Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate >50kg(47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Hopa, diri, dai,
Buna dimineata, fete dragi!

Multumim, Galli, de cafeluta si muzichie.
Si de vestile minunate de la Mona. Asa-asa, sa umplem lumea intreaga de romanasi.

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Bruni, n-ai de ce sa suferi. Dimpotriva, trebuie sa te bucuri: capeti experienta . Sau si tu ai simtu' proprietatii foaaaarte dezvoltat si nu-ti convine sa-ti ia ceva de pe acolo ...
Daaaaaar, la ET iti pune inapoi, stai linistita, si puiutii (lasa-ma sa folosesc pluralu' ) cres la tine in burtica.

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

experienta? oufff , nu mi trebuie , am 8 interventii cu anestezie la activ , dar sunt eu sensibila , uite eu dupa punctie mi am revenit a 2 a zi seara ..as vrea sa fiu si eu mai tare mai aspra (asa sunt doar la boala) in rest sunt speedy..in fine se uita repede toate , cand o sa am bebei in burtica o sa uit de toate...mai am 45 min pana la vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

La Multi Ani Dragele mele,sa va dea Dumnezeu sanatate si bucurii,oriunde v-ati afla!!!

O dedicatie din suflet catre suflet,

http://www.trilulilu.ro/porta_marius/6d9d7f49703fd3

Libra, felicitari pt.curajul tau si pt.cei zece embrioni,sa fie lipiciosi. Daca folositi progesteronul intravaginal sa nu uitati de manusile sterile sa nu dati in alte neplaceri. pt.transferul puilor.

Mona,tu esti o curajoasa,o sa fie bine iar aceasta zi o sa-ti poarte noroc

Brunadria astept impreuna cu tine tel.de la 9;30 ora Ro,stii tu ca o sa fie bine,suntem toate alaturi de tine si puiutii invingatori

Elly,pup fata suparata,sa treaca tot amarul,hai noroc de ziua noastra

Nico,te pup fata frumoasa,hai noroc si pupa turcu' din partea RO.

Galli,Amy si tuturor fetelor LA Multi Ani!!!

La noi e sarbatoare,ne adunam o gashca de prieteni,rude si sarbatorim azi,va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

nico toata lumea foloseste pluralul
sunteti careva ghicitoare? ca toata lumea imi spune ca fac gemeni , gemeni...tot asta aud...
pai spunteti mi din start sa nu mi mai fac griji

super tare "imi ia dar imi pune si inapoi" asa e..

Mergi la inceput

fetelor, telefonul a sunat!!!
yupiiii!!!!
intr o ora trebuie sa fiu la clinica...
transfer cu 2 frumosi blasto...
mai multe stiu acolo, nu mi a zis nimic daca mai raman sau nu , dar o sa se prinda astia asa ca oricum nu am nevoie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

bruni,bruni

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Buna dimineata fete harnicute!

LA MULTI ANI !!!!!
Felicitari MONA si multa sanatate!
Ada, multumim pt dedicatie, asteptam si ce ai pregatit cu Laura Lavric pt Mona. (Mona are 6 ovocite, nu am eu 6 embrioni, eu am avut 14 oute ieri).
Brunadria, si eu tot atatea minute am pana la telefon. Parerea mea e sa insisti si tu. Din cate am inteles eu e mai bine sa ajunga la stadiul de blastocisti, mie embrioloaga a zis ca imi face ET cat mai tarziu, joi sau sambata.
M-am dat eu viteaza ieri dar azi noapte m-a durut rau burta, am adormit pe la 4.
Nico, tromboass este o aspirina din cate scrie pe prospect, un fel de Aspenter.

Sa sarbatoriti frumos azi!

Elena

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

BRUNIIIIIIII! Bravo, adu puii acasa!!!!!
WOW, topai de bucurie, parca ar fi ai mei!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonia

blue si care dintre fate mai sunteti insarcinate, ati discutat cu dr. despre analize genetice? vi s-au recomandat? ce anume si la ce laborator? ma intereseaza si pe mine.

Nu am discutat despre analize genetice. Din cultura mea generala, acestea se fac atunci cand sunt indicatii posibile incompatibilitati intre cei doi parteneri, dupa ce s-au exclus toate celelalte posibile cauze ale infertilitatii.
Despre analizele genetice in timpul sarcinii nu stiu aproape nimic. Dublul test mi-a iesit f f bine, doctorul nu mi-a recomandat sa mai fac si triplu-test. Cred ca abia dupa triplu-test si amniocenteza iesite prost, se trece la analize genetice.
Dar, repet, nu sunt f informata in domeniu.

30+

Mergi la inceput

Heiii, Blueflower, ce mai faci?

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput