Locul fetelor Nou-Venite (49)
Raspunsuri - Pagina 19
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui djlaura01 buna fetelor va salut pe toate si va doresc sanatosi si frumosi eu sunt mai noua pe aici si sper sa ma integrez in gasca voastra spropo sunt aspiranta la titlu de si sa imi dea dd ![]() ![]() ![]() sanatosi si frumosi va poop pe toate |
Bine ai venit! Sedere cat mai scurta! Sa-ti dea Dumnezeu cei

cat mai curand!Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
djlaura01 spune:
Bine ai venit! Sedere cat mai scurta! Sa-ti dea Dumnezeu cei 

cat mai curand!
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
[/quote]
dc sedere cat mai scurta? ms mult si tie 

frumosi
trutzi spune:
Sedere cat mai scurta la aspirante. Adica sa te muti cat mai curand la odisee.
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
cora79 spune:
Bunnnnaaaa sa va fie inima fetele mele dragi

Ale
fata si bebelul
Draga-hai cu gemeneii 

Trutzi,Lorrin,Alysa,Arriana
Bine ai venit fata draga de la Sinaia
,avem pile la munte,urrraaa
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Bunnnnaaaa sa va fie inima fetele mele dragi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale fata si bebelul![]() Draga-hai cu gemeneii ![]() ![]() ![]() Trutzi,Lorrin,Alysa,Arriana ![]() Bine ai venit fata draga de la Sinaia ,avem pile la munte,urrraaa![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Bunaaaaaaaaaa!!!!!

coara nu ne-ai mai tinut la curent
Esti in perioada fertila, esti in prelungiri ? Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
cora79 spune:
Trutzi-sunt pe stop
,dar imi trece si sa vezi atunci fugareala prin casa,oricum sotul meu striga la mine NIMFOMANA![]()
![]()
![]()
cora79 spune:
Am fost plecati la munte cu finii nostri,asa ca de duminica pana marti ne-am facut de cap prin munti![]()
cora79 spune:
Deocamdata am luat pauza de la inseminari,incercam sa ne relaxam si sa ne detasam de ideea obsesiva deja-de a deveni parinti,ne lasam in voia Domnului pana prin ianuarie-februarie![]()
Vreau sa ma bucur de sarbatori,sa primesc cadouri de la Mos Nicolae Si Mos Craciun,sa fac bradutul si sa am parte de multa liniste si pace interioara

13+