Aradence DC...! (134)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina la Kaufland am vazut ceva bucatarie, nu mai stiu exact cat era, dar sub 100 lei. De Mos Craciun nu le-am luat nimic inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

Alina la Kaufland am vazut ceva bucatarie, nu mai stiu exact cat era, dar sub 100 lei. De Mos Craciun nu le-am luat nimic inca.

Mersi, o sa merg sa vad. La Selgros nu am vazut sub 120 lei.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Flavia,noaptea nu vrea cu voi?
Alina pt fetite erau hainute mai elegante:rochite,sarafa
ne,fustite?
Gabi ,da il mai alatez si ma termina noaptea.De fiecare data cand zic ca-i tai macaroana are cate o perioada de iubeste tzatza de numai si iar ma razgandesc.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Stiu un site nemtesc cu jucarii,de la Diana ,dar nu pot numai pe mail sa vi-l trimit.Trimit si in Romania jucarii.Asa ca cine vrea, sa-mi dea adresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmen chiar acum vroioam sa tw intreb ce adresa ne-ai dat ca mie mi se deschidea mailul de yahoo. Trimite-mi te rog linku pe mesenger.

Mergi la inceput

Carmen, nu erau rochite, sarafane, erau vreo 2 fustite...nu sunt hainute cum au avut la magazinul de pe Eminescu...
Vreau si eu site-ul pe mail, alinamorostes@yahoo.com.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau fetele.S-a mai animat in zona vad!
CARMEN nu merge linkul ...
ALINA ce preturi sunt acum la Teba? Aveau si haine de bebei? Bluze simple pentru fetite erau?
Cadouri eu am luat tot pe rand din timp (am comandat de pe net) si m-am usurat de o gramada de bani dar pe langa moshi e si ziua ei dupa aia imediat.
I-am luat o singura jucarie: o masa de calcat + fier de calcat,Din asta mai are ea,dar si-a dorit masa din aia de cand am dus asa ceva cadou unei fetite ... Asta e cam inutila jucaria ,dar macar o plateste mami In rest i-am cumparat chestii pe care sigur le va folosi multa vreme: carti,puzzle si jocuri.La carti i-am luat una faina cu fabule de la Teora,una cu 80 de povesti din toata lumea (eu ii citesc in fiecare seara) si doua carticele de colorat,asta de umplutura. Pe urma i-am luat o carte-puzzle corpul uman (5 planse cu puzzle de 50 scheletul,muschii etc) si 3 puzzle de 100 ca de curand a facut in premiera singura unul.Dintre astea unul e cu Pinochio si doua cu ... harti fizica a Romaniei si politica a Europei.Astea-s pentru copii mai mari,dar nu m-am putut abtine ca ei ii place mult cand ii citesc in enciclopedii partea cu planetele,cu pamantul,cu continentele ... Pe urma i-am luat un joc de fotbal din ala cu nasturi si unul de sah/table . Ca umpluturi: manusi,ciorapi,un vulcan cu dinozaur si un iepuras-radio-lanterna De mos Nicolae ii pun doar hainele ,cartea cu fabule si puzzle cu Pinochio plus dulciuri si bata evident. Grosul o sa fie de mos Craciun ca macar ala sa aiba sacul plin (in rest nu prea ii iau eu peste an cine stie ce) O parte le repartizez si la mosul ce vine la maica-mea .Si lui Tudor i-am luat doua jucarioare de fiecare mos,macar asa sa vada Diana ca primeste si el ceva.
Maica-mea i-a mai luat Dianei un pulovar si frate-meu o muzicuta (asta sper sa o tina la ei ) si carioci.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Alina si Gabi vi le-am trimis.

Mergi la inceput

Moni, haine de bebei erau multe, nu m-am uitat exact ce, dar am vazut ca era 0-2 ani si la fetite si baieti. Mai erau multe la fete S-XL (astea cred ca-s de la 9-10 ani la 14).
Preturile nu erau foarte mari, pantalonii ce i-am luat la Ade au fost 17 lei perechea (nu au defect), seturile de maieuri 9 lei/set. Bluzite de fetite erau ceva f subtiri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Melania 14

Alina si Gabi vi le-am trimis.

Le-am primit, mersi. Ioi ca nu inteleg nimic in germana.

Mergi la inceput