Scrisoarea acelei seri de decembrie ... (CONCURS)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 01milupa24 spune:

In legatura cu premiul special : dupa ce criterii este ales castigatorul / castigatoarea sedintei foto ? Trebuie sa fie din Bucuresti, dar alte criterii care sunt ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcristy spune:

ce scrisori frumoase! toate merita premiate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RODY77 spune:

multumesc celor ce au votat si care voteaza scrisoarea fetitei mele.

Mergi la inceput

Multumesc mult celor care au votat scrisoarea fetitei mele. Eu nu pot vota. Multumesc si celor care o sa mai voteze scrisoarea fetitei mele. Cu ajutorul vostru poate o sa castige un premiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

David e foarte incantat ca a ajuns scrisoarea la mos

-------------------------------------------------------------
a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

multumim!

Mergi la inceput

Aditapop multumesc mult pt.comentariu, fetita mea este talentata la desen, a luat locul intai pe tara la un concurs de desen, organizat prin gradinita, a mai castigat un concurs de desen si desenul ei a aparut in calendarul CMU pe 2010. Acum este in clasa 1 si pe langa numai FB in carnet este si f.ambitioasa. Vrea f.mult sa castige un premiu la acest concurs. Verificam cu emotie sa vedem daca desenul ei a mai fost votat.

Mergi la inceput

Cineva de pe forum, sugera sa se faca concursul pe categorii de varsta, spunand ca ne se pot compara scrisorile copiilor prescolari cu a celor de la scoala. Vad insa, ca doar prescolari sunt pe primele patru locuri.
Daca va palce scrisoarea lui Keren, va rog sa o votati.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecyly spune:

Daca va place scrisoarea baietelului meu (cec1.jpg) va rog s-o votati. Multumesc

Mergi la inceput

Keren a vazut cand s-a intors de la scoala ca nu a mai primit niciun vot. Spera insa sa mai primeasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Citat:
citat din mesajul lui 01milupa24

Keren a vazut cand s-a intors de la scoala ca nu a mai primit niciun vot. Spera insa sa mai primeasca

01milupa,realizezi ce faci?I-ai distrus inocenta copilului.Cum mai crede ea in Mos Craciun{adevaratul scop al acestui concurs}daca asteapta sa vina de la scoala sa afle cate voturi a primit.Forumul acesta este atat de interesant,are sute de pagini cu sfaturi.Citeste paginile despre presiunea pe care o pui pe umerii fetei cu acest concurs si afla unde ai gresit.Nu te obosi sa-mi raspunzi,scuzele,explicatiile se gasesc usor iar aici nu este tribunal.Citeste paginile de consultatii psi,citeste"parintii intreaba...."lasa sfantului concursul ca nu-i definitoriu pentru acest forum.

Mergi la inceput