Locul fetelor Nou-Venite (49)
Raspunsuri - Pagina 15
aleesicoo spune:
monea bebe ar cam trebui sa miste in jurul sapt 18 19 daca esti la prima sarcina....iar ce simti acum sunt bulele de aer....adica gazele ....cand va misca bebe va fi ca un falfait de aripioare ale unui fluturas...cel putin asa mi a explicat si mie dr. azi ca tocmai de m am intors de la ea![]()
asa creste bebicu
13+

MONEAIOANA spune:
Ms mult Florentina_C....am mai citit intre timp cate ceva de pe site...dar na...ast sa miste ca pana la urma fiecare sarcina e diferita...abia ast sa ma bucur si eu....sunt tot cu ochii si cu simturile in patru...mai ales ca acum a inceput si burtica sa se vada mai bine
...sunt asa rotunjoara...la fel ca 
si am sa va tin la curent cu toate noutatile...mai ales ca in 18 dec merg la control...poate tin DD si bb cu mine si poate sa imi spuna ce este
...abia ast.
va
pe toate si va multumesc pt ca imi sunteti alaturi.....am sa ma rog lui DD sa va binecuvanteze si pe voi cu cate un ingeras![]()
MONEAIOANA spune:
Ms mult aleesicoo...esti o scumpa...asa ca nu mai este asa de mult si imediat o sa faca prezenta
...oricum abia ast...
si iti doresc si tie sarcina usoara...sper ca nu ai greturi ca si mine
si ast noutati
Lia73 spune:
ioana cred ca tre sa intri aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145607 
vb cu fetele, sunt ca si tine
+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
Lia73 spune:
fetele ati uitat sa evaluati subiectul 
+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
Dragaica spune:
Neata si de la mine fetelor, eu sunt la capitolul asteptat...... sa vedem in ce stadiu sunt "sambureii"mei.
Revin cu detalii..........![]()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Neata si de la mine fetelor, eu sunt la capitolul asteptat...... sa vedem in ce stadiu sunt "sambureii"mei. Revin cu detalii.......... http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
Doamne ajuta sa fie bine
, sa fixeze cat mai curand la mamica in burtica si sa stea acolo noua luni 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
roxana.nic spune:
Buna fetelor!
Eu sunt nou venita pe acest site si citesc cu mare interes toate comenturile voastre!
Tocmai am aflat ca o sa fiu mamica!
Stiti ce conteaza cel mai mult? sa ai multa incredere in tine si sa iti doresti mult mult......si se intampla!
Va doresc succes la
si sa ne auzim cu vesti bune!
babiela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 fetele ati uitat sa evaluati subiectul ![]() +4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
eu l-am evaluat prima

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne
si de un
aici pe pamant 
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
babiela spune:
va pupacesc fetele
, am ajuns acasa, ma duc sa mananc ceva
si ma intorc 
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne
si de un
aici pe pamant 
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare