Aspirante >20 (433) Felicitari Andreea si Carmen!
Raspunsuri - Pagina 6
raluci_b spune:
felicitari proaspetelor
- dute sarici usoare si la termen
mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
primele poze
poze iar
cos_minutza spune:
bb_yasmi ai o domisorica tare frumoasa si eleganta
ca si mamica ei

Eu nu am ciclul regulat
Mi s-a intamplat sa vina si la 35 de zile si chiar a trebuit reglat ca am avut o perioada cand 3 luni nu si-a facut aparitia(din cauza ovarelor polichistice)
La ultimul control era totul in regula
Sambata ar fi Z35 si cred ca luni o sa ma testez...Sper doar sa nu ma fi dereglat din nou ca din pacate sunt patita....
Daca tot incepem sa ne cunostem mai bine aic gasiti www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=2725963184&albumId=253576087&ownerId=350486644" target="_blank">pozici cu mine
in devenire mamica
Doamne ajuta
cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Cosmi, cand ai avut UM? |
In 25.10...
in devenire mamica
Doamne ajuta

YLARI spune:
Cosmi, am inteles cum sta treaba. Hm... Te pup, fii optimista.
Eu nu pot sa vad pozele tale ca n-am acces la hi5...
Yasmi ce printesa scumpa ai tu acolo. Nici mie nu-mi place sa las poze cu fata la vedere. O sa va pun si eu sa ne vedeti si tot asa, dupaia le sterg. Pup. Mai stati pe aici ca sa le pun acum?
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
bb_yasmi spune:
ylari, eu sunt pe faza....sa vad pozici cu printesa mica!!!
cosminuta, si al meu cm e dat peste cap.... acum mi-a venit in z36...
..nici eu nu pot vedea pozele.... vad ca esti tare pe pozitie cu testele....eu mi-am facut vreo 5 luna asta....![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 

YLARI spune:
Yasmi, las' ca pun maine dimi ca acum n-am timp sa stau sa se incarce. Nu te superi, ok? Poate pun si poza cu testul pozitiv ![]()
Pupici
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Joy21 spune:
Buna seara fete dragi!
bb_yasmi, acum inteleg de ce ai scris "sexy mamma" sub user
Iar printesica e o dulceata, sa-ti traiasca!
Ylari, tare m-as bucura sa aduci o veste buna in curand. Poate a fost totusi ovulatie tarzie si ce ai vazut tu mai roz a fost nidatia. Cum o vrea Dumnezeu... 
Cosmi, te felicit ca nu faci zeci de teste, ca mine, de exemplu ![]()
Happymum, sus drapelul!!!! Si eu am picat la sala cu acelasi punctaj ca si tine. Ti-am mai spus, perseverenta conteaza

onybony, m-a impresionat scrisorica ta. Semnez si eu, poate e darnic mosul anul asta...
Andreea, am vazut pozele cu tine de langa test. Vei fi o burtoasa tare frumusica 
Katy, Alysa, 
Victoria, mami de Anna Sofia
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">
Sunt in CONCURS, votati-ma
mA fAc MaRe 
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
bb_yasmi spune:
ylari, daca promiti ca vei pune si poza cu testul II atunci nu ma supar...
cum ajung la job verific daca e postarea ta cu testul...tin pumnii!!
pupici
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &

bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Joy21 Buna seara fete dragi! bb_yasmi, acum inteleg de ce ai scris "sexy mamma" sub user Victoria, mami de Anna Sofia www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank"> Sunt in CONCURS, votati-ma![]() mA fAc MaRe ![]() Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |

_
happy mom Lavi &

bb_yasmi spune:
si inainte sa ma retrag...de nu...acaparez tot subiectul..![]()
vreau sa va zic sa nu av suparati pe mine daca intreb/vb doar cu anumite fete aici....inca nu am retinut toate numele/perioade de testare a fiecaruia ci doar a fetelor cu care am interactionat mai mult!!!
va pooopppppp
noapte buna!!!
_
happy mom Lavi &