Locul fetelor Nou-Venite (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Buna seara, fetelor...Mi-e asa de dor de voi....

Am 5 minue pauza si am vrut sa intru sa va salut si sa va imbratisez pe toate.

De asemenea vreau sa va multumesc pentru ajutorul pe care l-ati dat parintilor Lucianei. Oricat de mic ar fi, pentru ei este enorm.

Poate zilele astea o sa reusim sa punem aici pe povestea Lucianei. Mamei ei ii este foarte greu sa spune in cuvinte ce se intampla...

Si pentru ca un necaz nu vine niciodata singur, duminica trecuta am internat-o pe dadaca Mirunei (sta un etaj mai jos de noi si cand i s-a facut rau ne-a chemat urgent si pe noi si salvarea). In 4 zile a fost operata si am aflat si diagnosticul : metastaza la colon. Acum umblam dupa dispozitive medicale, e carantina la spital si intram pe rand si pe furis, la CAS cozi groaznice, am inscris-o si la un hospice...... E ca o mama pentru noi si Miruna nu intelege unde e Maia si de ce intarzie atata acasa, ca ea n-a intarziat niciodata !

ei, uite cu astea ma ocup eu in ultimele zile...

Dar ma bucur ca aici la voi circula vesti bune, ca Ale si Lia sunt bine, ca Draga e pe cale sa le ajunga urma, ca restul fetelor se pregatesc voiniceste sa vina mosul si -lusii

Va dulce pe toate.

Sanatate si sa auzim numai de bine

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Lorin imi pare tare rau pentru voi si pentru dadaca voastra. Sa speram ca totul o sa fie bine (cat de bine poate fi in astfel de momente?!). Ai grija de tine si de familia ta si nu uita ca noi suntem aici pentru tine. Am auzit ca cei de la Hospice Casa Sperantei sunt f buni pe partea paleativa.

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

fetele..revin si eu din lungile mele calatorii...da..acum 2 zile ne-am intors dar casa e ca dupa razboi, abia acum am reusit sa adun, sa spal, sa aspir..etc.

nu v-am uitat si nici nu m-am suparat, pur siu simplu nu am fost acasa 5 zile...a fost tare bine..
eric a fost tare incantata, s-a distrat de minune cu fetita, au ras, a dansat, a vb...de toate...e pregatit pt un bb mic...

trutzi merci ca te-ai gandit l;a mine..te puup si iti doresc succes luna asta.

lia felicitari mamitzule.....uite si paunitza ca vine.. sa fie sanatoasa si la termen. te pooop

draga felicitari si succes mai departe..sa fie bb de craciun la tine in burtica. ti-ar placea gemeni? cred ca o data 2 si ai scapat...puup

jesia, polo, flori, ale, babi, mvb, mira si toate fetele..va puup pe toate si va doresc sa va aduca mosu ce va doriti.

eu nu cred ca am ramas luna asta ca am fost teleleu in perioada fertila...cu eric in pat cu noi..asa ca nu cred..am prestat doar inainte de a pleca..cred ca a fost prea devreme. in 11-12 dec o sa vina uratii...

fiindca e tarziu la voi va las o cafea... si multe .

fericita de ericutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

neata fete
draga iti tin pumnii
lorin sunt alaturi de tine

in rest pe voi toate va pup de 100 de ori

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Neata fetelor...haideti la un cappuccino si un cornulet buuuun!
O zi buna tuturor...azi sunt mai optimista!la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Neata!

toate fetele

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

lorin Imi pare rau ca aveti atatea probleme in perioada asta

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Neata fetelor...haideti la un cappuccino si un cornulet buuuun!
O zi buna tuturor...azi sunt mai optimista!la toate

Hmmmm ce bun este

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata la amiaza si de la mine
Lorin stiu ce inseamna si te inteleg prin ce treci si eu am la et 1 o bunicuta eu chiar asa ii spun "mamaie" care m-a crescut de mica si de cate ori a fost bolnava eu am fost terminata asa ca iti doresc multa putere si doamnei multa sanatate
Draga tinem pumnii
fetele va pupicesc

asa creste bebicu
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

buna fetelor va salut pe toate si va dorescsanatosi si frumosi eu sunt mai noua pe aici si sper sa ma integrez in gasca voastra spropo sunt aspiranta la titlu desi sa imi dea dd sanatosi si frumosi va poop pe toate

Mergi la inceput