Aspirante >20 (434) Bravo Ramonika si A_driana!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Ramo te asteptam mai des pe la noi

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Seara buna fetelor. Va las eu o cafea ptr maine dimi (sper sa nu se raceasca tare)
Cosmi am beut ptr ca am cumparat un teren pe care ne vom construi o casuta frumoasa in care sa ne crestem copilashii fericiti Asa sa dea Dumnezeu sa fie!
Beluistef incearca sa masezi gingia cu plack out ( e un fel de calgel ptr oamenii mari) Si eu am avut probleme cu o masea nenorocita in sarcina cu Eva si ma mai ajuta asta. Nu cine stie ce, dar... Si poti sa iei paracetamol daca te doare tare, totusi nu ebine sa stai nici asa, cu durerea... Imi pare rau ca ti-au luat bonurile... Of, criza asta ma enerveaza teribil...
Andreea, felicitari, ma bucur ca ti-ai vazut samburelul scump. Dar de ce ti-a dat utrogestan? Doar asa, preventiv?
Mamipui, merci ptr raspunsul referitor la tratament. Sa iti ajute Dumnezeu sa ramai luna asta.
Tanamera ma bucuri ca nu ti-ai bagat nasul in butoi, ca doar ne-a zis cosminutza ca e bau-bau acolo. Drept urmare nici eu nu o sa ma mai uit macar la el! Am zis!
Asaaaa.... nu mai stiu ce vroiam sa zic, ca sunt batrana si senila.
Noi suntem bine (eu sunt inca la mama - dar voi reveni in caminul conjugal weekendul asta si ne apucam de treburi, abia astept )
Mda, imi e dor de voi, abia astept sa ne intoarcem ca sa stau non stop online sa vb cu voi mai serios ca asa imi e tare greu sa citesc 4-5 pagini si sa retin ce sa zic la fiecare. Sunteti toate in gandul meu, oricum, sa nu uitati asta.

Am o intrebare importanta: Eu vroiam ca de luna asta sa imi iau temperatura bazala, dar trebuie luata si in zilele cu menstruatie? Moooaaaama, sa vedeti atunci grafic seismic la mine (eu sunt si mai atehnica, asa... )

Onybony tu unde esti scumpa?
Sorinake, mai povesteste-ne de tine.
Katy, multi pupici si tie scumpa.
Si cate o fiecarei fete pe care nu am mentionat-o... nu ma tine neuronul...

Roxy, pe ultima suta de metri mi-am amintit si de tine scumpa

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Ylari felicitari pt teren si sa dea Domnul sa aveti cat mai curand casuta vostraEu una asa stiu ca trebuie luata TB din Z1.Sper sa nu vorbesc prostii

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna dimineata

Nu mai dau cafeiul ca l-a dat Ylari deja,eu dau doar , si laptic pentru gravidutze.

Am vorbit cu medicul si a zis ca nu este indicat sa merg la dentist ca sa-mi lucreze la masea, pentru ca fiind vorba de maseaua de minte va trebui anestezie ( mai ales ca este lucrata odata si acum este cimentata ) si ii va face rau lu bebe. Ma bucur insa ca durerea a mai cedat si incerc sa o duc asa daca pot pana va misca bebe ca atunci o voi putea rezolva.

-ici la fete

Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Buna dimineata

Multumim fetelor de tratatie,foarte bune toate
Elena imi pare bine ca a mai trecut durerea

toate fetele!!!

O zi frumoasa si usoara va doresc(la noi s-a lasat o ceata pe afara)

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy@vasi spune:

Buna dimineata,sila toate fetele.Chiar daca nu am intrat ieri,v-am citit toate postarile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Buna dimineata

Multumim fetelor de tratatie,foarte bune toate
Elena imi pare bine ca a mai trecut durerea

toate fetele!!!

O zi frumoasa si usoara va doresc(la noi s-a lasat o ceata pe afara)

in devenire mamica
Doamne ajuta

Si-au facut aparitia uratii ???? Ai mai facut vreun test ????

AAAAAA am devenit membru junior deci .

Pe 16 dec. la ora 18:00 am programare le medic, sa vedem pe bebe strumpf..., sa speram ca va fi bine si vor fi vesti bune.

Samburelul devine bebe strumpf

Mergi la inceput

fetelor sunt trista rusii astia ai mei intarzie(sunt in z37CM),in ziua 14 si 16 am facut eco si nu am avut nici un folicul-se poate sa fi ovulat si sa fiu,nu mi-au intarziat asa mult din primavara???? Sunt ft stresata,mai fac tratament si cu siofor(pt ovare micropolichistice)

Mergi la inceput

Multumesc ramo e pt informatii ne-am hotarat si mergem la Sovata in vara ,la hotelu Sovata(are baza de tratament in interior),azi mergem la agentie pt bilet de tratament.

Mergi la inceput

Hai sa va mai descretesc fruntile de dimineata

Ce imbatraneste prima oara la un barbat?

Ce zic ciobanii cand se descalta?

Samburelul devine bebe strumpf

Mergi la inceput