Locul fetelor Nou-Venite (50)
Raspunsuri - Pagina 8
mvb spune:
Trutzi nu astept cadou diseara II liniute, pt ca nu au cum sa vina
....pt noi se deschide sezonul la BB abia de pe 01.01.2010...dar imi place sa ma incurajez si asa va incurajez si pe voi
...la mine functioneaza f mult galeria prin mesaje scrise si rostite, ca daca m-as lasa in baza gandului hoinar![]()
Poate voi aveti mai mult noroc
si spargeti gheatza..ca de acu ne trebuie un spargator de gheata![]()
hai Babiela si Draga cu spargatorul de gheata
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Trutzi nu astept cadou diseara II liniute, pt ca nu au cum sa vina Poate voi aveti mai mult noroc hai Babiela si Draga cu spargatorul de gheata ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Eu nu pot sa fiu asa de optimista ca voi

Nici nu pot sa ma relaxez
dar, sper sa reusesc Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
mvb spune:
Trutzi tu ce analize ai mai facut?......ai facut dozarile hormonale si cele legate de trombofilie?.....imi aduc aminte ca spuneai de ovare cu chisturi
......
nu fi stresata, te rog
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
Dragaica spune:
Gata........am adus bebeii acasa 
, din 8 embrioni de 8 celule in ziua a 3 a au ramas 3 in ziua a 5 a, 2 de calitate A+ si 1 de A-.......am decis sa punem invingatorii.
A fost emotionant, i-am vazut cu s-au asezat in uter, nu mai tin minte de cate ori am zis "Doamne ajuta" in alea 15 minute, am fost si la acupunctura, de la emotii imi crescuse pulsul......mi-au bagat la ace in cap ziceai ca-s arici

Acum sunt in varful patului si dau comanda la barbat 

Mi-e foame de lup si nu stiu ce sa pap?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
trutzi spune:
Am ovare micropolichistice (chisturi pana in 6 mm), LH mic si progesteronul la fel.
Analize nu am mai facut dar, iau laptisor de matca si sper sa gasesc remedii naturiste pentru ovare, LH si progesteron.
Speram sa imi dai tu vreo solutie. Vad ca te pricepi 
Daca ar fi sa ma iau dupa doctorita ar trebui sa iau clostylbegit pentru stimulate si duphaston dar, vreau sa incerc ceva naturist.
Am urmat cateva luni tratamentul dar, fara rezultate 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:

Felicitari!!! 

Doamne ajuta sa stea la mamica in burtica noua luni!
cora79 spune:
Draga-felicitari pt puiutii tai iubiti,sigur vor fii invingatori si vor ramane cu mami de acum incolo

Trutzi,Mvb,Babiela
fetele dragi si da ,intr-adevar avem nevoie de optimism,sperante si de vesti super bune
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Draga-felicitari pt puiutii tai iubiti,sigur vor fii invingatori si vor ramane cu mami de acum incolo ![]() ![]() ![]() Trutzi,Mvb,Babiela fetele dragi si da ,intr-adevar avem nevoie de optimism,sperante si de vesti super bune![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |

cora79 spune:
fetelor eu sunt fff optimista si plina de energie pozitiva zilele astea, sper sa fiu asa si dupa ce vor trece sarbatorile![]()
Astazi am fost pe la prietena mea si m-am jucat cu baietelul ei de 6 luni,apoi am continuat cu vizita la cumnatii nostri, si acolo am avut parte de giumbuslucurile unei nepotele de 3 luni
, asa ca ne-am incarcat bateriile
cora79 spune:
va trimit si voua de Mos Nicolae o portie mare de optimism si buna dispozitie, si....mai ales sperante