Oligospermie-Cap.35
Raspunsuri - Pagina 2
tveety spune:
Am gasit-o pe AdrianaBuc la odsiee si e bine in saptamana 8+ (poate e deja in 9+) si din cate am citit acolo este bine si ea si 
Deci minuni sunt, doar trebuie sa credem in ea!!!!!!!!!!!
http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
evanescence spune:
Succes la toate fetele de pe forum,sa speram ca anul 2010 ne va aduce si noua
muuulti multi,sa ajunga pt toti.
Va doresc Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi si lumina acestor zile sfante sa va aduca in case doar bucurie,implinere sufleteasca si multa dragoste.
CRACIUN FERICIT

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
tannoo25 spune:
Sa aveti parte de tot ce aveti si mai vreti,
De tot ce nu aveti si va doriti,
De tot ce va lipseste si nu stiti.
Un an nou fericit !
La Multi Ani !
monica70 spune:
AN NOU FERICIT SI CATE UN BEBE (SAU MAI MULTI
) LA FIECARE IN NOUL AN!
PS Astenooligospermia e reversibila,cel putin in cazul nostru dupa ce la Diana ne-am confruntat cu asta cativa ani
,Tudor a aparut pe nepusa masa
,fara niciun tratament,planificare ... ba chiar cu "metoda calendarului" cu tot ![]()
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">
ucamm spune:
LA MULTI ANI LA TOATA LUMEA, MULTA SANATATE SI MULTI BEBICI!!!!!!!!!!
fetelor spuneti-mi si mie in ce consta operatia de varicocel si cat e de complicata

Maya_I spune:
LA MULTI ANI!!!, fie ca anul 2010 sa fie anul nostru, anul in care cu totii sa ne tinem pana la 31 decembrie bebelusii in brate sau sa ne prinda urmatorul Craciun insarcinati in ultimile luni ![]()
ANI.G spune:
LA MULTI ANI TUTUROR !!!
Acum ca au trecut toate sarbatorile, sa ne apucam serios de treaba si pana la sfarsitul anului sa si vedem roadele 

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
myrellageo spune:
buna,am si eu o intrebare,sotul meu are oligospermie moderata,medicul i-a prescris potent power a facut sotul cuiva acest tratament?a-ti reusit sa ramaneti insarcinate,credeti k e bun acest tratament?imi doresc f mult un bb si numai stiu ce sa fac...sunt trista tot timpul,uneori ma gandesc k nu o sa am niciodata un copil si sufar ff mult.stiti tratamente pt barbatii care au oligospermie moderata?cineva care a ramas sigur dupa tratamentul facut va rog mult sa imi raspundeti
evanescence spune:
buna myrellageo 
scuze pt intarzierea raspunsului...nu am mai intrat demult pe forum,am luat o pauza.Dar hai sa incerc sa-ti raspund...
Ar fii bine sa ne spui cum a iesit spermograma exact,adica cate mil/ml si cu ce Mobilitate.
din pacate nu exista un tratamet naturist,sau de orice natura si sa-ti poata cineva garanta ca are efect...
dar la oligospermie moderata nu sunt probleme asa mari incat sa disperi,au fost aici cazuri muuuult mai grave care au reusit intr-un final sa raman 
potent power este bunicel,si sotul meu a incercat dar fara mari imbunatatiri.
Au fost insa si rezultate foarte bune asta depinde foarte mult de la individ la individ,ce la altii are efect la ceilalti poate nu avea deloc...deci e cam greu sa gasesti o pastila miraculoasa...sotul meu cel putin le-a incercat pe Toate dar absolut toate ![]()
Eu zic sa incercati pe langa mai da-i niste Omega 3 si Acid Folic.
Mult succes
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
adrianaBuc spune:
Ce fac fetele? Sper ca sunteti bine.
Noi suntem bine, crestem. Am intrat in saptamana 18, avem si primele poze 3D.
Recunosc ca nu am mai citit de ceva timp. Sa-mi fie rusine. Promit sa o fac de acum incolo!
Va pup si va tin pumnii sa vina bebica.
17+
Vine bebe!