Locul fetelor Nou-Venite (49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui babiela

va pupacesc fetele , am ajuns acasa, ma duc sa mananc ceva si ma intorc

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare

Pofta mare!

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana.nic

Buna fetelor!

Eu sunt nou venita pe acest site si citesc cu mare interes toate comenturile voastre!

Tocmai am aflat ca o sa fiu mamica!
Stiti ce conteaza cel mai mult? sa ai multa incredere in tine si sa iti doresti mult mult......si se intampla!

Va doresc succes la si sa ne auzim cu vesti bune!

Bine ai venit! Sarcina usoara, la termen, fara greturi, un bebe sanatos si mancacios

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Salutare fetelor ....eu sunt rupta in doua de oboseala..de dim..mai bine zis de la inceputul saptamanii,sunt numai pe drumuri ,sper sa se apropie de sfirsit si cu vizitele astea la dr. ca nu mai pot....stiu numai de servici si doctor acum...

Salut si bine ai venit Roxana.nic!..sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Am venit cu vesti proaspete, au ramas tot 8 au deja si 5 celule, se divid frumos.........sunt invingatorii mei
Pentru ca sut de calitate buna au decis sa-i aduca la stadiul de blastocisti asa ca transferul va avea loc sambata.......de ziua mea ii am in burtica

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Am venit cu vesti proaspete, au ramas tot 8 au deja si 5 celule, se divid frumos.........sunt invingatorii mei
Pentru ca sut de calitate buna au decis sa-i aduca la stadiul de blastocisti asa ca transferul va avea loc sambata.......de ziua mea ii am in burtica

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Bravo Draga,o sa se termine bine ....ma bucur tare mult pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

iubita eu nu prea am avut greturi...iar daca se intampla sa vars era in momentul in care mancam prea mult
Draga , am citit cu sufletul la gura pana la sfarsitul frazei tale credeam ca deja i ai luat acs pe bebici....doamne ajuta sa fie totul ok!pai daca vin copilasii lasa-ti sotul sa se ocupe de brad...tu stai in patuc cu mana pe burtica si da instructiuni

Citat:
citat din mesajul lui MONEAIOANA

Ms mult aleesicoo...esti o scumpa...asa ca nu mai este asa de mult si imediat o sa faca prezenta ...oricum abia ast... si iti doresc si tie sarcina usoara...sper ca nu ai greturi ca si mine si ast noutati

asa creste bebicu
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Draga
Ale-frumoasa semnatura
Trutzi

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

cora, multumesc, abia astept sapt viit sa ma "intalnesc" cu fimiu la eco

asa creste bebicu
13+

Mergi la inceput

Ce va pasa garvidutzelor....sunteti fericite cu bebeii in burtica....ce n-as da sa ajung si eu la ziua asta,pare tare greu de atins acest miracol!

Mergi la inceput

arianna, lasa ma te rog sa iti spun si fara nici o suparare ....ca mie una chiar imi pasa de fetele de aici...pt ca pana sa fiu graviduta am fost aspiranta...si in momentele de deznadejde ele au fost langa mine ! DECI IMI PASA!!
si daca stam un pic sa ne gandim ...chiar si cu bebeii in burtica totul este imprevizibil... pana nu il am in brate nu poti fii pe deplin fericita pt ca se pot intampla atatea!
dzeu are rezervat pt fiecare dintre noi cate un

asa creste bebicu
13+

Mergi la inceput