Fetita mea face temperatura 35

Fetita mea face temperatura 35 | Autor: lauraxyz

Link direct la acest mesaj

Salut ,va roga sa ma ajute cineva cu o explicatie.Fetita mea are 7 ani ,de o vreme se intampla sa-mi faca febra de 35 sau 35,5.Prima data s-a intamplat sa fie la camin,ma anuntat asistenta.Am ajuns cu ea acasa si iam pus termometrul din nou avea febra 36,5 ,mam gandit ca nu a mers bine termometrul de la camin.Ieri mia facut febra 38,5 pt ca are rosu in gat ,dar azi cand iam luat din nou temperatura din nou am vazut 35 ,iam luat-o de trei ori dar mai mult de 35,5 nu a crescut.Ea se simte bine fara frisoane e chiar bine dispusa,dupa o ora iam pus din nou termometru si avea 36,5 .Chiar nu stiu ce se intampla.Am citit despre hipotermie dar ,ea nu face frisoane,e constienta,cum vam zis chiar bine dispusa.

Astept un raspuns de la voi.va pup ,mersi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

35 e bine din cate stiam. La 35 - nici nu ma stresez cand are copilul. Sau care e temperetura normala ca ma dadusi peste cap...

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

35 e normala, adik stiu ca exista f multi oameni care atata au temperatura corpului. Media e 36, dar si 35 e ok, chiar stiu cand a sunat cineva pe dr la care merg cu ana si discutau pe aceeasi tema, nu mai retin cum a zis exact dr dar reiesea ca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

la 35 nu trebuie sa-ti faci probleme.este ok.
si pitica mea oscileaza mereu intre 35 si 36.

numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Stai linistita ca 35-36 si... sunt temperaturi absolut normale.

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

eu am revenit... pt ca nu imi vine sa cred, totusi.
Daca fetita are 35 temepratura, pana la 7 ani cat a avut-o? Pur si simplu intreb, din curiozitate.
Si asistenta care v-a anuntat - respectiv, v-a ingrijorat, a lipsit de la lectia in care se vorbea de asa ceva?

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea76 spune:

35 nu e chiar ok. Temperatura normala e de 36-36.9. Intre 37-37.9 este subfebrilitate. Intre 38-38.9 febra moderata, iar intre 39-39.9 febra mare. Peste 40 este hipertermie. Nu inseamna ca "are ceva" la 35, dar nu asta e temperatura normala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ai incercat sa verifici si cu un alt termometru?
stiu k cele electronice dau erori de multe ori. cele clasice sunt cele mai bune ( sfat primit in spital)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

temperatura obisnuita a fetitei mele este undeva intre 35 si maxim 36. de regula 35,4-35,7. dar e asa de cand s-a nascut! poate asa a fost si fetita ta pana acum dar nemasurandu-i-o cand era sanatoasa, nu ai stiut.

a mea cand face 37, e clar motiv de ingrijorare. si ea cand frige tare are maxim-maxim 38,5. de regula nici la 38 nu te poti atinge de ea.

si mai am cunostinte cu copii la fel.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Si eu cred ca termometru este problema. Temperatura mea luata cu termometru cu mercur este de 36,6 iar cu termometru digital 35,3.
Nu am auzit pana acum ca 35 de grade sa fie o temperatura normala dar nici nu sunt doctor ca sa ma pronunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraxyz spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri,sincer am fost tare nedumerita si ingrijorata in acelasi timp.Am fost cu ea la cabinet acolo i s-a luat din nou temperatura si a fost 36 ,deci nu tot timpul o are 35.Sfatul medicului nostru a fost ca deacum cand vreau sa fiu sigura ce temperatura are sa o iau din fundulet.Dar fetelor credeti-ma ca am stat doua ore sa o conving sa ma lase ,fica mea la 7 ani e o pudica ,temperatura din fundel era 37 am scazut cele 3 grade care am inteles ca trebuie scazute deci 36.7 .Mam mai linistit.DR mia zis ca si daca era 35 nu trebuie sa-mi fac o mie de griji .ok va pup

Mergi la inceput