Agatamentul stradal

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Morala 2: sa te fereasca Dumnezeu de misoginismul femeilor. Mai bine 10 barbati misogini.

Te grabesti cu etichetele. Eu chiar admir femeile, sau poate ceea ce in viziunea conchitei sunt de fapt femele. Insa detest oamenii asexuati, atat barbatii cat si femeile. O specie din ce in ce mai intalnita din pacate de roboti socio-profesionali (sau socio-casnici), pentru care sexul este ceva 'murdar', 'disponibilitatea sexuala' este o rusine, etc (intre noi fie vorba astia nu se pot satisface decat ducand sexul la nivelul sau cel mai bolnav si patologic, fie si numai in imaginatia lor perversa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
Chiar te-as ruga sa cauti citatul.

Asta-i culmea. Ca si cum nu as avea altceva mai bun de facut.

Ai spus asta. Stiu exact.
Ai spus ca nu conteaza cum te imbraci, poti purta oricat de scurt si oricat de decoltat, e foarte posibil sa nu trimiti semnale gresite. Depinde de atitudinea pe care o ai.

Ceva mai sus, ai renuntat complet la atitudine, te-ai legat doar de frumusetea femeilor, factor suficient pt. a fi "disponibile sexual".
Ti-ai intarit apoi parerea, renuntand iar la pomenirea atitudinii.
Repet, ce ma miiiir.... :))))

Poate isi mai aminteste cineva ce ai spus acum vreo doua zile si ma scapa de rusinea de a nu fi crezuta de tine .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui accept92
cea mai intalnita din pacate de roboti socio-profesionali (sau socio-casnici), pentru care sexul este ceva 'murdar'...

Auzi? Tu activezi in paralel si pe vreun forum de fundamentalist religiosi? Cred ca incurcasi borcanele, de ai ajuns sa pui asemenea concluzii pe-aici .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
Chiar te-as ruga sa cauti citatul.

Asta-i culmea. Ca si cum nu as avea altceva mai bun de facut.

Poate isi mai aminteste cineva ce ai spus acum vreo doua zile si ma scapa de rusinea de a nu fi crezuta de tine .

Bun. Daca iti place sa vorbesti singura sau cu parteneri imaginari, te rog. Si daca partenerul tau imaginar sunt eu, ce pot sa zic...mi-am dat seama de mult ca ai facut o obsesie perversa pentru persoana mea. Noroc ca suntem intr-un spatiu virtual, altfel as fi nevoita sa cer ordin de restrictie in ceea ce te priveste. Daca vrei sa te convingi ca ai nevoie de ajutor specializat chiar te rog sa cauti citatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Cind te ciupeste de fund mai des si te fluiera bagabontii?....cind ai buzele date cu mult rosu...si mergi cu tocuri de 12 cm...sau cind esti echipata emo style?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Bun. Daca iti place sa vorbesti singura sau cu parteneri imaginari, te rog. Si daca partenerul tau imaginar sunt eu, ce pot sa zic...mi-am dat seama de mult ca ai facut o obsesie perversa pentru persoana mea. Noroc ca suntem intr-un spatiu virtual, altfel as fi nevoita sa cer ordin de restrictie in ceea ce te priveste. Daca vrei sa te convingi ca ai nevoie de ajutor specializat chiar te rog sa cauti citatul.

Ah, iar se enerva accept .
Daca as avea timp si chef as mai cauta un citat: ala in care incerca sa o convinga pe o biata fata (in timp ce o insulta, desigur ) ca e imposibil sa te certi cu ea (cu accept, adica) .

accept, cuvintele de mai jos iti apartin sau le-a scris prietenul imaginar? :))

Citat:
Poti sa iei cel mai deocheat costum dintr-un sex shop, daca il pui pe o femeie cuminte nu obtii nici un efect vulgar.

- Ce inseamna o femeie cuminte?
Inseamna cumva o femeie care nu e prea interesata de .... aaaa.... sexul liber? :)))))))
Vaaaai!!!!!
Te pomenesti ca e vreo asexuata dintr-aia care considera sexul murdar, iar disponiblitatea sexuala o rusine .

Acuma, na, nu te supara iar .
As fi putut sa te intreb si ce e aia vulgar, dar nu-s chiar atat de scorpie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Cand eram in liceu, din cauza faptului ca aveam trasaturi finute si aveam si un corp foarte frumos aproape ca nu exista zi in care sa ies singura si sa n-am parte de astfel de " complimente" , de multe ori insotite de piscaturi sau palme peste fund . Eram de-a dreptul dezgustata si devenise un cosmar sa ies singura din casa asa ca perferam sa merg mereu insotita de vreo prietena. Dupa ce insa l-am cunoscut pe sotul meu si am iesim mai mereu cu el astfel de lucruri nu s-au mai intamplat . Insa, de curand , intr-o dupa-amiaza , am iesit cu copilul la plimbare , si pe langa mine a trecut un tip insotit de inca un barbat( nu cred ca avea mai mult de 20 de ani dupa voce) si -a zis : e frumoasa mama lui bebe! Recunosc ca nu m-a deranjat deloc si chiar m-a facut sa zambesc. Eu consider ca mai mult e vorba de modul abordarii : daca este unul de prost gust cu observatii de natura sexuala este si normal sa deranjeze , dar daca este vorba de-un simplu compliment chiar nu vad ce-ar fi rau in asta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliana83

Cand eram in liceu, din cauza faptului ca aveam trasaturi finute si aveam si un corp foarte frumos aproape ca nu exista zi in care sa ies singura si sa n-am parte de astfel de " complimente" , de multe ori insotite de piscaturi sau palme peste fund . Eram de-a dreptul dezgustata si devenise un cosmar sa ies singura din casa asa ca perferam sa merg mereu insotita de vreo prietena. Dupa ce insa l-am cunoscut pe sotul meu si am iesim mai mereu cu el astfel de lucruri nu s-au mai intamplat . Insa, de curand , intr-o dupa-amiaza , am iesit cu copilul la plimbare , si pe langa mine a trecut un tip insotit de inca un barbat( nu cred ca avea mai mult de 20 de ani dupa voce) si -a zis : e frumoasa mama lui bebe! Recunosc ca nu m-a deranjat deloc si chiar m-a facut sa zambesc. Eu consider ca mai mult e vorba de modul abordarii : daca este unul de prost gust cu observatii de natura sexuala este si normal sa deranjeze , dar daca este vorba de-un simplu compliment chiar nu vad ce-ar fi rau in asta!

In sfarsit o abordare normala. Tocmai despre genul asta de 'mitocanie' vorbesc eu aici, si nici eu nu vad de ce sa deranjeze. E normal sa zambesti la o astfel de remarca, iar la una care nu este atat de placuta auzului poti rapunde cu indiferenta. Si cred ca o femeie matura si frumoasa nu mai este ciupita de fund, sa fim seriosi...chestiile astea se intampla copilelor. Ori eu am crezut ca avem aici o discutie intre femei, despre ce ni se intampla noua zilele astea, nu despre ce ni se intampla la 15 ani.

Nu inteleg de ce le este atat de greu unora sa recunoasca ca femeile frumoase ii determina pe unii barbati sa spuna cu voce tare ce gandesc - unii folosind un limbaj frumos, altii mai putin...in functie de limbaj poti zambi sau poti ignora, sau sa foloseasca in mod impulsiv claxonul, si ca nu este nimic tragic in asta. Dupa atmosfera din aer inclin sa cred ca nu este vorba de falsa modestie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Acept, deci tu vorbesti , pare-se, singura despre un anumit aspect. Noi toate vorbim aici de mitocanii, vorbe urate si dezgustatoare, atingeri , etc si TU vorbesti SINGURA de..complimente de bun simt(comparativ cu alte vociferari)

Ti-am mai zis ca ai probleme de exprimare. Si pe bune, acum vad si eu cu te tot sucesti de la o postare la alta, dai interpretari multe si diferite...esti un interlocutor complicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Da studiile alea facute in tari dezvoltate care spun ca domnii se gindesc la sex la fiecare 8,2 secunde....e...ce ziceti de asta?

deci unii sint mai directi si va intreaba asa brusc/brutal pe strada....altii sint mai parsivi ..si va iau cu frumosul gen "vai da ce draguta esti azi" si altele.

Mergi la inceput