Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate >50kg(47)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Nico, tromboass este o aspirina din cate scrie pe prospect, un fel de Aspenter.

Poti sa te mai uiti o data in prospect, la Compozitie (substanta+ gramaj)?!

Iar daca durerile tale persista, ia un calmant usor gen Minoset sau No-spa.

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

A sunat sotul la laborator ca eu eram gatuita de emotie! Din 14 ovocite s-au fertilizat 11, din care 10 sunt buni si 1 are 3 pronuclei.

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Brunadria

Libra,dedicatia pt.Mona mai tarziu,e in spectacol la Cj azi Laura Lavric dupa 16'30,o sa o filmez cu telefonul,e si directia 5 Scuze Libra de confuzie,am modificat,se vede ca-s cu capu-n nori.

Nico,la mine modifica te rog in listuta,azi ziua1 de CM. multumesc Nico.

Sa aveti o zi minunata,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

intr o ora trebuie sa fiu la clinica...
transfer cu 2 frumosi blasto...
mai multe stiu acolo, nu mi a zis nimic daca mai raman sau nu , dar o sa se prinda astia asa ca oricum nu am nevoie...

Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun!
Bravo, Bruni, super-super-super blastocisti!!!!
Cand vii, te instruim: ce sa faci si mai ales, ce sa NU faci.

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

Heiii, Blueflower, ce mai faci?

_
made in Romania, '73

Buna dimineata. Azi sunt deprimata, pentru ca sunt umflata la maini si la picioare. Si pentru ca am luat multe kg pana acum. Si pentru ca mai am inca 2 luni de sarcina si probabil o sa ma fac cat o mica vitica.
Of. Sunt bucuroasa ca bebe e bine, dar retin aaaaapppppaaaa....si nu stiu de ce reactioneaza organismul meu asa.
Of. Incerc sa ma mobilizez, sa imi alung gandurile negre, dar nu pot.

Ma bucur f mult pentru tine, pentru ca ai trecut peste punctie. Nu manca sarat zilele astea, cat iei Medrol. Te umfli. Pana la urma cine e embriologul tau? Mie Cocei mi-a zis ca, daca nu imi place Medrol, pot sa iau Flamexin, o jumate de pliculet (plicul e deja impartit in doua), e tot un antiinflamator ca si Medrolul, dar se pare ca nu e atat de generator de umflaturi :)
Sa dea Dumnezeu sa se divida corect embrionii. Ai de unde alege, ai de unde sa lasi pana la blastocisti. Poti sa ii ingheti pe restul. Eu asa as fi facut. Doar ca eu am avut doar doi de toti.

Brunadria, ai noroc ca faci FIV in Franta. Cred in profesionalimul romanilor, dar cred si in marea si multa experienta a clinicilor din strainatate.
Desi, uite ca si in Romanica noastra se fac minuni. Tocmai am vazut la ProTv un reportaj despre Dna Doctor Margit nustiucum din Timisoara care faca deja transplant de celule stem pe copii bolnavi de leucemie. Si noi care ne-am hotarat sa nu recoltam celule stem.....of, poate ne mai gandim.

Noi ne hodinim de vineri seara. N-am facut nimic, decat cumparaturi si zacere, aseara am jucat carti cu vecinii, in rest....odihna. Ultimele luni de odihna din viata. Sotul meu inca doarme. Eu m-am trezit ca am ceva de lucru pentru servici, o raportare de trimis vineri, si mai fac ceva la ea. Azi intindem luminitele pe casa. Ma rog, sotul intinde, eu sunt pe post de 'da-mi clema', 'tine asta, da aialalta' ...

Nu mai suport sa ma uit la mainile mele. La picioare nu ma mai uit de mult!!!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

A sunat sotul la laborator ca eu eram gatuita de emotie! Din 14 ovocite s-au fertilizat 11, din care 10 sunt buni si 1 are 3 pronuclei.

_
made in Romania, '73

FELICITARI!!!!!!!!!!!!!
Cati vrei sa transferi? Ca din ce stiu eu, mai multi de trei nu te lasa. Cati ani ai?

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:

Nico, tromboass este o aspirina din cate scrie pe prospect, un fel de Aspenter.

Poti sa te mai uiti o data in prospect, la Compozitie (substanta+ gramaj)?!

Iar daca durerile tale persista, ia un calmant usor gen Minoset sau No-spa.

_

Am numai blisterul si cutia la mine, nu si prospectul. Pe cutie scrie asa:

Thrombo Ass 100 mg
acid acetilsalicilic
Calea de administrare> orala
LANNACHER

Compozitie: acid acetilsalicilic, 100 mg si excipienti pentru un comprimat filmat gastrorezistent. Contine lactoza monohidrat.

Numele detinatorului autorizatiei de punere pe piata/sigla> Lannacher Heilmittel Ges.m.b.H., Schlossplatz 1, 8502 Lannach, Austria

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Citat:

_
made in Romania, '73

Da, si io il pun pe sot sa sune, ca mi-e teama sa nu-mi explodeze inima de emotie. Dar oricum ii zic sa dea pe speaker.

Maaaaa, da se grabesc puiutii tai sa se faca mari si sa vina in burtica. Super rezultat: deja 3 pronuclei in Z1. Doamne ajuta!

_

Mergi la inceput

Multumesc, Libra, pt info. Imi sunt suficiente datele.
Mai am insa o intrebare: de cand pana cand iei Trombo Ass?

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

_
made in Romania, '73

FELICITARI!!!!!!!!!!!!!
Cati vrei sa transferi? Ca din ce stiu eu, mai multi de trei nu te lasa. Cati ani ai?

30+

Hm, eu as vrea 2, daca vom avea de unde. Embriologul meu este Cocei care era f. incantata ieri. Azi a raspuns altcineva la telefonul ei, nu a retinut sotul numele, pt ca ea era ocupata, dar d-na care a raspuns era la fel de incantata. Daca va fi de unde, as vrea sa-mi transfere 2 si restul sa-i congelam. Am 36 de anim impliniti in octombrie.

Imi pare rau ca esti umflata, dr. ce-ti recomanda?

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput