Minaretele banate in Elvetia
Raspunsuri - Pagina 10
Llaura spune:
Ah sindromul-moderatorilor-care-nu-citesc-subiectele-inainte-de-a actiona se adanceste
denizel spune:
Laura, ce nu s-a inteles? Am vrut sa fiu toleranta cu ideea de crestinism razboinic. Atat de toleranta incat am renuntat la conservare, ba inca am taiat in bucati esenta.
conchita spune:
haideti mai doamnelor, mi-ati trantit subiectul aiurea! eu voiam sa vorbim despre EUROPA, nu despre care-i mai tare in neuron!!!
ok, daca tot suntem aici, accept draga, opinia "adevarata" ar trebui sa se bazeze pe informatie veridica. atata vreme cat nu prezinti informatia aia veridica sa-ti sustina neadevarul ca crestinismul a fost creat ca religie razboinica, opinia ta e apa de ploaie, cu respect, sa traiti. opinii avem toti sau ne putem preface ca le avem. deci cand ceri contra-argumente la opinia ta, trebuie sa prezinti tu mai intai informatia pe care se bazeaza.
Sheannamp spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Llaura Ah sindromul-moderatorilor-care-nu-citesc-subiectele-inainte-de-a actiona se adanceste |
Intr-adevar total on-topic acest mesaj.
Daca ai nelamuriri privind apartenenta la subforumul Sufletul Credintei a acestor discutii te rog sa mai recitesti tu odata ultimele pagini.
Sheannamp spune:
citat din mesajul lui conchita haideti mai doamnelor, mi-ati trantit subiectul aiurea! eu voiam sa vorbim despre EUROPA, nu despre care-i mai tare in neuron!!! ok, daca tot suntem aici, accept draga, opinia "adevarata" ar trebui sa se bazeze pe informatie veridica. atata vreme cat nu prezinti informatia aia veridica sa-ti sustina neadevarul ca crestinismul a fost creat ca religie razboinica, opinia ta e apa de ploaie, cu respect, sa traiti. opinii avem toti sau ne putem preface ca le avem. deci cand ceri contra-argumente la opinia ta, trebuie sa prezinti tu mai intai informatia pe care se bazeaza. nimic |
Conchita, sunt perfect de acord ca discutia initiala era la locul ei. In ce a degenerat numai e vina ta, dar nici nu isi mai are locul la Discutii Generale.
Poate ca atunci cand fanaticii religiosi de diverse orientari vor invata sa poarte o discutie fara sa se injunghie real sau virtual unul pe celalalt vom avea mai putine off-topicuri la fiecare subiect unde apare cuvantul sau ideea de religie.
conchita spune:
e ok, Sheannamp, nu tie ti-am reprosat ceva. discutia in directia actuala oricum nu ma mai intereseaza. cred ca ne priveste pe toti ce se intampla la nivel de continent cand vine vorba despre ciocnirea culturilor si ar fi fost instructiva o dezbatere, doar sunt atatia oameni cultivati si inteligenti pe forum. veninul de ambele tabere nu ma intereseaza (ce fanatici religiosi ai vazut tu? ca io vazui doar o afirmatie fara sustinere in realitate care s-a dovedit incendiara si a tarat discutia in off topic, si nu apartine unui "religios" macar), asa ca poti face ce doresti cu topicul. il inchizi, il lasi unde este, asta este. o sa discut tema cu americanii, pe alt forum, nici o problema.
denizel spune:
Conchita, sunt perfect de acord ca discutia initiala era la locul ei. In ce a degenerat numai e vina ta, dar nici nu isi mai are locul la Discutii Generale. Poate ca atunci cand fanaticii religiosi de diverse orientari vor invata sa poarte o discutie fara sa se injunghie real sau virtual unul pe celalalt vom avea mai putine off-topicuri la fiecare subiect unde apare cuvantul sau ideea de religie. |
Ma vazui facuta si "fanatica religioasa" :))))))))))))))
Asa cevaaaaa....
Sheannamp, tu chiar ca nu citesti postarile.
Sau poate n-ai citit niciodata Noul Testament.
Sau, poate, nici una nici alta.
Conchita, ii permit Sheanneimp sa-mi stearga postarile fanatice in care am exemplificat in doua randuri de ce nu ader la ideea crestinismului razboinic (sa vedem daca si gaseste postarile alea ).
Vreau ca subiectul tau sa poata fi iar la Discutii generale.
conchita spune:
Denizel, mesajele care au deturnat subiectul apartin lui accept si Andradei. prima si-a dat cu parerea (dreptul ei, dar nu si dreptatea), iar a doua a strambat din nas cand altii si-au dat cu parerea despre parerea primeia (intolerantii, nu aveau dreptul). si cu asta, am incheiat despre incident, nu ma intereseaza s-o conving pe accept sa viziteze o biblioteca pentru o mai buna informare despre istoria crestinismului. in ce priveste islamul, ii dau dreptate.
si nu ma intereseaza neaparat sa stea la Generale, sta bine si-aici. dar sunteti dispuse sa trecem peste incident si sa continuam dezbaterea sau nu?
ilse spune:
Nu le am cu discutiile pe marginea religiei din simplul motiv ca nu sunt o cunoscatoare :)) insa vroiam sa va spun si parerea mea referitoare la urbanism...Daca asta a fost unul dintre motive eu sunt de acord cu el.
Exista destul de multe cladiri care incalca intr-un mod estetic de neacceptat omogenitatea urbanistica a unor situri...in cazul de fata e clar de ce si cum.
Si mai mult vreau sa-mi exprim admiratia netarmurita pentru tipul de democratie tip elvetian, l-as vrea si eu in Olanda...macar la elvetieni se tine cont de ceea ce doreste poporul, lucru de neintalnit in restul Europei.
accept92 spune:
Vai...conchita ce bine ca ai facut lumina la subiect, acum stim si noi ce s-a intamplat.
Cat despre dezbatere...te-am intrebat intr-o postare ce anume propui tu sa faca europenii in directia dorita de tine (directie foarte toleranta si pacifista dealtfel, asemenea crestinismului). Dar in loc sa participi activ la dezbatere vad ca ti-ai asumat rolul celui care imparte dreptatea. Ce pot sa zic, te prinde foarte bine!