Bebelus de 1 luna are scaun rar
Raspunsuri - Pagina 2
mayaione spune:
Oana sunt de aceeasi parere cu fetele, nu supozitor. In schimb, poti lua tu biotics sau ecoflorina ceva. Fiind alaptat la san nu ai cum sa-i dai direct lui, sau daca mai folosesti biberon cu supliment, pune-i acolo niste biotics baby. Eu zic ca prin alimentatia ta ii poti regla flora intestinala. Eu am patit-o cu fetita de la Nan, a fost groaznic, are si acum nodul la fundulet. S-a constipat asa de rau ca in cele din urma a iesit cu sange, ne-am speriat rau de tot. I-am facut atunci o cura de 10 zile cu biotics si a intrat in normal. Am schimbat si laptele si nu a mai avut probleme de genul asta.
Gabi_K spune:
E perfect normal sa nu faca zilnic, din moment ce e alaptat copilul. A mea pitica facea la 4-5 zile kk, a zis doctora, ca e perfect sanatoasa. Nu avea colici, ea dormea numai pe burta. Supozitoare i-am dat vreo 2-3, dar mi-am dat seama, ca la fel poate sa faca si fara.
Dupa ce a inceput sa manance diversificat (destul de tarziu, pe la 6-7 luni) s-a normalizat totul. Acum face zilnic, totul e in regula cu ea.
Eventual poti sa-l masezi la burtica, de 2-3 ori pe zi, asta pt. linistea ta, dar nu e cazul de supozitoare. Asteapta ce zice doctorul.
Eventual urmareste-l daca face destul pipi, si vezi sa nu fie galben scutecul de la urina. Asta ar fi semn de lichide insuficiente, si poate duce si la constipatie. Vezi cum e scaunul, daca are acel aspect de papara, adica kk normal de bebe, atunci nu ai de ce sa-ti faci griji.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cryss_oana spune:
Noaptea trecuta a facut singurel,fara supozitor,dupa 3 zile...e normal,nu e tare ca la constipatie,iar pipi e incolor si face destul de des,zic eu(la 2-3 ore il schimb}.Mai m-am linistit,inseamna ca n-are nimic puiul meu,oricum ca sa fiu sigura,luni cand vine pediatrul din concediu sun si imi schimb programarea,ii spun sa ne primeasca cat de repede poate.Va multumesc mult pentru sfaturi!Multa sanatate la bebelusi!
stoian
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryss_oana Noaptea trecuta a facut singurel,fara supozitor,dupa 3 zile...e normal,nu e tare ca la constipatie,iar pipi e incolor si face destul de des,zic eu(la 2-3 ore il schimb}.Mai m-am linistit,inseamna ca n-are nimic puiul meu,oricum ca sa fiu sigura,luni cand vine pediatrul din concediu sun si imi schimb programarea,ii spun sa ne primeasca cat de repede poate.Va multumesc mult pentru sfaturi!Multa sanatate la bebelusi! stoian |
fii optimista si calmeaza-te, inseamna ca lapticul tau e perfect de bun pt bebe, papa destul, si intestinele ii functioneaza bine.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert