Rugaciune colectiva pentru a avea prunci buni (51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Psalmul 83

Mai-marelui cantaretilor, pentru ghitith, fiilor lui Core

1. Cat de iubite sunt locasurile Tale, Doamne al puterilor !
2. Doreste si se sfarseste sufletul meu dupa curtile Domnului; inima mea si trupul meu s-au bucurat de Dumnezeul cel viu.
3. Ca pasarea si-a aflat casa si turtureaua cuib, unde-si va pune puii sai :
4. Altarele Tale, Doamne al Puterilor, Imparatul meu si Dumnezeul meu.
5. Fericiti sunt cei ce locuiesc in casa Ta; in vecii vecilor Te vor lauda.
6. Fericit este barbatul al carui ajutor este de la Tine, Doamne; suisuri in inima sa a pus,
7. In valea plangerii, in locul care i-a fost pus. Ca binecuvantare va da Cel ce pune lege;
8. Merge-vor din putere in putere, arata-Se-va Dumnezeul dumnezeilor in Sion.
9. Doamne, Dumnezeul puterilor, auzi rugaciunea mea ! Asculta, Dumnezeul lui Iacob !
10. Aparatorul nostru, vezi, Dumnezeule, si cauta spre fata unsului Tau !
11. Ca mai buna este o zi in curtile Tale decat mii. Ales-am a fi lepadat in Casa lui Dumnezeu, mai vartos decat a locui in locasurile pacatosilor.
12. Ca mila si adevarul iubeste Domnul; Dumnezeu har si slava va da. Dumnezeu nu va lipsi de bunatati pe cei ce umbla intru nerautate.
13. Doamne al puterilor, fericit este omul cel ce nadajduieste intru Tine.

Sa fie de folos!
Doamne Ajuta!

Happy mum, sper ca a ajuns cu bine sotul tau acasa si acum esti mai linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi......

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/decembrie/decembrie17.htm

lauraa - ma bucur ca ne scrii....multa, multa sanatate tie si familiei tale....si pupici si imbratisari....

cami_antonia - nu am mai facut nimic ....sunt programata pt. laparoscopie in ianuarie.....analizele sunt bune in mare parte....progesteronul este mic, dar dr. a zis ca nu este ingrijorator....problema este la trompe.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Livsy Chiar vroiam sa intru in dimineata asta si sa intreb daca inca se mai tine ideea originala a subiectului: aceea de a face toate Acatistul Maicii Domnului la o anumita ora din zi pentru ca vroiam sa "ma reapuc" si eu. Si am gasit postarea ta. Ma bucur foarte mult ca ai scris ce ai scris. Simt si eu la fel ca tine. Ma refer la partea cu "trebuie sa imi infrang in fiecare clipa ceea ce imi vine in mod firesc (adica mai nimic)". Desi cu siguranta viata mea nu este la fel de grea ca a ta. Ca eu ma feresc mereu de durere si de suferinta in lumea asta, desi ar trebui ma ingrijesc de cealalta. Si pentru ca este mai usoara si mai usor e de alunecat in "mai nimic".
Si mai am o intrebare. Cine e "cipicah" ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

cipicah..este un baiat care posteaza si el dar mai rar

poate ne citeste din umbra

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Buna fetele mele dragi
Am o mare rugaminte la voi.....din suflet va rog sa pomeniti in rugaciunile voastre numele ANDREAS.....este baietelul verisoarei mele....are 2 luni si mititelul este grav bolnav...a fost diagnosticat cu enterocolita ulceronecrotica.....a fost operat de 3 ori pana acum si saracutul este intr-o mare suferinta......cand mi-a povestit vara mea la telefon in seara asta, am crezut ca mi se rupe sufletul in doua.....a fost operat la burtica si are 14 copci...pielea bebelusului e atat de fina ca la anumite copci s-a rupt pielea la unele fire......intr-o seara mi-a spus ca a iesit o bucatica de intestin pe la operatie si de urgenta au intrat in operatie.......Doamne cata durere cred ca indura mititelul......nu are voie sa planga deloc, asa ca verisoara mea sta cu ochii numai pe el......acum sunt in Iasi la Spitalul Sfanta Maria

Din suflet va rog sa pomeniti numele ANDREAS si MIRELA(asa o cheama pe verisoara mea).....
eu una sunt muta de durere.....imi vine sa plang in continuu

Va imbratisez cu drag
Dumnezeu sa aiba grija de noi toti!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Livsy iti multumesc din suflet!

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!
mvb ma voi ruga pt Andreas si Mirela!
Off..cata suferinta!
Am o intrebare :copilul e botezat? Daca este, sa il trec pe o lista sa-l pomeneasca sotul la slujbe.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 22+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Alina Andreas este botezat....l-au botezat in spital......multumesc din suflet

Eu am o stare de agitatie si parca nu imi mai gasesc locul.....sunt sub imperiul propriei suferinte si a faptului ca saptamana viitoare se implineste un an, iar vestea asta m-a dat peste cap......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Am citit despre cazul de la link-ul atasat.

Mi s-a parut foarte impresionant. Vi-l trimit si voua cu gandul ca acum, in perioada Craciunului, sarbatoare in care trebuie sa daruim sa iertam si sa ne bucuram, putem sa aducem o mica raza de bucurie si lumina celor care sunt in nevoi.

www.paun-cosmina.eu

Va imbratisez pe toate cu drag,
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

DRAGUTELOR SI CIPICAH....SINAXARUL DE AZI....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/decembrie/decembrie18.htm

Mergi la inceput