Rugaciune colectiva pentru a avea prunci buni (51)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfintei Mucenite Iuliana!

P.S. Am citit si eu din sinaxar cate a patimit Mucenita!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 23+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

mvb m-am rugat si eu pentru micutul Andreas si l-am trecut la Sf. Liturghie. Sa dea Bunul Dumnezeu sa scape de greutatile acestea mari si sa se faca sanatos ca sa ii poata bucura pe parintii lui. Doamne ajuta! Ii mai putem ajuta si cu altceva ?
Cleopatra ma bucur ca te-am prins pe aici. Sunt convinsa ca baietii tai sunt minunati. Si eu ma bucur mai mult decat pot descrie cuvintele ca Dumnezeu ni l-a daruit pe Serafim si le doresc din suflet acelasi lucru tuturor femeilor. Voi printa rugaciunile pe care nu le am si ma voi ruga si eu cu voi.
Livsy
Anaomaria foarte frumusica Maria. Esti o norocoasa ca nu are colici. Si mai ales ea Peste vreo luna si un pic o sa va surprinda mult mai mult cu cat de repede va invata sa faca lucruri noi si interesante.
Eu va urez tuturor spor la treaba ca se apropie Craciunul si sunt convinsa ca mai toate truditi deja din greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Dragi fete,

Intrucat nu am somn , ma tin de treburi serioase: am deschis capitol nou si va invit:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146480

Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie un capitol plin de speranta, credinta , dragoste si plin de BB-ei, frumosi si sanatosi si mamici si burtici noi!

Doamne, Ajuta-ne!

Mergi la inceput