Scrisoarea acelei seri de decembrie ... (CONCURS)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tcristy spune:

Dodo, ce pacat. Frumoase poze.

Mergi la inceput

am vazut scrisorile si sunt frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 01milupa24 spune:

Multumesc pt voturile acordate
Cat timp dureaza votarea ?
Cand se incheie concursul ?
Nu am vazut nicaieri specificat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Dodo, sper sa fi fost o neintelegere, mi se pare odios sa se fi intamplat cum spui tu. Sper sa fi lamurit problema cu organizatorii concursului.

Nu mi-a raspuns nimeni...
Nici macar nu mi-au spus ca eu am gresit cu ceva sau ca am uitat ceva sa trec

Aici atasez si lucrarea lui...
Daca nu era votam intelegeam/nu ma suparam/daca nu primea nimic la fel...dar nu inteleg de ce nu a aparut lucrarea habar nu am...

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Am vazut-o si am votat-o acolo

Mergi la inceput

Cate zile dureaza votarea ?
Cand se termina concursul ?
Nu am gasit nicaieri specificat.
Astept raspunsul.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Citat:
citat din mesajul lui 01milupa24

Cate zile dureaza votarea ?
Cand se termina concursul ?
Nu am gasit nicaieri specificat.
Astept raspunsul.
Multumesc

Milupa, tu esti mai nerabdatoare decat un copil, zau asa.
Concursul sunt convinsa ca se va intinde pe o perioada nedeterminata, asa se intampla de obicei cu concursurile de pe DC. Apar chestii neprevazute, una alta, oricum, Craciunul a trecut deja, ce atata graba?
Imi imaginez numai ce presiune ai facut asupra fiicei tale cu concursul asta. Fii mai relaxata! Fiica mea nici nu stie ca i-am pus scrisorica intr-un concurs, pentru mine e de ajuns ca a scris-o, oricum.. iar pentru ea important este ca i-a raspuns mosul, in scris I-a facut placere sa o scrie si sa o deseneze, asa stangaci cum a putut ea si are o amintire placuta de dinainte de Craciun din cauza asta. Am pus si eu scrisoare ei in concurs doar de dragul de a regasi-o pe aici, pe DC peste ani si ani.. Daca ar fi sa si castige ceva, m-ar bucura enorm, insa ma indoiesc.
Deci, relax si rabdare.

Lara, 30 & mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

RODY ce scrisorica frumoasa a scris fetita ta mosului, foarte frumos ca a cerut un premiu in scrisorica si pentru fratele ei.
Votati scrisorica "ro1.jpg", ca merita!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Multumesc pt.raspuns. Nu inteleg de ce se tot vorbeste de faptul ca am facut "presiune" asupra fetitei. Nimeni nu are dreptul de "a se baga cu bocancii in sufletul nimanui", nu inteleg de ce se fac astfel de presupuneri? Pt.ca am pus niste intrebari, sau ca i-am laudat lucrarea fetiti? Vorba lui Florin Piersic, "daca noi, in familie, nu ne laudam intre noi, atunci cine?" Sau ca fetita stie de acest concurs? E normal sa stie,doar nu e primul la care participa. Si ce este rau daca am intrebat cat dureaza votarea? Pana acum, la toate concursurile la care a participat au fost niste reguli clare, o data limita de trimitere a lucrarii si o data in care se anuntau rezultatele.Dar cum nu am mai participat pana acum la un concurs pe i-net,e normal sa pun niste intrebari.Asta nu inseamna nici nerabdare, nicidecum presiune.Ci dorinta de a cunoaste regulile. Va doresc toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Milupa,pentru tine acest forum nu-i decat organizator de concursuri?Te-am indemnat si intr-o alta postare,citeste topicurile dedicate si vei vedea ca e mult mai mult decat un generator de premii.
Te indrum catre topicul cu subiecte psi sa vezi ce faci copilei cu nerabdarea ta.Poate a fost un "semn "intrarea ta pe forum {excusiv pentru concurs} si te va ajuta sa constientizezi presiunea ce o pui pe umerii fetei.

Mergi la inceput

Nu inteleg de ce presiune vorbesti.
Chiar cred ca se exagereaza pe tema asta.
Eu nu-mi permit sa lansez afirmatii fara sa cunosc clar situatia.

Mergi la inceput