Agatamentul stradal
Raspunsuri - Pagina 17
monabella spune:
Xio mie mi se pare ca obiceiul asta e tipic pt. astia cu singe cald latinii, balcanicii. nah, e un mod grobian de a-si manifesta aprecierile catre sexul frumos. Asa se pricep ei, atita educatie au si daca e permis de societate asta fac.
N-ai sa vezi un stiff lip (british) sau american sau neamt sau francez facind asta. chestie in primul rind de educatie si apoi de temperament si obiceiuri.
Sfatul meu, da-i in pitpalaci, ignora si traverseaza strada daca vezi unu de-asta! Un om educat nu face asta.
vikinga spune:
Un subiect de doi bani e clar, nu stiu de ce am zis ca putem vorbi asa ca intre femei. Ce mistocareala ieftina.Xio o tine pe a ei ca peste tot is femeile fluierate, claxonate si etc ca asa a vazut in filme, Mianna insinueaza ca de fapt ne-am uritit subit ajunse aici, Accept ca barbatii romani au cu ce-si clati ochii si romancele pt cine a se aranja si tot asa...Imi pare rau ca am stricat cu mesajele mele lungi si degeaba un subiect numai bun pt Guestus, asa suculent cu tinerele excitate pe strada si cu bunici asemenea pe linga, cu femei ce vad toatea astea ca marea potenta a barbatului roman fluierator dar nu violator (cica) din ciclu numa' romancele is frumoase si aranjate restul urite toate..yeap ca de asta toate casele de moda si firmele cu produse cosmeticale is numai in Romania unde s-a inventat rujul dom'le. Bine ca la consumul de sapun tot pe locuri din coada au ramas tarile alea cu macho claxonatori si sexoasele doritoare de agatamente stradale.Si adevarul e ca Romania cu 21 mil taman cu USA cu vreo 300 mil de locuitori trebuia sa se compare ca sa-i para rata violurilor mica. Ei pe asta am inteles-o cumva, ca stiu ca o sare de ex in rate pe germania cu 80 mil, ah dar probabil pe aici nu-s asa multe violuri ca-n ro pt ca nemtoaicele is reci si nemtilor le plac doar masinilie nu femeile, stim stim.Hai sa bem apa rece si se ne imbatam cu totii ca de aia-s zilnic fete romance violate de tati si unchi si vecini si batrine la fel. Asta inafara faptului ca Romania e o tara in care mentalitatea femeilor violate e sa se ascunda asa ca nici nu stim exact rata asta a femeilor violate pina la urma si au si de ce saracele sa se teama..stim povestea..daca-s violate inseamna ca au cautat-o, au provocat masculii fierbinti si mioritici ca fetita de 3 ani recent vazuta la stirile...da da exact f romanesti. Si alea de ajung sa reclame se cam stie iar ca mai bine renunta, la noi violul e asa alta poveste, ca-mi aduc aminte de tinara aia de se arunca de la etajul 8 din casa doctorului si da dom'le daca nu a fost batuta mar si hainele franjuri rupte, 'geaba s-a aruncat ea de acolo, cred ca o fi dorit sa zboare numa`.Exact cu USA v-ati gasit sa va comparati, zau asa. Care a fost intotdeauna printre primele tari in initierea atitora legi de protejare a femeilor, le-a considerat dreptul de a fi aparate pe strada, in familie si la job. Chiar asa si la job daca seful va baga mina pe sub fusta, ori va face cu ochiul si-si umezeste buzele cu limba baloasa si va striga dulcico, pasarica, draguto ori mai stiu eu ce fineturi din astea tot complimente sunt? Si la fel sefii astia romani is norocosi cu angajatele romance cele frumoase care se dau cu ruj pt clatirea ochilor lui? Ordine de restrictie impotriva sotilor abuzatori, procese cistigate impotriva sefilor.. astea-s trenduri si mofturi din tarile cu femei urite si nerujate si barbati asexuati, da stim.Si bagatelizati toata treaba asta punind-o pe seama Conchitei care neaparat tre sa fie asexuata, neatragatoare subit in USA, ori sa intelegem noi "trecuta" de la Mianna? si ca ea habar nu are cum e cu femeile feminine si barbatii cuceritori si tot asa.E un subiect in care va certati cu ea asa orice ar zice? Ca sa stim si noi astia de citim ori butonam pe aici luind in serios un subiect care pt altii e amuzant dar e pina la urma ori ar trebui s afie f serios. Ca e singura logica gasita deocmadata.Si eu care vedeam treaba asta de negare intr-o maniera romantata...saraca femeie romanca. Ia uite toate femeile tinerele is slabaturi, trebuie s afie neaparat si ea, gravida fiind la fel merge cu stresul ca nu e destul de slaba si frumoasa pt barbat, care da barbatul roman poate fi furat ca poseta de pe umar de catre alta mai zvelta si disponibila oricit ar fi ea de femeie adevarata, asta cu gindul la Ilia, pe urma iese la plimbare cu bebeul in carut si in fata primului magazinas apar copii strazii...stim unii atit de timpuriu de maturizati de abia de mai vezi copiii din ei, dar unul are o sora mica de mina, asa la vreo 2-3 anisori ca si fetita din carutul ei si o vezi cum tine un iepuras murdar de o ureche si ii vezi ochii tristi si inca de copil, si o vezi murdare si cu o viata trista daaaaar femeia asta romanca trebuie sa treaca mai departe, sa inghita, sa inchida ochii, sa minimalizeze pt sufletul ei, merge si da de boschetari, da da unii agresivi, rai dar si unii vai de ei, suferinzi, informetati, bolnavi stind in ploaie ori tremurind pe sub masini, mai sunt si puii aia inocenti ce se iau dupa fiecare si iar femeia romanca tre sa-si puna stop emotiilor si trebuie cumva s atreaca mai departe. Are datorie fata de copiii ei s afie vesela, sa fie buna, sa fie pt ei acolo. lumea nu o poate schimba si trebuie pe a ei sa o faca frumoasa. Si in drum ii mai zice si unul ca e buna si ca are kur frumos si ce i-ar face si imi imaginam eu ca ea, femeia romanca trebuie sa treaca ignorind, asa pt sufletul ei, pt linistea ei.Si stai ca vad eu ca ma inselai rau. Unele dintre voi zic ca e de bine de fapt! probabil treaba asta insenineaza ziua unei femei! Si ca in tarile in care noi nu suntem fluierate ori suntem de fapt urite daca nu ni se intimpla ori naiba stie, oricum tre sa ne intre in cap ca pierdem fun-ul de pe lume si probabil ar trebui sa fim compatimite ca ne-am simti asexuate si necomplimentate:))mai adevarul e ca la un procent atit d emare de mincatori de seminte in training care tipa dupa femeie tre s afie acolo si un procent al femeilor de aceeasi teapa ori pe aceleasi gusturi, ca doar stim in natura exista echlibru in toate.Guestus asta e subiect pt tine, sper sa ai cit mai multe marturii cu femei flatate, excitate, bineinteles se subintelege ele fiind si f frumoase si sexoase! Asteptam si noi uritele descrieri si amanunte ca sa ne roadem unghiile, dear draga..Vikinga 38+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 2saptamini
ruxij spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Nu cumva astea tinere sunt si mai frumusele (tot in general vorbind)? Sau e doar o coincidenta fara legatura cu subiectul discutat? Nu stiu, intreb si eu! |
Sunt, normal, sunt mai tinere, mai frumoase si prin urmare mai bune pentru a fi agresate sexual si a li se arata ca sa nu se creada ele tari cu tineretea/frumusetea lor, sa se simta inferioare pt ca uite ce pot eu sa iti fac. Asta nu inseamna insa deloc ca fluieraturile si jignirile inseamna aprecierea frumusetii din pacate, ci doar alegerea unei victime "potrivite". Eu cand eram tanara in Ro, nu eram deloc flatata de aceste intamplari, care intr-o vreme erau aproape zilnice, dimpotriva. Poate tu oi fi flatata, dar chiar n-ai de ce. Daca insa iti place, enjoy!
anca74 spune:
Xio, ce nenorociti copchii aia! Ar merita o mama de bataie pe cinste pentru asemenea comportament fata de mama ta. Mie mi-a lasat un gust amar intamplarea povestita de tine.
La subiectul acesta nu pot adauga nimic fata de trendul general - si eu consider ca mojiciile pe care le practica tineretul taurin din tara fata de femei sunt sub orice critica. Le-am trait si eu o scurta perioada cat am fost fata tanara in tara, dar cum nu am mai calcat pe acolo de 10 ani, nu am mai avut "placerea".
Singura remarca pe care as face-o, si care este total off topic, ar fi ca aici, bastinasii de sex masculin imi par relativ asexuati in comparatie cu romanasii nostri plini de testosteron. Nu numai ca nu sunt in stare sa faca un compliment oarescare, dar asteapta ei ca femeia sa faca primul pas in abordare. Cand eram mai tanara si single, numai de timorati din astia am avut parte: stau si se holbeaza, dar nu zic nimic. Daca printr-un miracol li se desclesteaza falcile, vorbesc numai banalitati: vremea de afara, cotele apelor St-Laurent-ului, etc.
Nu stiu, zau, cum e mai bine... Nici tzoparlani ca unii romanasi, dar nici blegi si speriati de bombe ca localnicii de aici. Ceva intre aceste doua extreme...
Mamica de Zanuta mica, Anna Laura
Le meilleur moyen de réaliser ses rêves c'est de se réveiller.
vikinga spune:
Nu are a face numai cu frumusetea ori tineretea.O prietena de a mea a ramas insarcinata la 38 de ani, e o femeie inalta, frumoasa, bine facuta stilul lady la locul ei, nimic vulgar in comportament si imbracaminte cu toate ca se poate spune ca se imbraca atragator, chiar e tipul femeii frumoase care stie ca e frumoasa si sa zicem are un mers ce degaja siguranta de sine si incredere. Ei bine asta vara cind era in 8 luni si cu sinii mariti de le sarcina i-a sarit unul direct in fata complimentind-o mioritic si la urma a pipait-o pe sini sa vada daca e siliconata!! Si asta pe linga alt grup de barbati ce stateau la vorbe la citiva pasi care au vazut totul si nu au zis nimic ba a trebuit sa mai auda si risete infundate in spatele ei.Vikinga 38+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 2saptamini
conchita spune:
Vikinga, mi s-a facut rau cand am citit ce-a patit prietena ta. acelasi sentiment de cumplita nedreptate si neputinta in fata abuzului astuia absolut umilitor pe care eu il egalez cu un viol pur si simplu. ce este altceva atingerea nepermisa decat un viol, de la a viola, violare?
in termeni de cod penal, atingerea corporala nedorita se numeste molestare sexuala. pentru cei ca Xio cu dificultati de lectura a mesajelor: este o diferenta uriasa intre molestare si hartuire - un compliment referitor la aparenta fizica (imbracaminte, bijuterii, forma fizica) este considerat hartuire prin america, daca reclamatorul se simte hartuit. la locul de munca (hello, in titlu scrie "stradal") nu se glumeste, iar cine incearca sa faca "curte" unei femei in cadrul asta, risca enorm. admit ca sunt exagerari si sunt "victime" inchipuite deasemenea, procesomani si oameni fara scrupule, dar prefer siguranta asta data de lege contra molestarii si hartuirii decat "complimentele" de caverna din Romania (nota bene, mianna).
accept, ma alatur celor care nu reusesc sa mai inteleaga nimic din argumentatia ta si capitulez. am o vaga banuiala ca ai o atractie speciala pentru mine si-ti place sa ma contrazici ca sa vezi cum ma imbujorez si-mi stralucesc ochii - daca asta e, iti recomand sa ma alergi o tura de bloc, tot atat de atragatoare voi fi.
denizel spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ladyJ
Intelege, nu doar femeiel frumoase sunt agresate. NU tu spuneai ca frumusetea este un factor subiectiv, depinde de cine priveste? Pai atunci??? O tot dai inainte cu frumusetea, ai tu un fix asa. |
Lady, mie atata sa-mi spui: de cand ma stii tu pe forumul asta, de cate ori NU am avut dreptate?? :)))))
Iti spun eu: aproape niciodata!! :))))))
Mai, daca io va repet de catralione de ori sa nu mai incercati sa combateti argumente care se schimba haotic, de la o postare la alta, voi de ce nu ma credeti ca asa trebuie sa faceti, a?
Serios acuma, Lady: argumnetul de mai sus, de ex, nu trebuia combatut pentru ca, accept tocmai zisese ca nu frumusetea neaparat e fluierata, ci... ta naaa... atitudinea .
Si ca, cica, sa avem grija la atitudine .
Care atitudine, nu stiu.
Ca atitudinea de disponibila sexual, par egzamplu, e o chestie de dorit si meritorie .
Asta asa, un exemplu....
Si-apoi, subiectul nu mai este demult despre apartament (Ruxi, :))))), ci despre MI-SO-GI-NISM!!!!
Misoginismul sustinut de femei, in cazul de fatza. Care e mult mai a boalii si mai cah decat ala etalat de unii barbati.
Asa ca dati-l boalii de apartament , ca, cum-necum ne descurcam cu el si nici nu a ajuns sa ne sufoce chiar intr-atata.
Mai nasol e cu misoginismul. Iar daca mai vine si din partea unei femei, chiar ca e najpa rau.
Sabina spune:
eu nu pricep ce e atata de discutat.
A face remarci despre fizicul cuiva este o chestie dezgustatoare, denota lipsa de educatie, lipsa de bun simt si mitocanie.
A atinge oamenii pe strada nu mai vorbim.
Lucurile astea se intampla din cauza grobianismului si punct.
De fiecare data cand mi s-au intamplat povesti din astea m-am simtit umilita infiorator si consider ca ar trebui pedepsit prin lege apartamentul asta stradal:D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
dov spune:
si eu m-am simtit extrem, dar extrem de flatata, acum cateva zile, cand am intrat la urgente la municipal, in bucuresti, si afara niste ...rromi...muradri....si multi, asa in gasca....si unul din ei se intoarce brusc spre mine, si striga...ei da, uite asa da....si toti l-au aprobat admirativ, inclusiv homlesii stransi pentru caldura si mancare pe gratis....m-am simtit de-a dreptul flatata...mai exista sperante si pentru mine...m-o place si pe mine cineva, nu?
dov spune:
eu "dilema" asta am avut-o si depsait-o prin adolescenta...cand am venit acasa si le-am zis alor mei, uite cum X de la mine din clasa este mereu fluierata cand iese pe strada(eu neremarcand lipsa chilotilor pe sub colanti)si eu nu...si tata cu mirare mare m-a intrebat...cum mey tata, pey tu de admiratia astora duci lipsa...si de-atunci mi s-a luat brusc.
sincer, nu aud nici ce mi se sopteste la ureche...dar daca as putea sa-i caftesc, brusc mi s-ar regla auzul, ca sa stiu cat de tare as da cu pumnul....in functie de preferintele sexuale ale individului