Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(49)
Raspunsuri - Pagina 7
guzelnico spune:
Bruni, Libra, odihniti-va cat mai mult, stai in patut. Relaxare si ... niciun efort!

Lumy, te-ai putut trezi devreme?

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
Ada, unde ai citit? Si de ce pui tu totul la inima?
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
ada29 spune:
Galli,Libra a transferat ieri doi puiuti si s-ar putea maine sa mai transfere inca unul.
Simonia a avut un bhcg mic,deci luna asta nu a ramas gravi,sa dea DD data viitoare.
Nico,la in unul sau in doi am citit,nu stiu nici eu de ce ma enervez stiu ca nu merita,tot imi zic sa-l iau pe fiecare asa cum e si uite ca mai am de lucrat la asta.
ada29 spune:
Galli
reusesti sa ma binedispui de fiecare data
esti..super faina
Simonia cred ca a facut IA cu Tutu,stiu ca intreba pe aici de IA.
Cochetelor va doresc o zi minunata,am niste drumuri de facut,imi ridic azi si rezultatul la PAP care o sa fie super bun
,sa-i dea DD la Mona o zi buna cu puiuti luptatori la purtator si voua tuturor o zi linistita
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana se vede ca nu mi-s boii acasa!!! numai 1 ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
Gaaaalliiii, nu esti consecventa: ieri era Tarzan, azi ... asa cum spui tu
Sa intelegem ca nu s-a leganat bine pe liana?!

_
galliciana spune:
am zis io cevaaaaaaaaaaaaa?? pardon!!!!
nici usturoi nu am mancat,....inca!![]()
v-am auzit de la buca!!!
tarzan doarme!![]()

e atat de obosit,saracul.....
a muncit ieri fffffffff mult,asa de mult,
incat a venit la 3-4 dimineata acasa....![]()
![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Aduta, fata prea-buna si prea-sufletista, nu te mai incarca nu energiile negative de care se descarca altii/ altele.
Viata TA e mult mai frumoasa si armoniosa. 
Spor la treburi si reusite.! 
P.S. Io n-am avut rabdare sa citesc mai mult de 2 pagini.![]()
Soacra mea e un fruct dulce.
Nu stiu in ce imprejurari sau din ce motiv as putea sa ma cert vreodata cu ea. Trebuie sa fii un om tare rau sa o superi. E atat de blanda si intelegatoare. N-am sa uit niciodata cum a stat langa mine cand mi-a fost rau dupa laparo: neasezata cateva ore bune, masandu-mi mainile si picioarele si rugandu-se in continuu. Gesturile acestea nu se pot uita. 
Am editat ca sa adaug: Dar si io sunt o nora respectoasa, buna si draguta. ![]()
_
Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Buna dimineata, fete dragi! Gun aydin, kizlar! _ FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
Cum spui tu, si-apoi mancam! Iyi geceler!
(daca ne-am injurat reciproc e numai vina ta!
_
made in Romania, '73