Aradence DC...! (134)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ioiiiiiii ce luda's acum am vazut ca a pus Gabi poze SUPER FAINE!!!

FLavia, si bunica mea e rau, se ridica din pat doar cat sa mearga la WC...dar e si de inteles, are 94 de ani...si noi ne asteptam la o veste nasoala

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, poate afli mai in detaliu cum s-au distrat copiii. Pe Dragos daca-l intrebi ceva raspunde "fain".

Cu Ada m-am intalnit la gradinita, n-am vorbit prea mult ca n-a fost timp. Nu stiam ca vine, am crezut ca-i acasa Iulia.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Ceau, si eu pe fuga ca pruncii inca nu mi-s adormiti si-s fara Adi acasa.

La multi ani sarbatoritilor pe care nu am apucat sa-i felicit!

Natalia (Carmen), eram acolo cand Mela spunea la microfon cum ii cheama pe tati si pe mami ca s-a pierdut, si am sunat-o repede pe Miha sa te sune sa-ti spuna ca e Mela pe scena. N-am putut sa ajung la ea ca eram doar eu cu amandoi pruncii si Mara tragea in toate partile. Bine ca ati recuperat-o.

Se mai tine intalnirea de vineri?

S-a trezit Dora

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_rubi
Natalia (Carmen), eram acolo cand Mela......

Natalia? Asa o cheama pe Carmen? Eu stiam ca Nicoleta.
Intreb asa din curiozitate...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

cu intarziere si scuzele de rigoare la multi ani alina!multa sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca!
am vazut si pozele lui gabi,carmen si ale lui moni cu protagonisti superbi!
flavia multa sanatate bunicii tale!
eu nu sunt intr-o pasa prea buna si eu as mai lipsi sa ma plang....

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_rubi

Natalia (Carmen), eram acolo cand Mela spunea la microfon cum ii cheama pe tati si pe mami ca s-a pierdut, si am sunat-o repede pe Miha sa te sune sa-ti spuna ca e Mela pe scena. N-am putut sa ajung la ea ca eram doar eu cu amandoi pruncii si Mara tragea in toate partile. Bine ca ati recuperat-o.

Iuuuuuuuuuuuuui m-ai botezat.Suna bine si Natalia.Am avut o colega de faculta Natalia si-i spuneam Nata si mi se parea foarte sic.Deci tu esti responsabila de atentionarea lui Miha si .Faza a fost destul de naspa,mai mult nu spun pt ca ne sunt prieteni cei in grija careia era Mela pe scena.Cum merg scolile?Diversificarea?

Clau .Sunt convinsa ca si Raul face furori cu ochii lui prin randul admiratoarelor.Mela e scolita la scoala Bebeluselor de carcotasi
Gabi am ras copios de primirea ta in club .Ce face Adriana,doarme cea mica nopatea daca a intarcat-o?Faine pozele si peisajele.
Flavia Bogdi, doarme singur?
Miha ti-ai luat fata si ai plecat in we cu ea.Nu a raspuns la telefon si si-a lasat colegele de clasa cu ochii-n soare.Nu au mai avut de unde sa-si ia temele.Mai...mai,asa ceva.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
.Deci tu esti responsabila de atentionarea lui Miha
Si ca sa fie si mai complicata povestea, Miha m-a sunat pe mine sa imi ceara nr. tau de telefon.
Alina.a.
Citat:
Ce face Adriana,doarme cea mica nopatea daca a intarcat-o?
Doarme, da! Tu il mai alaptezi pe Serban?

Mergi la inceput

alina.a, multumesc!
Cum te simti, mai faci ceva tratament?

Fetelor, am fost azi la Iana (Teba) sa caut ceva pantaloni mai grosi, mai ales pentru Dragos, dar nu prea am gasit mare lucru. La fetite 3-6 ani era mai bine aprovizionat, la pantaloni. I-am luat Adelinei 4 perechi de pantaloni (1 catifea, 1 raiat, 1 trening si 1 blug ). Am vrut si ceva solexuri mai groase, dar nu erau... La Dragos nu i-am gasit decat maieuri. I-am luat si la Ade, astea imi plac foarte mult, sunt de super calitate...si tricouri intime super. Le-am luat la amandoi 2 seturi a cate 2 bucati.
Le voi pune in pachetul de Mos Nicolae ca sa fie mai voluminos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Carmen, da, Bogdan doarme singur de prin octombrie. L-am momit cu mobila noua si cu patul cum ca eu nu inca sa dorm cu el (e patul incorporat in mobila), cu toate ca in loc de lada la pat se mai poate pune o saltea pt inca o persoana, dar daca a functionat m-am bucurat. Seara il pun in pat, ii mai las desene putin si apoi sting luminile si gata. Numai ca inca mai bea lapte noaptea, dar acum incercam sa scapam si de asta, cu ajutorul Mosului .

Mergi la inceput

Fetelor, voi ce mai cumparati copiilor de Mos Craciun?
Eu habar n-am ce sa le mai cumpar, as vrea ceva cu care sa se joace mai mult de 2-3 zile cat sunt noi cadourile.
De Mos Nicolae i-am cumparat la Dragos roata olarului (si-a dorit ca a vazut reclama la desene) si la Ade trusa de doctor si un set de ceai (canite, farfurioare...). De Craciun m-am gandit la ceva bucatarie cu piese mai mari (ea a zis ca vrea oale de la Mosu ), sper sa gasesc la pret mai rezonabil, nu 1,5-2 milioane.

Mergi la inceput