Aspirante >20 (433) Felicitari Andreea si Carmen!
Raspunsuri - Pagina 14
cos_minutza spune:
Ylari iti tin pumni sa nu trebuiasca sa recurgeti la stimulari,spermograme etc.,poate va aduce totusi
bebelusul mult dorit
Ai un programel tare frumusel astazi
Sa fie o zi minunata
in devenire mamica
Doamne ajuta
bb_yasmi spune:
neata fete dragi
si noi azi avem program de shopping.....![]()
cosminuta, cum sta situatia??? sper sa vii cu vesti bune!!!
fetelor asa de mult va invidiez pe cele cu un bebe si la care isi doreste si sotzu' bb2.....la noi nu e chiar asa...sotzul meu si-a dorit dintotdeauna un singur copil....eu dintotdeauna 2.....:( iar acum imi tot spune sa mai asteptam cu bb2 pana reusim sa ne facem casa ....:((( bineinteles ca eu nu cedez..
daca nu e sa-l fac acum mai incolo nu stiu daca v a mai fi momentul...sa ma angajez la o alta firma si dupa 4-5 luni sa raman iarasi gravi nu prea as vrea.... as vrea sa vina bb acum ca intru in somaj, sa stau acasa dupa aia pana imi gasesc ceva serios si conform specializarii mele si sa incep sa am "grija" si de cariera mea... cred ca am si eu dreptatea mea, nu??
voi ce parere aveti??? ne iubim enorm de mult dar eu uneori simt ca diferenta asta in ceea ce ne dorim ma indeparteaza de el..... si sincer nu imi doresc deloc asta...:((
nah ca am spus si eu ce aveam pe suflet.....![]()
![]()
va pup fete dragi!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 

cos_minutza spune:
Yasmi inca nici urma de "urati"
In legatura cu sotul isi va scimba el parerea cand va afla ca va avea inca un
,asa sunt ei barbati mai nehotarati
(de parca ei ar duce greul
)Spor la shoping

in devenire mamica
Doamne ajuta
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Yasmi inca nici urma de "urati" In legatura cu sotul isi va scimba el parerea cand va afla ca va avea inca un ,asa sunt ei barbati mai nehotarati (de parca ei ar duce greul![]() ![]() in devenire mamica![]() Doamne ajuta ![]() |

Ylari eu le-am vazut de ieri,ai avut o burtica minunata si a iesit o adevarata printesa!
pe toate si vb mai tarziu ca sunt la scarbici si am un pic de treaba!mami
+4 de Alexandra
01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community
cos_minutza spune:
Anreea iti dau accept de acasa ca la servici nu ne lasa pe Hi5
in devenire mamica
Doamne ajuta
Joy21 spune:
'Neata, fetelor!
Cosmi, maine te testezi? Ia uite ce am scos pentru tine:

bb_yasmi, trebuie sa ii spui sotului care sunt argumentele tale pentru bb2, sa te inteleaga f clar. Daca am face bebeii doar dupa ce ne-am pus "viata in ordine", cred ca i-am face la batranete. Si mai spune-i ca e bine ca fratii sa fie apropiati de varsta ca sa poata avea activitati comune, prieteni comuni etc. ![]()
Ylari,
. Minunea s-a intamplat o data, deci se poate. BB2 va veni, chiar daca va tb sa lupti pt el. Vazut pozicile. Sa-ti traiasca papusica, e o scumpa! Iar tu ai avut o burta mareeeee ![]()
Andreea, cum se simte graviduta? Astazi ii dai vestea sotului?
Victoria, mami de Anna Sofia
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">
Sunt in CONCURS, votati-ma
mA fAc MaRe 
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
ANDREEA84 spune:
cos_minuta corupsai hy5 si-ti vazui pozele,de fapt albumele,sa-mi dai accept si daca vrei baga-ma in mess cu andreea_allis@yahoo.com.
VALABIL PENTRU TOATE!
Amandoi sunteti scumpi si frumosi,o mireasa desavarsita si imi place rafinamentul tau,cred ca esti o persoana sensibila si foarte iubita de cei din jur!cu alte cuvinte,lasi loc de buna-ziua in orice imprejurare,sunt mai mult ca sigura!![]()
sotul a aflat dinainte de a ii spune si a tacut ca melcu pana sa culcat ALEX si pe urmma mi-a stors lamaia ca el este ultimul care afla!a aflat tot satul si el primeste telefoane cu mari felicitari si el nu stia nimic!
va dati seama cum m-am simtit?am sunat-o pe mama si m-am certat un pic cu ea caci numai din cauza ei s-a ajuns aici.....in fine,m-am ales la final cu o imbratisare si un mare sarut dupa care am stat mai bn de30min pupacita pe burtica si cu o serie de intrebari'cand ma duc la dr?,cum ma simt?cat este de mare?
va imaginati cred mai departe ce a fost?!

mami
+4 de Alexandra
01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
ANDREEA84 spune:
de simtit ma simt mai bine ca ieri,n-am mancat mai nimic dar azi-dimineata ma infipsai intr-un covrig,de fapt 2 pana akm
multumesc pt grija si intrebare!sper sa fie mereu asa ca de nu,nu ma vad bine!
cos_mi maine de dimi te asteptam cu testul,nu-ti dam voie pana luni,vrem sa stiim mai mult ca tine,nu-i asa fetelor?sa dea DD sa ne spui de2liniute ca de nu ma cert cu mosu!
JOY,tu cand ai ovulatia?sper macar in decembrie sa va aud de bebe ca de nu va
si ma supar rau de tot!glume-am,asta depinde numai de DD.si sunt sigura ca va asculta rugile
noastre,caci avem credinta,il iubim si ca rasplata primim ce ne dorim mai mult!
mami
+4 de Alexandra
01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA84 Amandoi sunteti scumpi si frumosi,o mireasa desavarsita si imi place rafinamentul tau,cred ca esti o persoana sensibila si foarte iubita de cei din jur!cu alte cuvinte,lasi loc de buna-ziua in orice imprejurare,sunt mai mult ca sigura! |
Andreea iubito ma faci sa rosesc
Imi pare rau ca ti-a fost stricata surpriza pt sot insa ma bucur ca a reactionat bine
In legatura cu testul o sa incerc sa ajung azi la farmacie....Joy

in devenire mamica
Doamne ajuta

cos_minutza spune:
Aaaa si sa stii ca chiar sunt foarte sensibila uneori,m-apuca plansul cand aud ceva rau sau vad pe cineva mai prapadit
Sotul se minuneaza cum pot sa
si la un film cu final mai tragic![]()
in devenire mamica
Doamne ajuta