Timisoara Impreuna (164) Decembrie
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
silvana75 spune:
'neata
Io de trei nopti dorm in living pe canapea si behai la greu, am fost ieri la medic si cica e virus asa ca pana nu-si face de cap dau cu ceaiuri, mucinex si tylenol.
Dana, bafta si sa va intoarceti victoriosi!
Maria, Mihi, e bine momentan dar cu raceala asta pe cap oricum ma dor toate, nici nu simt vro grozavie dar parca nu ma mai doare chiar asa tare.
Ano, da splendoru inapoi, puna ala mana odata pe mine sa vezi ce zburd ca noua
si pentru tot raul duce spre bine, de 4 zile n-am mai bagat tigara in gura, sper sa rezist si cand trece boala fara ea ca tara as vrea sa ma las de ele.
pup gasca, ma duc sa ma apuc de treburi ca e vraiste la mine
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mihi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mariaa Mihi kineto=kinetoterapie pentru spate...cat despre splendor...cred ca a fugit Ana cu el in tarile calde, de aia n-o mai vedem pe aici ![]() ![]() nooo, ca o fi zuza mea nazdravana, cu personalitate si mai ales mandra (deh, asa suntem noi ardelenii ![]() ![]() si plsss, da-mi si mie link-ul ala de la tanti care aduna lucruri! vreau sa-i dau un miel s-o contactez si sa duc si eu un carucior si un patut de copii si ceva haine ramase mici. daca tot doarme toata lumea de pe aici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ “Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.” Emma este IUBIRE ****** ![]() ![]() ![]() |
Simo cu mine vb de link?...nu stiu de ce link e vorba...da iti dau adresa mea de acasa daca e carucior de iarna
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
mihi34+
Mariaa spune:
na iaca ce bine ca am zis ce si cum!
da' vezi sa nu...indrazneala...numa' ca trebe sa-l vezi daca-i oke pentru tine. adica io o zic p'a dreapta, ca l-am capatat mai de mult pentru noi, pentru ce ne-o aduce 'barza'...da n-am stiu noi ca barza noastra o sa-si rupa spinarea de bagaj mare ce are
acuma trebuie sa-l vezi numa' si daca ti-e oke, al tau e cu drag
hai ca-i fac maine niste poze si iti trimit pe mail.
scaun de masina si noi am primit moca da' inca-l tin ca la drum lung o pun in scaun, asa prin oras la fatzaiala sta pe bancheta in masina.
mai am un inaltator de scaun care te-ar putea ajuta pentru Americanu' mai incolo, sa-mi zici daca te intereseaza.
link de la tanti care strange lucruri, credeam ca ai link ceva.
silvana, pup sa treaca repedeaaa ioi ce perioada ti-ai ales de lasat de tigari! tin pumnii, mereu si intotdeauna, stii bine!
mamica de Alexandra Ioana
nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea
****** am un inger pazitor
deya spune:
Mariaa e sora lui popicaacu are un stres cat casa pana dimineata cand se anunta castigatorii.Da noi am facut stres si mai mare la lume sa voteze.Brrr la Resita ninge,la voi?
Mihi spune:
Simo...acu vad ca nu mai esti tu la comp...trebui sa dau la fiecare ce pofteste...sa-i iau temperatura lui Lori...si sa-i dau si la burta mea un crenvust...ca i se facu pofta...da e buna ideea cu pozele...las ca vb pe mess cumva...io vreau sa-mi arati si mobila ce i-ai luat lui Ghiocel...
mihi34+
danitin spune:
O sa fiu matusa, iar Lori va avea o verisoara!!!!
Fratele lui Calin si sotia vor avea o fetitza, undeva la inceputul lui iunie.
Ana68 spune:
Deya,bafta frumusetii!
Danuta,felicitari!
Simonelule...tzucm tireaza si pe mamica ei!Multa sanatate!
Mihi , sanatate gorobetilor!Sper sa va reveniti!
Dana....cum e?!Sunteti fericiti?
Silvana,sanatate maxima!Trimit splendoru' degraba...poate iti prescrie niste aspirina,sa transpiri olecuta!
Andule...bine ai reveint in tu za uorld!Sedere placuta!
Aidule,cum e foca?Ies dintuletii?
Getuto...voi va carnatariti in continuare?
Dorisescu....matale mai traiesti,bre?
Noi suntem in parametre....Duminica faina la fete si seara linistita!:)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Neatza...
Gata ceaiul de portocale, mar copt si scortisoara...
Am facut si cafea, pentru cine doreste.
Si va zic neatza, Duamnelor!
Haidati...afara...ca ninge...sa speram impreuna ca vom avea zapada, sa se bucure picii in vacanta si noi pe langa ei.
Ma pun sa citesc din urma, ca-s pe langa...cu toate evenimentele.
Sanatate Ando, sa te dregi repede...
Pup Ana, frumoasa si svelta, am bagat un ochi pe blog...bravo...
Pup toate si o duminica faina...
sunt prin zona...
danitin spune:
Sar'mana de felicitari!
Doris, nu se depuneeee......
Dana, cum e ?
Dar tu Silva, esti mai bine?
Mariuca, trecu raceala la ghiocel? Ce-i dai?
Lori a facut azi noapte febra, smarcoceste, si din cate vad eu, are rosu in gat ! Cine stie cum e treaba cu echinaceea la copii?
Io stau si fac planuri pentru Craciun - vreau sa fac prajitura home made - si caut o retzeta, ceva cu portocale si ciocolata. Si fac planuri si pentru la anul, din alea cu slabit, alergat, lasat de fumat, mai mult calm si .... stiti voi.
Azi am facut ciorba de burta .....
tuturor, si o duminica frumoasa.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
ne-am intors .... obositi dar victoriosi , au reusit si dedata asta Podium = locul III ... e tare bine avand in vedere ca erau categoria 12-15, bucurosi de cupa, medalie, diploma, cadouri .... fericit ca probabil ii trece in alta clasa ... e un progres pentru ei
mergem sa ne odihnim , suntem de la 5.30 in picioare ... la 7 si ceva eram la Arad deja ... trebuiau imbracati, frezati , incalziti ... destul de obositiau fost cu trezitul devreme .... zicem noi ca din cauza asta e numai atat.. da nah sa ne imbatam putintel cu apa rece
o seara buna va doresc
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"