Cadou de la Google!
In premiera, drapelul Romaniei pe www.google.ro
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Raspunsuri
cristina22 spune:
am vazut si eu de dimineata
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Claudelu spune:
Claudia si Raul-Andrei
cait spune:
E chiar dragut drapelul pe google.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
marius spune:
- nu este an sa treaca fara sa vad cum rasare cate un crampei din Romania in lume.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius - nu este an sa treaca fara sa vad cum rasare cate un crampei din Romania in lume. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
relaxati-va!nu va mai umflati in pene! e vb de google.ro care e administrat de ro...daca dai google.it (de ex.)nu mai vezi drapelul,asa ca...
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
AVoogt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica relaxati-va!nu va mai umflati in pene! e vb de google.ro care e administrat de ro...daca dai google.it (de ex.)nu mai vezi drapelul,asa ca... |
Chiar asta vroiam si eu sa spun ...oricum frumos din partea lor
de
AVoogt
Annie80 spune:
La Multi Ani!
cred ca era si normal sa fie tricolor -at! frumos
sunt curioasa daca maine va fi legat de emirate, pe .ae
blue eyes spune:
Sunteti siguri ca e steagul Romaniei? Si daca e al Statului Ciad?
edit: mai vizibil aici
Irinusha spune:
Mie mi-a sarit in ochi ca google.ro este disponibil in limba romana si maghiara.
La multi ani Romania! :D
Io cu Cristian -fiul meu preferat - & Amélie -fiica mea preferata
--------------------------------------------------------
www.watch-in.com=>un altfel de forum ptr. romanii de pretutindeni
www.inimacopiilor.ro - de la INIMA ta, la INIMILE lor! // www.click.ro/din_inima_pentru_copii/" target="_blank">Din inima ptr. copii!
*** Craciun 2009 de vis ptr. copiii din Valea Argovei ***