Timisoara Impreuna (164) Decembrie
Raspunsuri - Pagina 14
Mariaa spune:
dana, felicitari! sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea
Alexandra a primit Cexyl si Rinothiol si azi Amoxicilina...
se tin parca toate bubele de noi, azi a fost la urgenta penca dimineata s-a trezit c-o falca umflata rau de tot...e drept ca dinti-s praf da' ne-am gandit sa nu fie cumva in legatura cu laringita si ne-am dus s-o vada un dr.
De la Urgente Turcanu ne-am carat la Stomatoligie Urgenta si acolo i-au drenat maseluta cu problema, so maine ne infiintam la stomatolog.
Am sperat ca dupa sarbatori s-o bagam in 'maratonul' asta pe la stomatologie da-i clar ca trebuie mers mai repede.
Cu laringita e si nu e...tuseste inca destul de 'sanatos' Azi ce am iesit putin la aer ca e palida si nu-mi place deloc mutrita ei desi starea generala e buna, ea e vioaie, se joaca (atata cat se mai poate juca in casa un copil dupa o saptamana...)
revin, ma striga zuza..
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
deya spune:
Andanii felicitarisi felicitari si pupici lui Andrei.Multumim de vot a castigat Iuliana acum asteptam sa ne contacteze cineva
Mariaasanatate sa aveti.Cum a fost la urgente a facut fatza?
Va multumesc celor care ati votat,am iesit pe locul intai.
Mariaa spune:
andanii, felicitari si voua! super rezultat!
silvana, tu cum te simti??
doris, te mai vede omu' pe aici, hai sa fiti sanatosi si voi!
Mihi, sa ma scuzi, da azi n-o fost loc de pozat deloc...urgente-somn-iesit juma de ora la aer cu zuza si porma joaca in casa.
pun reminder si musai ii fac poza, pls nu te supara!
aida pup roscoblodul, tare fain ii!
ano, arati megaultrabestial! exceptional fumeie!
deiule, felicitari si voua, cu ce se lasa concursul?
io n-am stare de nici un fel, vreau sa se faca bine Ale, sa pot s-o scot la aer, sa se joace cu cupii si sa intram in sarbatori linistiti.
seara buna tuturor si o saptamana asa cum va doriti
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
monica-elizabet spune:
Maria, sanatate multa ghiocicai tale
pe toate sa aveti o saptamana buna
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
geta_florina spune:
buna dimineata
Dana felicitari pt dansatori! si pt chifle ... arata delicios...
Ana am iesit dintre carnati , am terminat cu ei atunci pe 1 dec cand am fost la arad. weekendul asta n-am plecat niciunde, cu treburi casnice si nervi ca-i naspa vremea si n-am putut sa stam pe afara.
Alex e ok acuma, l-am dus azi la gradi. si io-s bine, dar mai mucesc asa un pic, ca de final de raceala.
Anda si Silvana multa sanatate, io nu's ce virus bantuie , dar pe noi ne-a terminat. Alex o fost bolnav, eu la fel, mama s-o imbolnavit si ea de la noi ... ce sa mai zic...
Mariaa sanatate Ghiocelului, draga de ea,
Mihi sanatate la iedutii tai, bine macar ca nu-i si americanul acolo ca s-ar mai imbolnavi si el, Doamne fereste. tu cum esti? mai rezisti pe baricade?
Deya felicitari pt concurs, tare draguta sora lui popica.
Danitin felicitari pt viitoarea nepotica, sa va traiasca si sa fie sanatoasa.
si sanatate Lorianei.
Doris ai adus pe aici parfum de portocale ... hai mai des ...
Aida ce mai faceti voi? cum sta cu dintisorii roscoblondul?
Monica-Elizabet merci de urare, si tu sa ai o saptamana faina. sa stii ca eu is o mare admiratoare a ta, m-ai dat gata cu mancarurile pe care le faci, m-am mai inspirat si eu pe ici pe colo. felicitari, esti grozava
va in grup
o saptamana faina si fara boli
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
silvana75 spune:
azi ma simt in sfarsit mai bine, doar ca luminez prin casa cu nas a la Rudolf
Dani, felicitari! Sarcina usoara cumnatei si un bebel sanatos.
Ano, mi s-au lungit urechiile la cat am asteptat splendoru, m-am multumit cu aspirina proprie vad ca inca mai are ceva efect
Dana, felicitari copilasilor pentru premiu!
va doresc o saptamana exceptionala
Doris-Alina spune:
Neatza...
Ningeeeee....
Azi dimineata, inainte de a pleca la scoala, Inesuka mea, in pijama, aduna zapada de pe aerul conditionat, facea bulgare, pe care Akos, il lingea de zor si latra de numa sa-i mai dea zapada...ca la nebuni...
Azi ii duce doamna la Gotlob, sa viziteze Fabrica de globuri.
Ieri au avut party cu Cerino. Si a venit Mos Craciun cu cadourile.
Printre cadouri o culegere noua de mate, pe care de azi o au in ghiozdan.
Zile cu forfota, la scoala lor, elevele de la Peda din clasa a 9-a, au luat in grija cate un elev din clasa 1.
Ines e deja buna prietena cu o eleva din clasa a 9-a, si-au facut cadouri, se viziteaza in pauze, e tare faina chestia.
Cica la 12 sa vin cu sania sa o iau de la scoala, sa vedem, daca nu se topeste pana atunci.
Ieri am facut ture prin oras, dupa cadourile mult dorite, de Craciun, rezolvat o mare parte...mai am de gasit pijama cu Hannah Montana.
Cam atat despre noi, pana joi mai mergem la scoala, apoi in vacantaaaaaaaa...binemeritata.
Incepem numaratoarea inversa...
AMR 10 zile pana vine Moshu drag si bun...
O zi faina, gagix...
anda spune:
pe tooooata lumea. yupiiiii...am inviat, is ca nou
greu o fost ma fetelor....dar azi e prima zi fara muci harci si kestii de-astea misto....
asa ca yupiiiiiii , ii faaain afaraaaaa, placeee, is vesela de numa [o fi de la tusin ].
ubesc natiunea
O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
Mihi spune:
Saltare........
Anduk...ma bucur ca scapasi...io-s in plin razboi cu virusii...m-or atacat de numa da nu ma las...azi sunt parca ceva mai bine da nu vreau sa ma laud...ieri treceam dintr-o extrema inalta ...ba plangeam ...ba eram super optimista...si am renuntat sa mai citesc pe net despre gravidele virusate...ca ma bagam singura mai adanc in boala...
Mariuk...nu-i graba pana in ianurie ai vreme...
Va pup pe toate ...nu va iau la rand..ma dusc sa fac ceva deale gurii si sa las cupiii sa se uite la ceva dvd..tanti care ma ajuta e saraca in spital la cardio cu sotu care e pe moarte...si doar 57 ani are...si astia nu mai stiu nimic ce sa-i faca...
mihi 35+
danitin spune:
Trec scurt, in fuga mare, multumesc de felicitari si urari. Lori are o viroza urata, urata, cu febra mare si incapatzanata, rosu in gat, tuse si o multime de afte in guritza. Astazi seara merge Calin cu ea la dr. io+s la job. Banuiesc ca nu scapam fara antibiotic.