Aspirante >20 (434) Bravo Ramonika si A_driana!
Raspunsuri - Pagina 9
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Seara buna fetelor. Va las eu o cafea ptr maine dimi (sper sa nu se raceasca tare) ![]() ![]() ![]() Cosmi am beut ptr ca am cumparat un teren pe care ne vom construi o casuta frumoasa in care sa ne crestem copilashii fericiti Beluistef incearca sa masezi gingia cu plack out ( e un fel de calgel ptr oamenii mari) Si eu am avut probleme cu o masea nenorocita in sarcina cu Eva si ma mai ajuta asta. Nu cine stie ce, dar... Si poti sa iei paracetamol daca te doare tare, totusi nu ebine sa stai nici asa, cu durerea... Imi pare rau ca ti-au luat bonurile... Of, criza asta ma enerveaza teribil... Andreea, felicitari, ma bucur ca ti-ai vazut samburelul scump. Dar de ce ti-a dat utrogestan? Doar asa, preventiv? Mamipui, merci ptr raspunsul referitor la tratament. Sa iti ajute Dumnezeu sa ramai luna asta. Tanamera ma bucuri ca nu ti-ai bagat nasul in butoi, ca doar ne-a zis cosminutza ca e bau-bau acolo. Drept urmare nici eu nu o sa ma mai uit macar la el! Am zis! Asaaaa.... nu mai stiu ce vroiam sa zic, ca sunt batrana si senila. Noi suntem bine (eu sunt inca la mama - dar voi reveni in caminul conjugal weekendul asta si ne apucam de treburi, abia astept Mda, imi e dor de voi, abia astept sa ne intoarcem ca sa stau non stop online sa vb cu voi mai serios ca asa imi e tare greu sa citesc 4-5 pagini si sa retin ce sa zic la fiecare. Sunteti toate in gandul meu, oricum, sa nu uitati asta. Am o intrebare importanta: Eu vroiam ca de luna asta sa imi iau temperatura bazala, dar trebuie luata si in zilele cu menstruatie? Moooaaaama, sa vedeti atunci grafic seismic la mine (eu sunt si mai atehnica, asa... Onybony tu unde esti scumpa? Sorinake, mai povesteste-ne de tine. Katy, multi pupici si tie scumpa. Si cate o fiecarei fete pe care nu am mentionat-o... nu ma tine neuronul...Roxy, pe ultima suta de metri mi-am amintit si de tine scumpa ![]() ![]() ![]() YLARI EVA mea ticker POZE |
felicitari pt teren si va doresc din toata inima un camin cat mai frumos si plin de ce va doriti in primul pas al realizarii!
ma bucur ELENA ca esti mai bine si abia astept sa vina ziua cand iti va spune dr.elul ce face strumful mic,sper sa te lase durerea si sa rezisti pana poti face ceva la ea

COS_MINUTZA rusii ce fac?sa dea d-zeu la anul sa vina!
Bafta ROXII la tratamentul de la SOVATA si sa ne anunti cat mai curand ca esti la odisee,as vrea cat mai multe,adica toate,sssa ne ducem impreuna la acel forum

JOY,BB_YASMI si celelalte. ce mai faceti,prestatul?
cred ca deasta si lipsiti oricum tot vine mosul cu bunatati la voi,poate si cu un nasturel in burtica!
si asa o sa fie la toate(doamne ajuta!)YLARI mie mi-a dat utrogestan sa iau pana la3luni jumate,cica sa aiba cu ce se hranii bb2,caci corpul galben al ovulului nu iar ajunge si eu cu utrogestanul ii ofer mai multa hrana pt dezvoltare,asta mi-a zis si asta iti zic si eu tie,in rest nu stiu,oricum e recomandat si in timpul sarcinii,oral sau vaginal

asta e ma conformez!
ELENA tie cum iti mai e starea generala?eu sunt super akm,mananc,dorm foarte bine si n-am nici un simptom de sarcina toxica,sper sa fie pana la final asa!
ANCADRAGOMAN cred ca-ti fac galerie ca sa mai vii si pe la noi!
ma apucaisa scriu longstory ca de obicei!
sa aveti o zii placuta si cu mari realizari...!
pe toate si sper sa mai fiti on-line
mami
+4 de Alexandra
01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community
ANDREEA84 spune:
| citat din mesajul lui roxy@vasi fetelor sunt trista rusii astia ai mei intarzie(sunt in z37CM),in ziua 14 si 16 am facut eco si nu am avut nici un folicul-se poate sa fi ovulat si sa fiu ,nu mi-au intarziat asa mult din primavara???? Sunt ft stresata,mai fac tratament si cu siofor(pt ovare micropolichistice) |

incearca un test de sarcina si vezi ce spune si el,dar eu stiu ca in timpul tratamentului prestezi protejat evitand o sarcina,risc,aparitii malformatii fat.
fai un test si spune-ne si noua ca pe mine ma facusi curioasa,sper sa fie cu ochisori si tratamentul sa permita conceperea lui

BAFTA MULTA!
mami
+4 de Alexandra
ANDREEA84 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ANDREEA84
![]() incearca un test de sarcina si vezi ce spune si el,dar eu stiu ca in timpul tratamentului prestezi protejat evitand o sarcina,risc,aparitii malformatii fat. fai un test si spune-ne si noua ca pe mine ma facusi curioasa,sper sa fie cu ochisori si tratamentul sa permita conceperea lui ![]() BAFTA MULTA! mami +4 de Alexandra 01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!* http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community |
mami
+4 de Alexandra
beluistef spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA84 ELENA tie cum iti mai e starea generala?eu sunt super akm,mananc,dorm foarte bine si n-am nici un simptom de sarcina toxica,sper sa fie pana la final asa! mami +4 de Alexandra 01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!* http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community |
Ce sa zic, ca dimineata merg la baie de cum ma dau jos din pat si
de zic ca acum iese bebele afara, greturi la greu si nu pot manca mai nimic. Am poftit ( nu tare) vreo 2 zile la portocale si cand mi-am luat clementine, am mancat cateva si sa nu le mai vad...si mi-e o ciuda de nu mai pot. Nu pot manca mai nimic si nici fructe
, care au vitamine
, ma chinui sa mananc ceva, cu greturi, ca sa am ceva in stomac. Sper sa ma lase cat mai repede ca nu stiu asa unde ajung,dar nici nu am slabit si nici nu m-am ingrasat am ramas constanta, 54 kg.*******************************************************************
Elena,
9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
ANDREEA84 spune:
| citat din mesajul lui alysa26 salutare salutare.. fetele ma bucur sa vad gravidutze ...felicitari andreea sa fie cu noroc. iti doresc sarcina usoara si la termen, un bb manacasios si necolicos...puuup ylari, tanamera, cosmiimi pare tare rau pt rusii..poate luna dec va fi mai buna. eu am fost plecata de thanksgiving in alt stat si am condus 8 ore. eric s-a simtit super bine, s-a jucat cu fetita de 7 luni, i-a dansat, i-a povestit, i-a pus jucarii, radeau amandoi de nu mai puteau...eric e preagtit pt un frate/o sora. asta ma bucura nespus. ii plac copii. acum vreau sa il dau la gradi ca de sapt viit incep alt job. eu nu cred ca am ramas ca in zilele fertile eram in vizita ...as aca nu am prestat. am prestat doar inainte de a pleca de acasa, m iercuri. nu cred ca s-a prins. oricum in jur de 11-12 dec ar trebui sa vina uratii...va puuup fericita de ericutz |
si felicitari pt noul job
multumesc pt urari si asa sa fie si la tine cat mai curand,nu stii ce se poate intampla,dintr-o singura noapte....!
si asteptam vesti numai de bine!mami
+4 de Alexandra
ANDREEA84 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui beluistef
Ce sa zic, ca dimineata merg la baie de cum ma dau jos din pat si de zic ca acum iese bebele afara, greturi la greu si nu pot manca mai nimic. Am poftit ( nu tare) vreo 2 zile la portocale si cand mi-am luat clementine, am mancat cateva si sa nu le mai vad...si mi-e o ciuda de nu mai pot. Nu pot manca mai nimic si nici fructe , care au vitamine , ma chinui sa mananc ceva, cu greturi, ca sa am ceva in stomac. Sper sa ma lase cat mai repede ca nu stiu asa unde ajung,dar nici nu am slabit si nici nu m-am ingrasat am ramas constanta, 54 kg.******************************************************************* Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Samburelul devine bebe strumpf |
mami
+4 de Alexandra
YLARI spune:
Buna fetele.
Eu de azi am inceput sa iau si temperatura bazala. Asa stiam si eu Cosmi, ca se ia din prima zi dar sincer ... mi se pare aiurea, plus ca as pata termometrul si mi s-ar parea "bleah" dupaia... Sigur ca am un termometru special ptr asta, dar chiar si asa... zilele alea mi se pare de neatins asta mica ![]()
Andreea am inteles de ce utrogestan. Ma bucur ca te simti bine.
Beluistef nu ziceam sa umbli la masea dar gelul asta "plackout" e ca si calgelul ptr copilasii mici. Eu am folosit in sarcina. Ca doar nu il papi cu linguritza, pui asa pe deget cat un bob de mazare si masezi gingia in locul ala.
Sunt suparici ca Eva e constipata...... si urla cand face caca 
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
beluistef spune:
Ai incercat cu supozitoare ??? Ah, si scuze ca nu am inteles la ce te-ai referit cu gelul ala pentru dinti
.
Elena,
9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
happymum spune:
buna fetelor
va salut si va doresc o zi frumoasa.
imi pare rau pentru cele cu Z1... imi pare rau pentru fetita mica si scumpa care este constipata... mititica de ea...
imi pare rau ca elena nu poate papa mai nimic si ca vomita des... 
sa speram ca toate necazurile fie ele mici sau mari, vor trece repede si veti fi iarasi senine... si mai ales optimiste... adica nu "iarasi"... ci 100% vreau sa zic, ca de fel sunteti optimiste si senine... numai ca acum e un pic de "ceata" trecatoare...
ylari nu e musai sa iei temp in zilele de cm - 3 zile... apoi sa incepi, ca nu stiu ce nu detecteaza programul la mai mult de 4 zile fara temperaturi. spor la treaba luna asta si sa ai noroc de un test pozitiv.
nici eu nu suport sa fac asta cand sunt pe cm, mai ales in Z2 si 3 cand e muuult... bleah...
pup burticile noastre.
pup mamica raluca si bebe andrei.
ce mai incolo si incoace... pup pe toata lumea...
merg sa fac de papa ceva si mai revin eu...sa va controlez ![]()
Blog

ptr ca am cumparat un teren pe care ne vom construi o casuta frumoasa in care sa ne crestem copilashii fericiti
fericita de ericutz