Bebe nu vrea sa manance la biberon

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

raluca da ce matinale sunteti fetelor! pup fetitei tale
eu cred ca mai bine iei tu niste produse de-alea de stimularea lactatiei, nu stiu cum se cheama in romania, in italia se cheama best breast.
nu cred ca e vreo problema ca nu ia asa de mult in greutate, robi al meu a fost un slabanog

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Raluca, eu imi trezeam somnorosul, schimbandu-l de pampers! Atunci cand observam ca doarme, de obicei la un san, il luam frumusel, il schimbam (se trezea ) si il puneam la celalalt san si asa continuam masa!

Cat despre cantarit, asta se face LUNAR, nu saptamanal. Un bebe nu ia constant in greutate in fiecare saptamana, ci are puseuri de crestere, mai creste si in lumgime, perioada in care nu ia in greutate etc. etc. As spune sa te relaxezi mai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca75_13 spune:

pisellino am citit povestea lui Robi si am plans, acum imi dau seama de durerea unei mame. Saptamana asta am sa pun si eu un banut.
Acum eu beau ceai pt.stimularea lactatiei de la Fares. Am sa intrb la farmacie sa vad ce gasesc.
Buna stategie cu schimbatul pampersu-lui eu o schimb si apoi ii dau sa pape.
Noi astazi am papat mult mai mult la san, a stat foarte mult si a sput la fiecare san, sunt foarte multumita. A simntit ca am vortit-o de rau.
Am inceput sa scriu randurile astea pe la 9 si abia acum am reusit sa le trimit, bebe nu a dormit deloc si nici acum nu doarme ne-am jucat, am papat am atipit 2-3 minute si atat.
Nu mai sunt asa disperata, asta datorita voua.
Va pupam si sa auzim de bine

Mergi la inceput