Aspirante >20 (433) Felicitari Andreea si Carmen!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

felicitari proaspetelor - dute sarici usoare si la termen

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
primele poze
poze iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

bb_yasmi ai o domisorica tare frumoasa si eleganta ca si mamica ei
Eu nu am ciclul regulatMi s-a intamplat sa vina si la 35 de zile si chiar a trebuit reglat ca am avut o perioada cand 3 luni nu si-a facut aparitia(din cauza ovarelor polichistice)La ultimul control era totul in regulaSambata ar fi Z35 si cred ca luni o sa ma testez...Sper doar sa nu ma fi dereglat din nou ca din pacate sunt patita....
Daca tot incepem sa ne cunostem mai bine aic gasiti www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=2725963184&albumId=253576087&ownerId=350486644" target="_blank">pozici cu mine

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Cosmi, cand ai avut UM?

In 25.10...

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Cosmi, am inteles cum sta treaba. Hm... Te pup, fii optimista.
Eu nu pot sa vad pozele tale ca n-am acces la hi5...
Yasmi ce printesa scumpa ai tu acolo. Nici mie nu-mi place sa las poze cu fata la vedere. O sa va pun si eu sa ne vedeti si tot asa, dupaia le sterg. Pup. Mai stati pe aici ca sa le pun acum?

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ylari, eu sunt pe faza....sa vad pozici cu printesa mica!!!
cosminuta, si al meu cm e dat peste cap.... acum mi-a venit in z36.....nici eu nu pot vedea pozele.... vad ca esti tare pe pozitie cu testele....eu mi-am facut vreo 5 luna asta....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Yasmi, las' ca pun maine dimi ca acum n-am timp sa stau sa se incarce. Nu te superi, ok? Poate pun si poza cu testul pozitiv
Pupici

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna seara fete dragi!

bb_yasmi, acum inteleg de ce ai scris "sexy mamma" sub user Iar printesica e o dulceata, sa-ti traiasca!

Ylari, tare m-as bucura sa aduci o veste buna in curand. Poate a fost totusi ovulatie tarzie si ce ai vazut tu mai roz a fost nidatia. Cum o vrea Dumnezeu...

Cosmi, te felicit ca nu faci zeci de teste, ca mine, de exemplu

Happymum, sus drapelul!!!! Si eu am picat la sala cu acelasi punctaj ca si tine. Ti-am mai spus, perseverenta conteaza

onybony, m-a impresionat scrisorica ta. Semnez si eu, poate e darnic mosul anul asta...

Andreea, am vazut pozele cu tine de langa test. Vei fi o burtoasa tare frumusica
Katy, Alysa,

Victoria, mami de Anna Sofia

www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

ylari, daca promiti ca vei pune si poza cu testul II atunci nu ma supar... cum ajung la job verific daca e postarea ta cu testul...tin pumnii!!
pupici

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Buna seara fete dragi!

bb_yasmi, acum inteleg de ce ai scris "sexy mamma" sub user Iar printesica e o dulceata, sa-ti traiasca!

Victoria, mami de Anna Sofia

www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

_

Mergi la inceput

si inainte sa ma retrag...de nu...acaparez tot subiectul.. vreau sa va zic sa nu av suparati pe mine daca intreb/vb doar cu anumite fete aici....inca nu am retinut toate numele/perioade de testare a fiecaruia ci doar a fetelor cu care am interactionat mai mult!!!

va pooopppppp

noapte buna!!!

_

Mergi la inceput