Aspirante >20 (434) Bravo Ramonika si A_driana!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Elena nu mi-au venit inca rusi si nici nu test nu am mai facut!!!Trebuie sa ajung la medic si o sa fac unul inainte sa fiu siguraOricum nu cred ca e Imi pare rau ca inca maiFelicitari pt ,junioritate'Sigur o sa vi cu vesti bune pe 16
Roxi fa un test sa vezi,poate e
Andrea multi
Ylari Imi pare rau ca Eva mica e constipata,saracuta de ea!!Dai multi din partea mea
Anca e o scumpa fetitaMai ai un pic si scoatem majoretele la incalzireTin pumni sa fie
Katy scumpo nu zice nimic testul,dupa cum am scris nici nu am mai facut,nu vreau sa ma stresez zi de zi
Happy .Tu ce mai faci?

Mi-a placut astazi aici a fost activitateImi pare rau ca nu am apucat sa scriu pana acum dar v-am citit

O seara placuta!!!

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna seara, fete cucuiete!

V-am citit, sunt prin preajma dar nu am scris sa nu prea am noutati. Doar ca ieri, in sfarsit, am ovulat cu 2 zile intarziere.

Astazi am admirat poze cu fetite frumoase de Andreea si Ancadragoman.

Cosmy, cand mergi la dr.?
Elena, imi pare rau ca e asa greu cu greturile. Eu nu am avut pb asa mari asa ca nu te pot ajuta cu vreun sfat...
Andreea, si eu am luat utrogestan la inceputul sarcinii si cred ca mi-a facut bine. Ai simptome de ?
roxi, poate ai ovulat mai tarziu si nu s-a vazut la eco. Tratamentul pe care il faci e compatibil cu sarcina?
Alysa, daca ai prestat cu mai mult timp inainte de ovulatie poate sa fie Ei, ce zici?

la toata lumea care e prin preajma.

Victoria, mami de Anna Sofia

www.youtube.com/watch?v=cdhNy93YqHw" target="_blank">Alinare cu un zambet
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

haide ma joy... numai cele care sunt prin preajma primesc

nu ma mai joc...

va spun noapte buna si somn usor.
vine sfarsitul de saptamana....

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

joy nu ar fi rau!!!!! dar nu stiu daca s-a prins..ca nu simt nimik...

fericita de ericutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna dimineata gagici

Sa vedem ce avem astazi in meniu :
Paiiii... nelipsita
si niste pentru doritoare
si apoi pentru cele care nu au luat micul dejun...
si lapticul pentru gravidutze.

Sa aveti o zi usoara si sa fiti cuminti ca maine seara trebuie sa vina si daca nu.... trece peste ghetutzele voastre

Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Buna seara, fete cucuiete!

V-am citit, sunt prin preajma dar nu am scris sa nu prea am noutati. Doar ca ieri, in sfarsit, am ovulat cu 2 zile intarziere.

Astazi am admirat poze cu fetite frumoase de Andreea si Ancadragoman.

Cosmy, cand mergi la dr.?
Elena, imi pare rau ca e asa greu cu greturile. Eu nu am avut pb asa mari asa ca nu te pot ajuta cu vreun sfat...
Andreea, si eu am luat utrogestan la inceputul sarcinii si cred ca mi-a facut bine. Ai simptome de ?
roxi, poate ai ovulat mai tarziu si nu s-a vazut la eco. Tratamentul pe care il faci e compatibil cu sarcina?
Alysa, daca ai prestat cu mai mult timp inainte de ovulatie poate sa fie Ei, ce zici?

la toata lumea care e prin preajma.

Victoria, mami de Anna Sofia

www.youtube.com/watch?v=cdhNy93YqHw" target="_blank">Alinare cu un zambet
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

multumesc ELENApt micul dejun si cafea,tedulce ca ai grija de noi!
JOYsunt super bine,voinica si cu mult chef de munca,n-am nici macar un simptom,doar pieptul ma omoara,cred ca ma fac cat LUCIUin rest bine,pap,dorm,ma joc cu fetita care abia asteapta bebeu,toata ziua ma intreaba cand vine barzuta,eu ii spun ca la vara cand e cald si daca da un pic soarele da chiote ca gata:-vine barza cu bebelinul!si ma pufneste rasul
Sotul ma dispera cu atentii,sa nu fac nimic,decat sa stau si sa manancdar el vorbeste,eu aud ce vreau!prea exagereaza!
sper sa fie la toate cu realizari,la COS_MINUTZA sa aud mai ales de bb,ca prea ne tine in suspans(oare cum rezisti?ca eu mancam testele!)
vape toate si vb sper mai des astazi!

mami +5 de Alexandra 01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alysa26

joy nu ar fi rau!!!!! dar nu stiu daca s-a prins..ca nu simt nimik...

fericita de ericutz
nu simti absolut nimic la inceput decat vezi ca numai vin rusii sau e ceva in neregula!oricum ma rog in fiecare seara pt toate sa va aud ca veti avea bbeul mult dorit!

Mergi la inceput

Fetelor ati fost cuminti?Eu azi ma duc la shoping,sa aleg cadoul mosului NICOLAE,am avut copiii cumintifata vrea jucarii si sotul o noua husa pt masina,sa vad ce gasesc!voi ce cumparati?poate imi dati idei mai bune,sper ca nu va suparati daca o fur?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna dimineata!!!

Nu am intrat mai devreme pt ca nu am avut curentAndreea nici eu nu stiu cum rezistProbabil si presimtirea mea ca nu e Foarte draguta pitica ta, cum asteapta ea si sotul de nota 10.
Elena mutumesc pt si mic dejunSi sa stii ca am fost cuminte asa ca nu ma uita(cel putin asa sper)

PUP TOATE FETELE COCHETE

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Andreea se pare ca doar noi doua bantuim pe aici.......buhuhu....

Sincer eu nu am nici o idee de ce cadou as putea sa le iau, sunt in lipsa de inspiratie...mai ales ca vine si ziua sotului pe 11 dec.,.
Si suntem si in pana de money-money ( eh, ca de obicei ). Chiar nu stiu.

Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf

Mergi la inceput