac figuri, sa stau tarziu sau sa ma trezesc tarziu etc.

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput