Agatamentul stradal
Raspunsuri - Pagina 12
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delphin Vin si yo sa ma bag ca-i vorba de vagabonteala! Zi bre Guestus, mai pe romaneste...ce penetreaza aia in metrou in Japonia? Bai voi nu vreti sa intelegeti ca doar "damele bine si frumoase" sunt fluierate...dupa logica lui accept si Xio. Daca nu am fost fluierate in afara Ro inseamna ca....suntem niste "naspete" in vocabular romanesc. A! Vroiam sa intreb de la inceput, cuvantul din titlu "AGATAMENTUL" exista in dictionarul explicativ al limbii romane? Si cum se citeste corect? Acum sigur ca ve-ti spune ca sufar de sindromul Raducioiu, dar asum! |
agatament vine de la terasament..are legatura cu strada si este conectat cu "ve-ti spune".
ride ciob de oala sparta
accept92 spune:
citat din mesajul lui Guestus adica toate statisticile...da toate nene...arata clar ca US este pe loc fruntas la.."viol.. viol cu perversiuni, crime "...si in acelasi timp US este considerat ca fiind raiul pe pamint? cica nu te fluiera pe strada ca in ro...dar iti cresc sansele de 10 ori sa-ti taie unul capul . |
Eu cred ca si acolo depinde unde locuiesti, si in multe cazuri depinde si de nivelul de educatie al femeilor. Multe dintre ele ajung in masina sau in casa criminalului pe picioarele lor. Dar US-ul mai are o problema serioasa care poate lovi pe oricine oriunde (inclusiv pe copii la scoala)...aceea a armelor.
denizel spune:
citat din mesajul lui accept92 Cred ca peste tot in lume sunt cartiere si cartiere. Sunt sigura ca sunt si USA cartiere echivalente ferentariului de la noi. Eu in Bucuresti locuiesc in centru, aici e plin de femei aranjate care vin la promenada, nu se uita nimeni la una care a coborat la magazin in blugii lu barba'su...au baietii cu ce sa isi clateasca ochiul. Si da, fluiera, dau din pinteni, dar nu pun mana...nici nu cred ca ar avea tupeul la o super gagica care arata ca de pe coperta unei reviste. Si va garantez ca sunt chiar frumoase tipele, cat despre disponibile sexual...cu siguranta sunt...dar nu pentru 'fietescine' (ca sa citez un adjectiv invatat de la conchita). Deci daca la 25-30 de ani inca isi mai permit barbatii sa va pipaie pe strada, cred ca ar trebui sa va puneti ceva semne de intrebare asupra respectului pe care il impuneti prin atitudine. Si poate o sa treceti si voi de la nivelul asta umilitor la 'frumusico, te-as lua acasa!' si o sa putem in sfarsit vorbi despre acelasi lucru. |
Io am chef de ras astazi. Iar am motive :))
Deci , avem asa:
- centru ---> tipe faine si aranjate ----> disponibile sexual ----> degeaba, deoarece baietii de centru (or fi aia de Dorobanti de la Guerrilla? ) nu pun mana pe evident disponibilele sexual, caci nu se face asa ceva in centrul Bucurestiului .
Mai avem urmatoarele: poti fi faina si aranjata ----> disponibila sexual .
Dar.... daca te plimbi prin zone ne-centrale, iti pun golanii mana pe fund, iar tu, lipsito de stil, ar trebui sa te gandesti ce atitudine ai de au aia curajul sa-ti puna mana pe fund
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Io am chef de ras astazi. Iar am motive :)) Deci , avem asa: - centru ---> tipe faine si aranjate ----> disponibile sexual ----> degeaba, deoarece baietii de centru (or fi aia de Dorobanti de la Guerrilla? ) nu pun mana pe evident disponibilele sexual, caci nu se face asa ceva in centrul Bucurestiului . Mai avem urmatoarele: poti fi faina si aranjata ----> disponibila sexual . Dar.... daca te plimbi prin zone ne-centrale, iti pun golanii mana pe fund, iar tu, lipsito de stil, ar trebui sa te gandesti ce atitudine ai de au aia curajul sa-ti puna mana pe fund |
Morala: fetelor, mutati-va in centru Bucurestiului. Veti trece la alt nivel de aborbare Ideea e ca tot veti fi ´´bagate in seama´´ deci nu va faceti probleme
denizel spune:
a, ca uitam :))
Am fost o singura data in viata mea agatata grosolan. In America. Austin, Texas . In sala de fitness, de un 50+, la hotelul asta (vi-l arat ca sa nu-mi scoateti vorbe ca ma dusesem la un hotel cu pesti si drogati :)))
http://homewoodsuites1.hilton.com/en_US/hw/hotel/AUSSLHW-Homewood-Suites-by-Hilton-Austin-Arboretum-NW-Texas/index.do
Se pare ca aveam Zi Atitude in ziua aceea nefasta: pedalam pe o bicla, in timp ce ma uitam la teveu .
denizel spune:
citat din mesajul lui ladyJ Morala: fetelor, mutati-va in centru Bucurestiului. Veti trece la alt nivel de aborbare Ideea e ca tot veti fi ´´bagate in seama´´ deci nu va faceti probleme |
Cam asa ceva.
Morala 2: sa te fereasca Dumnezeu de misoginismul femeilor. Mai bine 10 barbati misogini.
E suficient sa te aranjezi putin sau sa fii mai frumusica, ca te trec imediat suratele la categoria "disponibila sexual".
accept92 spune:
citat din mesajul lui denizel E suficient sa te aranjezi putin sau sa fii mai frumusica, ca te trec imediat suratele la categoria "disponibila sexual". |
Cineva a spus aici la subiect ca nu sunt fluierate femeile ci disponibilitatea sexuala semnalizata prin fuste scurte si cizme lungi. De aceea am facut referire la asta. Eu nu am nimic cu disponibilitatea sexuala, nu stiu de cand a ajuns o rusine. Probabil de cand si gandurile cu tenta sexuala ale barbatilor sunt 'murdare'.
denizel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Cineva a spus aici la subiect ca nu sunt fluierate femeile ci disponibilitatea sexuala semnalizata prin fuste scurte si cizme lungi. De aceea am facut referire la asta. |
Serios? Chiar asa?
Parca chiar matale ziceai acu' fro doo zile ca, te poti imbraca oricum, cu fuste oricat de scurte si cu decoltee oricat de largi, ca nu asta conteaza, nu esti etichetata in functie de cum te imbraci.
Vaz ca acuma conteaza cum te imbraci .
Vaaai, ce tare ma mir ca iar ti-ai schimbat parerea [saruri, odecolon, evantai agitat, guleras desfacut] :)).
Guestus spune:
Aia cu cizme lungi e ceva kinki doar in mintea voastra...nu cred ca gasesti nici macar un procent (din domni) incitat la asa ceva.
accept92 spune:
citat din mesajul lui denizel Parca chiar matale ziceai acu' fro doo zile ca, te poti imbraca oricum, cu fuste oricat de scurte si cu decoltee oricat de largi, ca nu asta conteaza, nu esti etichetata in functie de cum te imbraci. Vaz ca acuma conteaza cum te imbraci . |
Poti sa-mi dai un citat sa-mi improspatezi memoria? Eticheta, ca si frumusetea e in ochii privitorului. O femeie plina de frustrari, prejudecati si acrita de viata va cataloga orice alta femeie frumoasa ca fiind o curva. Deci nu as fi vorbit niciodata despre etichetele care se pot pune unui om, pentru ca depinde cine le pune si nu au nici o valoare.
Chiar te-as ruga sa cauti citatul.