Oligospermie-Cap.35
Tuturor celor care se confrunta cu aceasta problema va doresc sa aveti Incredere in Bunul Dumnezeu,rabdare si sa fiti uniti si sa nu uitati nici o clipa sa "VA BUCURATI DE VIATA"....doar una avem.
Eu cred ca fiecare dintre noi are un destin,trebuie sa credem in asta,si daca ne dorim cu adevarat si cu inima curata ca intr-o zi cineva sa ne spuna MAMI si TATI...atunci cu siguranta acest lucru se va intampla.
"OLIGOSPERMIA"Reprezinta insuficenta numarului de spermatozoizi in sperma (< 20 milioane spermatozoizi/milimetru), si care poate fi la originea unei sterilitati. Poate fi cauzata de varicocelul testicular, atrofia testiculara consecutiva oreionului, o localizare anormala a unui testicul , un deficit hormonal, o infectie cronica a prostatei si veziculelor seminale, o boala generala ca o gripa, chimioterapia sau radioterapia. Tratamentul va depinde de cauza insuficientei. Lista oligospermistilor dedicati, invingatori,
combatanti, plini de speranta
Nr.1 Titelu o familie fericita!!!3 baieti si'o strengarita: 
-Bogdanel- 07.04.06 s'a nascut superbebicul prin cezariana.
-Dragos s-a nascut luni 20.08.07. un fomist paros ,un adevarat dac.
asteryaro- una dintre dovezile ca SE POATE si cu... putini
Tia ...cu Alexandru ...cel cu plete dupa care moare tasu
AYSHA
monica70.. o mamica fericita cu Diana si numai cu 1,2 mil la purtator.
flavia ramona Bogdan (05.09.2006, ora 12, 3600 gr, 51 cm)
princess.. in lupta cu Oligospermia a iesit invingatoare..cu 5 mil..
beatrix
Nicole... cu 1 mil 
Inna30...IA 15 mil,tratament cu Potent power si Napraznic
anastasia13 care acum isi plimba bebica prin parc.
Sherita
irlandeza - are o frumusete de fata pe nume Alexia si au plecat la lupta cu doar 500 mii
housepocket480
ramicara
cicicuta a reusit cu 5 mil de 
anes a reusit cu 4.5 mil s-a nascut BB REMUS in data de 10.10.2008
Pisik06 -urma sa faca FIV in Austria si s-a produs minunea,a ramas insarcinata natural...cu ajutorul lui D-zeu 
Andreiutasg a venit MOS CRACIUN cu un MIRACOL 3 teste cu II
Din pacate sarcina oprita din evolutie in IANUARIE 2009 
TRATAMENTE:
-vit.C
- vit.A
- vit.E (maxim 10 zile/luna)
- branca ursului (tinctura, tablete,ceai)
- multi maca de la Forever Living - 2/zi
- Pro 6 de la Forever Living 2/zi
- L-Carnitin Complex 1/zi
- panax ginseng
- ginsavit
- apilarnil (sau polen 1 lingurita/zi)
- tablete telina
- tribulus terrestris
- ceai napraznic
- masculin (se gaseste in farmacii, tot pe baza de plante)
- livercyn
- Se+Zn 1/zi
- cartilaj de rechin
- coenzima Q 10 in ulei de catina
Componentele lichidului seminal sunt urmatoarele:
1. apa pentru a asigura înaintarea spermatozoizilor;
2. mucus pentru lubrifierea canalelor;
3. fructoza pentru a furniza energie spermatozoizilor;
4. saruri minerale pentru a mentine echilibrul electrolitic;
5. substante tampon de baza pentru neutralizarea aciditatii din uretra si pe cea din vagin;
6. substante ce favorizeaza coagularea spermei în vagin.
Tratament: Nu este definitivat
*Pt forme anormale :Napraznic 6capsule/zi
*Pt mobilitate: Carnil 1gr/zi, Seleniu 50mcg/zi, Vitamina B12
*Pt nr: Multi Maca 2pastile/zi, Vitamina B12
*Pt volum : ulei de peste (de ex Ulei de somon cu Omega 3 de la Doppel Hertz care are si putin vitamina E 12mg) 2capsule/zi
*Vitamina C 1gr/zi (naturala,si dc se poate cu eliberare controlata) recomadata in special fumatorilor
*Pt cresterea testosteronului : Tribulus Terestris ,Se+Zn si Ginseng Rosu care se administreaza asa cum scrie in prospect.
*Dushuri reci la bijuterii odata pe zi
*Cel putin 2 l apa/zi
*Alimente cat mai organice, eliminarea E-rilor, pesticidelor, conservantilor,prajelilor
*Cat mai multe sucuri naturale facute in casa (fructoza hraneste
)*Fara baie in cada, fara orice sursa de caldura acolo (laptop, scaune cu incalzire), regim alimentar sanatos(fara prajeli )
CAPITOLE ANTERIOARE
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=128803&REPLY_ID=4264499
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140908&whichpage=1
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143441&whichpage=1 (Cap.34)
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
Raspunsuri
evanescence spune:
Sa speram ca in luna in care se naste domnul nostru Isus sa avem parte numai de reusite.

Maya_I spune:
Sa dea DD sa avem un capitol plin de vesti bune si de bebei incapatanati sa ramana in burtica, cand va fi cazul
Hai cu vestile bune! 
evanescence spune:
sunt tare curioasa ce face graviduta noastra andrianabuc ????

sa mai intri si la noi sa ne povestesti cum te simti,iti doresc toate cele bune si sarcina usoara 
tveety spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui evanescence sunt tare curioasa ce face graviduta noastra andrianabuc ???? ![]() sa mai intri si la noi sa ne povestesti cum te simti,iti doresc toate cele bune si sarcina usoara ![]() |
evanescence chiar ieri m-am gandit la ea si momentan vroiam sa-i scriu si eu, sa-o intreb de sanatate

andrianabuc hai la raport, draga

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
Maya_I spune:
Neataaaa
Cred ca Adriana e bine, altfel ne-ar fi zis ceva. Probabil ca e la odiseea ei si nu mai intra pe-aici...
Va mai aduceti aminte de Mirela2? A pierdut sarcina obtinuta prin FIV!
Mirela, suntem cu sufletul alaturi de tine, 
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maya_I Neataaaa Cred ca Adriana e bine, altfel ne-ar fi zis ceva. Probabil ca e la odiseea ei si nu mai intra pe-aici... Va mai aduceti aminte de Mirela2? A pierdut sarcina obtinuta prin FIV! Mirela, suntem cu sufletul alaturi de tine, ![]() Optimista... pana la lacrimi |
asta e, merci oricum, o iau de la capat.

Maya_I spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
asta e, merci oricum, o iau de la capat. ![]() ![]() ![]() |
Mirela, sigur vei reusi sa ai bebelusul sau bebelusii dorit/i. Data viitoare va fi totul asa cum trebuie sa fie. E foarte important ca ai reusit sa ramai graviduta si de data asta. Eu nici macar bucuria asta n-am avut-o. Ai incredere si lupta in continuare.

. Te asteptam in curand cu vesti minunate.
evanescence spune:
mirela
imi pare nespus de rau ,D-zeu sa-ti dea putere sa mergi mai departe