Fibrom uterin (26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui lyly_mar

La multi ani kyky!
Sa fi sanatoasa,norocoasa si sa ai parte numai de bucurii!

P.S. Scuze ,am intarziat un pic

LYLYmultumesc frumos! Zi-ne tu cum mai esti?

Poze Kiki&Twins

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvia81

Buna seara,
Sunt Silvia, am un fibrom uterin subseros embolizat in nov 2007 (descoperit in octombrie 2007)care in februarie 2010 a atins 10/8/7cm. Inaintea embolizarii avea "doar" 50mm.
In toata perioada aceasta, de dupa embolizare, am tot incecat sa avem un copil, dar lucrul acest a nu s-a intamplat. Se pare ca nu exista alte motive pentru care nu am fost binecuvantati inafara de aceasta "minunatie".
In 2007 in preajma embolizarii am citit, din umbra mesajele voastre si mi-am pus mari sperante ... de data aceasta, in preajma miomectomiei, m-am hotarat sa particip activ la discutiile voastre.
M-au emotionat toate experientele voastre, m-au facut sa trec printr-o paleta foarte larga de trairi de la furie la speranta.
Ma bucur ca ma alatur grupului vostru si sper ca voi putea la randul meu oferi sprijin moral si emotional tuturor celor cu care voi relationa.

SILVIAbine ai venit...desi ne pare rau ca treci prin problemele pe care le avem si noi.Sunt sigura ca pana la urma va veni si bebe mult dorit. Avem aici multe cazuri fericite

Poze Kiki&Twins

Mergi la inceput

GYNAmultumesc de urari!M-am ingrasat cum sa nu...de la 45 de kg am ajuns la 67 dar in 3 luni de la nastere le-am si dat jos...asa de greu mi-a fost cu piticii astia 2.Oricum multumesc de complimente

Poze Kiki&Twins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Buna fetele!
Bun venit Silvia! Pacat ca randurile celor cu probleme se ingroasa dar de aceea exista acest forum, pentru a ne susutine si ne incuraja, si astfel sa depasim problemele aparute. M-a mirat faptul ca un fibrom relativ mic nu a dat inapoi ci dimpotriva. Ce sa spun , eu sunt una dintre "norocoase", embolizata in iunie 2009 tot de Dorobat, cu un fibrom de 8,4 cm situat fundic si subseros care in doua luni a ajuns la 5,3 cm. A treia luna am ramas deja insarcinata si in momentul de fata dimensiunile fibromului sunt cam aceleasi. Dar acum stii cum e! fiecare cu norocul si soarta sa! Nu trebuie sa disperi pentru ca nu esti singura care trece prin asa ceva, Lyly este exemplul cel mai la indemana, si sunt convinsa ca soarele rasare pentru fiecare dintre noi la un moment dat.
Iti doresc succes!
In rest ce va pot spune despre mine ca sunt bine, sarcina slava Domnului, evolueaza normal, sunt ceva probleme cu durerile de spate, am cam luat in greutate si medicul mi-a spus ca in 3 luni s-ar putea sa mai iau vreo 6-8 kg, dar asta este, pentru a-mi atinge visul trebuie sa fac tot ce este bine pentru bebita. Am timp sa slabesc, mai ales ca nu am fost niciodata o mancacioasa! (Ma incurajez singura!!!) Daca Kiki si Bluel au reusit sa slabeasca, inseamna ca se poate!!
Va pup pe toate!!
Gina 25 +
P.S. POATE NE AJUTA CINEVA SI PE NOI SA DESCHIDEM UN NOU CAPITOL CA ASTA E PE SFARSITE!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia81 spune:

Buna dimineata,
Multumesc tuturor pentru mesajele voastre! Va simt foarte aprope de mine si astept cu nerabdare vesti de la voi!
Multa sanatate tuturaor si mult succes celor care se apropie de perioada de ovulatie!
Lyly, tu cum te simti azi? Sper ca esti vioaie si chiar ma bucur ca afara nu este foarte senin astazi!
Sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna fetelor,
Astazi nu cred ca o sa stau prea mult pe internet,pt ca ieri am stat cam mult si aseara ma dureau ovarele si se umflase burta ca a tb sa iau ceva pt durere ca nu mai puteamAcum s-a mai desumflat si o stau in pat mai mult,promit!
Kyky,Bluel, dar aveti greutati de manechin!fetele si bebei,ce bebei?ca sunt baieti mari!
Silvia,da.... ce bine ca este innorat afara!
Ninia,Cristela,Tana,Gina,Crys,Arrina
toate fetle si va astept cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

dragelor,un nou capitol aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149098

va doresc toate cele bune!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput