Rugaciune colectiva pentru a avea prunci buni (51)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara TUTUROR,

Foarte scurta voi fi acum, va salut pe toate cu dragoste si voiam sa ii multumesc mai ales Cleopatrei ca nu ne-a uitat si a trecut pe la noi in momente in care avem mare nevoie de ea. Cleo, multumesc din suflet pentru cuvintele tale si mai ales pentru ca te rogi impreuna cu noi, pentru noi toate! Eu sunt de acord cu Rugaciunile propuse. Cu drag le voi rosti zi de zi... Iti multumesc!

Happy Mum, imi pare nespus de rau!!!! Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

Alrak, ma bucur pentru tine ca ai fost binecuvantata sa vizitezi asa locuri sfinte! Dumnezeu sa te binecuvanteze in continuare si in curand sa ne poti aduce o veste minunata despre tine! Doamne Ajuta!

Va imbratisez pe toate, cu ajutorul Bunului Dumnezeu am sa revin maine si voi putea scrie mai mult si vorbi mai mult cu voi...

pentru Parintele Iustin Pirvu

Caciantoni,

si multe imbratisari TUTUROR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi.81 spune:

buna seara ,dragele mele...ir am lipsit muult !
Cleopatra maineo sa-mi printez ruaciunile si o sa incerc sa le spun in fiecare zi!
VA pupik pe toate si BUNUl Dumnezeu sa ne miluiasca si sa ne ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

doamne nu vreau sa cred ca si parintele iustin ne va parasi in curand...oare bunul dumnezeu nil va lua la el...

nu nu vrem..macar un pic sa nil mai lase sa mai pot ajunge si eu macar odata la el..of treb sa merg in noiembrie inainte de post...si probleme nu mau lasat..

doamne dat sanatate parintelui..macar un pic mai lasal cu noi

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

mvb scumpa mea sunt alaturi de tine cu tot sufletul si pt miercuri, 23, dar si pt sufletul mic care se chinuie, Doamne ajuta te imbratisez cu drag si sa stii ca ma gandesc la tine

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta sa am un sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata fetelor

Probabil ca multe dintre voi sunteti la biserica acum, noi suntem acasa, nu avem curaj sa mergem cu Maria in fiecare duminica.

Noi suntem bine, Maria se indreapta spre a 3-a luna si nu are colici, slava Domnului (o tratez cu Infacol), iar de cateva zile a inceput sa gangureasca si sa scoata diferite sunete care ne umplu inima de bucurie.

Sa stiti ca va citesc mereu, chiar daca nu mai am timp si nici inspiratie sa va raspund. Happymum, ti-am trimis pm acum vreo saptamana sau doua, poate nu l-ai vazut.Deeva, ma bucur sa vad ca ti-ai mai revenit. Multa sanatate si Alinei, cumnata lui Cami.

Va pup pe toate si va doresc post usor in continuare si sa aveti niste sarbatori minunate, pline de liniste si de bucurii.

Doamne ajuta sa-si revina parintele Iustin, ca tare as vrea sa ajung cu Maria sa o binecuvinteze. Noi am tinut un canon dat de el si am ramas insarcinata, iar cand aveam vreo 7 luni de sarcina am fost si mi-a binecuvantat si burtica. Sa ne rugam toate pentru sanatatea lui, sa-l mai lase DD un pic intre noi, sa ne mai spijine.

Cleo, mi-am copiat si eu rugaciunea parintelui Arsenie. Am mai mare evlavie acum la el, de cand s-a nascut Maria, ca au aceeasi zi de nastere.

Va imbratisez pe toate si va doresc numai bine si multa sanatate.

P.S. Am mai pus cateva poze cu Maria.

"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti

Maria-Parascheva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna dragele mele.
ana iarta-ma te rog. am citit mesajul, am zis ca iti raspund dar nu mai stiu cu ce m-am luat atunci si am uitat. multumesc mult pentru gandurile bune.
am vazut pozici, e o dulcica, ce frumos se uita ea la tine (tu esti in bluzita neagra, nu). ce bine ca nu are colici, nici sa nu aiba. sanatate multa. transmite te rog salutari si oankai si anadomnicai.

link-uri:
Duminica dinaintea Nasterii Domnului - audio

Pilda zilei

Bunatatea mangaie orice neputinta

Povestea avva Sisinie anahoretul, zicand:

Intr-o zi eram in pestera mea de langa Sfantul rau Iordan. Pe cand citeam Ceasula al treilea, iata ca vine o femeie saracina si intra in chilia mea. S-a asezat inaintea mea si s-a dezbracat pana la piele. Eu nu m-am tulburat, ci mi-am continuat canonul cu toata linistea si frica de Dumnezeu. Cand am terminat canonul, i-am spus in evreieste:

- Aseaza-te jos sa-ti vorbesc si fac tot ce vrei.

Ea s-a asezat si i-am spus:

- Esti crestina sau pagana?

- Crestina.

- Nu stii ca desfranatele sunt osandite?

- Da, stiu.

- Dar atunci de ce vrei sa faci desfranare? am intrebat-o.

- Pentru ca nu am ce manca, mi-a raspuns ea.

Atunci i-am zis:

- Sa nu mai curvesti ! Vino aici in fiecare zi.

Si i-am dat de mancare din ceea ce Dumnezeu imi da, pana ce am plecat din locul acela.

Evanghelia zilei de 20 Decembrie 2009

Iar El i-a zis: Un om oarecare a facut cina mare si a chemat pe multi;
Si a trimis la ceasul cinei pe sluga sa ca sa spuna celor chemati: Veniti, ca iata toate sunt gata.
Si au inceput unul cate unul, sa-si ceara iertare. Cel dintai i-a zis: Tarina am cumparat si am nevoie sa ies ca s-o vad; te rog iarta-ma.
Si altul a zis: Cinci perechi de boi am cumparat si ma duc sa-i incerc; te rog iarta-ma.
Al treilea a zis: Femeie mi-am luat si de aceea nu pot veni.
Si intorcandu-se, sluga a spus stapanului sau acestea. Atunci, maniindu-se, stapanul casei a zis: Iesi indata in pietele si ulitele cetatii, si pe saraci, si pe neputinciosi, si pe orbi, si pe schiopi adu-i aici.
Si a zis sluga: Doamne, s-a facut precum ai poruncit si tot mai este loc.
Si a zis stapanul catre sluga: Iesi la drumuri si la garduri si sileste sa intre, ca sa mi se umple casa,
Caci zic voua: Nici unul din barbatii aceia care au fost chemati nu va gusta din cina mea.
Sfanta Evanghelie dupa Luca 14 (16-24)

Si pe cand vorbeau ei acestea, El a stat in mijlocul lor si le-a zis: Pace voua.
Iar ei, inspaimantandu-se si infricosandu-se, credeau ca vad duh.
Si Iisus le-a zis: De ce sunteti tulburati si pentru ce se ridica astfel de ganduri in inima voastra?
Vedeti mainile Mele si picioarele Mele, ca Eu Insumi sunt; pipaiti-Ma si vedeti, ca duhul nu are carne si oase, precum Ma vedeti pe Mine ca am.
Si zicand acestea, le-a aratat mainile si picioarele Sale.
Iar ei inca necrezand de bucurie si minunandu-se, El le-a zis: Aveti aici ceva de mancare?
Iar ei i-au dat o bucata de peste fript si dintr-un fagure de miere.
Si luand, a mancat inaintea lor.
Si le-a zis: Acestea sunt cuvintele pe care le-am grait catre voi fiind inca impreuna cu voi, ca trebuie sa se implineasca toate cele scrise despre Mine in Legea lui Moise, in prooroci si in psalmi.
Atunci le-a deschis mintea ca sa priceapa Scripturile.
Si le-a spus ca asa este scris si asa trebuie sa patimeasca Hristos si asa sa invieze din morti a treia zi.
Si sa se propovaduiasca in numele Sau pocainta spre iertarea pacatelor la toate neamurile, incepand de la Ierusalim.
Voi sunteti martorii acestora.
Si iata, Eu trimit peste voi fagaduinta Tatalui Meu; voi insa sedeti in cetate, pana ce va veti imbraca cu putere de sus.
Si i-a dus afara pana spre Betania si, ridicandu-Si mainile, i-a binecuvantat.
Si pe cand ii binecuvanta, S-a despartit de ei si S-a inaltat la cer.
Iar ei, inchinandu-se Lui, s-au intors in Ierusalim cu bucurie mare.
Si erau in toata vremea in templu, laudand si binecuvantand pe Dumnezeu. Amin.
Sfanta Evanghelie dupa Luca 24 (36-53)

urez sanatate tuturor si mai ales celor aflati in mare nevoie.
Doamne ajuta parintelui Parvu!

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

happymum ma bucur ca a ajuns cu bine sotul acasa!
Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe acea femeie.
Trebuie sa avem mare grija cum circulam.
caciantoni multumim mult pt Acatiste si tot ceea ce ne postezi! Deasemeni si Anei (Livsy).
cleopatra70 iti multumesc si eu mult ca ne-ai scris. Ce mari s-au facut gemenii.. sa fiu sanatosi si sa va bucurati de ei!
Sunt si eu de-acord cu rugaciunile de dim cat si cele de seara (postate de tine). Le voi printa si voi incerca sa ma rog cand voi putea..
Ma rog si eu pt Pr Iustin Parvu!
Anaomaria am vazut si eu pozele cu Maria..e frumoasa foc. Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 22+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

buna fetelor! ce face-ti?
anaomaria am vazut pozele ,ai o fata frumoasa foc, sa-ti traiasca sa va bucurati de ea
mai e putin si vine sf Craciun
va pup si va doresc numai bine si sanatate si sa trecem cu bine de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Dragele mele dragi,

Eu... m-am "mocait” in fel si chip si tot nu am deschis un nou capitol inca. Va rog sa ma iertati si, daca se poate, sa asteptati pana diseara, cand voi fi reusi, sper, cu ajutorul Lui Dumnezeu, sa fac asta.

Iata un Psalm frumos pentru astazi. Sa fie de folos, Doamne Ajuta!

Psalmul 85

Un psalm al lui David, o rugaciune

1. Pleaca, Doamne, urechea Ta si ma auzi, ca sarac si necajit sunt eu.
2. Pazeste sufletul meu, caci cuvios sunt; mantuieste, Dumnezeul meu, pe robul Tau, pe cel ce nadajduieste in Tine.
3. Miluieste-ma, Doamne, ca spre Tine voi striga toata ziua. Veseleste sufletul robului Tau, ca spre Tine, Doamne, am ridicat sufletul meu.
4. Ca Tu, Doamne, bun si bland esti si mult milostiv tuturor celor ce Te cheama pe Tine.
5. Asculta, Doamne, rugaciunea mea si ia aminte la glasul cererii mele.
6. In ziua necazului meu, am strigat catre Tine, ca m-ai auzit.
7. Nu este asemenea Tie intre dumnezei Doamne, si nici fapte nu sunt ca faptele Tale.
8. Veni-vor toate neamurile pe care le-ai facut si se vor inchina inaintea Ta, Doamne, si vor slavi numele Tau.
9. Ca mare esti Tu, Cel ce faci minuni, Tu esti singurul Dumnezeu.
10. Povatuieste-ma, Doamne, pe calea Ta si voi merge intru adevarul Tau; veseleasca-se inima mea, ca sa se teama de numele Tau.
11. Lauda-Te-voi, Doamne, Dumnezeul meu, cu toata inima mea si voi slavi numele Tau in veac.
12. Ca mare este mila Ta spre mine si ai izbavit sufletul meu din iadul cel mal de jos.
13. Dumnezeule, calcatorii de lege s-au sculat asupra mea si adunarea celor tari a cautat sufletul meu si nu Te-au pus pe Tine inaintea lor.
14. Dar Tu, Doamne, Dumnezeu indurat si milostiv esti; indelung-rabdator si mult-milostiv si adevarat.
15. Cauta spre mine si ma miluieste, da taria Ta slugii Tale si mantuieste pe fiul, slujnicei Tale.
16. Fa cu mine semn spre bine, ca sa vada cei ce ma urasc ! Sa se rusineze, ca Tu, Doamne, m-ai ajutat si m-ai mangaiat.

TUTUROR si o zi binecuvantata!
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

DRAGUTELOR.....VESTI BUNE....PARINTELE IUSTIN E BINE.....SE PARE CA CINEVA A LANSAT ZVONUL AIUREA.....IMI PARE RAU CA V-AM AGITAT.....VA ROG SA MA IERTATI.....ORICUM IMPORTATNT ESTE CA PARINTELE E BINE......

si bineinteles sinaxarul de azi.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/decembrie/decembrie21.htm

si pentru ca azi e sarbatorita Sf. Mc. Iuliana, va doresc "la multi ani!" tuturor celor care purtati numele acestei Sfinte.....

Mergi la inceput